Skip to content
Τρ. Μάι 24th, 2022
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΡΙΝΘΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΝΕΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • LIFESTYLE
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΡΙΝΘΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΝΕΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • LIFESTYLE
  • ΥΓΕΙΑ
ΗΛΕΚΤΡΑ Ραδιοτηλεοπτικός Σταθμός

ΗΛΕΚΤΡΑ Ραδιοτηλεοπτικός Σταθμός

Δύναμη στην ενημέρωση…. ποιότητα στην ψυχαγωγία

Primary Menu
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Home
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Μητσοτάκης στο υπουργικό: Προσωπική και ειλικρινή συγγνώμη για την ταλαιπωρία από την κακοκαιρία
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης στο υπουργικό: Προσωπική και ειλικρινή συγγνώμη για την ταλαιπωρία από την κακοκαιρία

4 μήνες ago
Μητσοτάκης στο υπουργικό: Προσωπική και ειλικρινή συγγνώμη για την ταλαιπωρία από την κακοκαιρία - ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Share
Tweet
Share
Pin
0 Shares

Με μία συγγνώμη ξεκίνησε την εισαγωγική τοποθέτησή του ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο υπουργικό συμβούλιο, για όλα όσα συνέβησαν και την ταλαιπωρία που υπέστησαν οι πολίτες από την σφοδρή κακοκαιρία που χτύπησε ειδικά την Αττική.

Όπως είπε ο πρωθυπουργός, μιλώντας για την Αττική Οδό «υπάρχουν σαφέστατες ευθύνες στον παραχωρησιούχο για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε αυτή, την τελευταία χιονοθύελλα. Αυτές θα διερευνηθούν πλήρως με βάση την υφιστάμενη νομοθεσία, αλλά και τους όρους που περιλαμβάνονται στις σχετικές συμβάσεις με το Δημόσιο».

Στην συνέχεια είπε: «Προβλήματα όμως, ας είμαστε ειλικρινείς, δεν υπήρξαν μόνο στην Αττική Οδό. Υπήρξαν και σε κεντρικούς δρόμους του λεκανοπεδίου. Είναι σαφές ότι και εκεί τα πράγματα δεν πήγαν καλά και πρέπει να εξετάσουμε τις αιτίες που οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση και να αναπροσαρμόσουμε τους σχεδιασμούς μας».

Η εισαγωγική τοποθέτηση:

Καλημέρα σας. Θέλω να ξεκινήσω ζητώντας μία προσωπική και ειλικρινή συγγνώμη από τους συμπολίτες μας οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν επί πολλές ώρες, μένοντας εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό.

Υπάρχουν σαφέστατες ευθύνες στον παραχωρησιούχο για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε αυτή, την τελευταία χιονοθύελλα. Αυτές θα διερευνηθούν πλήρως με βάση την υφιστάμενη νομοθεσία, αλλά και τους όρους που περιλαμβάνονται στις σχετικές συμβάσεις με το Δημόσιο.

Ιδιωτικοί φορείς οι οποίοι διαχειρίζονται, όχι με ευκαταφρόνητο κέρδος, κρίσιμες υποδομές, έχουν υποχρεώσεις. Με πρώτη, να μπορούν να κρατούν το δρόμο ευθύνης τους ανοιχτό. Αυτό έγινε στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας. Δυστυχώς, όμως, δεν έγινε στην Αττική Οδό. Για αυτό και η απόφαση να δοθούν άμεσα 2.000 ευρώ στους οδηγούς οι οποίοι δοκιμάστηκαν εκεί. Και, όπως ανακοίνωσε και ο Υπουργός Υποδομών, αποζημίωση θα υπάρξει και για όσους ταξίδεψαν με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ταλαιπωρήθηκαν άδικα.

Σημειώνω ότι είναι η πρώτη φορά που η πολιτεία ενεργοποιείται για να ανακουφιστούν με αυτή τη διαδικασία συμπολίτες μας οι οποίοι υπέστησαν βλάβη. Και θυμίζω, επίσης, ότι με νόμο αυτής της κυβέρνησης έχει προστεθεί πλέον στις συμβάσεις παραχώρησης και η πρόβλεψη αποζημίωσης -το τονίζω αυτό- ανεξάρτητα από τις όποιες ιδιωτικές απαιτήσεις μπορεί να εγερθούν ή από τις ενέργειες που θα ακολουθήσει το Δημόσιο στο θέμα αυτό.

Προβλήματα όμως, ας είμαστε ειλικρινείς, δεν υπήρξαν μόνο στην Αττική Οδό. Υπήρξαν και σε κεντρικούς δρόμους του λεκανοπεδίου. Είναι σαφές ότι και εκεί τα πράγματα δεν πήγαν καλά και πρέπει να εξετάσουμε τις αιτίες που οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση και να αναπροσαρμόσουμε τους σχεδιασμούς μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ ανήκει σε όλα τα στελέχη της πολιτείας αλλά και στις Ένοπλες Δυνάμεις που έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να απεγκλωβίσουν οδηγούς, να μην κινδυνεύσουν ζωές. Ήταν μία τιτάνια προσπάθεια σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες.

Θέλω να ευχαριστήσω και τους υγειονομικούς μας, τους διασώστες του ΕΚΑΒ, καθώς παρά την πρωτοφανή χιονόπτωση δεν σημειώθηκαν δυσλειτουργίες στο σύστημα υγείας.

Να ευχαριστήσω επίσης και τους εργαζόμενους στον ΔΕΔΔΗΕ για τη δική τους προσπάθεια. Κάθε δέντρο που κόβει μία γραμμή μέσης τάσης ρεύματος είναι μία ξεχωριστή πρόκληση, ειδικά όταν αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να παλέψουν με μισό μέτρο χιόνι. Και για τις ελάχιστες περιοχές που ακόμα δεν έχουν ηλεκτρικό, ζητώ την υπομονή και την κατανόηση των πολιτών. Νομίζω ότι στον τομέα αυτό πήραμε τα μαθήματα της «Μήδειας» και καταφέραμε και αποκαταστήσαμε την ηλεκτροδότηση σε πολύ πιο σύντομο χρονικό διάστημα.

Είναι αλήθεια πως οι υποδομές μιας μεσογειακής χώρας δεν είναι πάντα προσαρμοσμένες σε συνθήκες έντονων χιονοπτώσεων. Αν και παντού στον κόσμο το πολύ χιόνι φέρνει μεγάλα προβλήματα.

Είναι εξίσου, όμως, αλήθεια πως ο κρατικός μηχανισμός δεν είναι ακόμα στο σημείο ετοιμότητας που απαιτούν φαινόμενα τόσο μεγάλης έντασης. Και αυτό αφορά πρωτίστως τον συντονισμό μεταξύ των εμπλεκόμενων: κράτος, Αυτοδιοίκησης, Περιφέρειας, Δήμων και ιδιωτών.

Είναι ξεκάθαρο και αν πρέπει να αντλήσουμε ένα μάθημα από τη μη επιτυχημένη διαχείριση αυτής της χιονοθύελλας είναι το γεγονός ότι σε συνθήκες κρίσεων τα κέντρα, οι προϊστάμενοι όλων αυτών των δομών, πρέπει να βρίσκονται μαζί, να αποφασίζουν και να δρουν αμέσως από κοινού.

Και θα ακολουθήσουν άμεσα αλλαγές σε αυτή την κατεύθυνση ώστε να έχουμε επιτροπές διαχείρισης κρίσεων που θα φέρουν όλους τους εμπλεκόμενους με πολύ σαφή και ξεκάθαρα πρωτόκολλα στον ίδιο χώρο, ώστε να μην παρατηρούνται φαινόμενα ασυνεννοησίας, καθυστέρησης στη λήψη αποφάσεων, αλλά και ενίοτε αποποίησης ευθυνών.

Πράγματι, μέσα σε 30 μήνες δύσκολα λύνονται προβλήματα δεκαετιών και πολύ περισσότερο όταν συνδυάζονται με αλλεπάλληλες και ταυτόχρονες προκλήσεις σε πολλά και διαφορετικά μέτωπα.

Όμως, θα το ξαναπώ, έχουμε βάλει τον πήχη των προσδοκιών ψηλά και η σύγκριση δεν μπορεί να γίνεται με τις αδυναμίες του χθες, γίνεται με τις ανάγκες του σήμερα. Αντιλαμβάνομαι πάντα τις αιτιολογίες. Ναι, είχαμε μια πρωτοφανή χιονόπτωση, ναι το χιόνι μπορεί να ήρθε λίγο πιο γρήγορα από ότι είχαν προβλέψει οι μετεωρολόγοι, όμως δεν πρόκειται, δεν πρόκειται αυτό να το επικαλεστώ ως δικαιολογία.

Υπήρξαν αστοχίες και ανεπάρκειες οι οποίες πρέπει να διορθωθούν. Και για όλους αυτούς τους λόγους δημιουργήσαμε το νέο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης. Εγώ θα εξακολουθώ να στηρίζω αυτή την επιλογή, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τις δομές και τις δυνατότητές του. Και φροντίζοντας η λειτουργία του Υπουργείου να γίνει αποτελεσματικότερη με την καλύτερη συνεργασία όλων των άλλων Υπουργείων.

Έχουμε αποδείξει ότι έχουμε το θάρρος να αναγν ωρίζουμε τα λάθη μας και τη διάθεση να μαθαίνουμε από αυτά και να γινόμαστε καλύτεροι.

Διδασκόμαστε λοιπόν και προχωράμε.

Share
Tweet
Share
Pin
0 Shares
Tags: Κυριάκος Μητσοτάκης ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Continue Reading

Previous: Σκρέκας: Προσπάθειες για να ολοκληρωθεί σήμερα η αποκατάσταση των βλαβών στην ηλεκτροδότηση
Next: Οικονόμου: Θα αξιολογηθούν οι ολιγωρίες στην αντιμετώπιση της κακοκαιρίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

dendias Πώς ο Δένδιας έκοψε τον βήχα στην Αλβανίδα ΥΠΕΞ που έθεσε ζήτημα Τσάμηδων
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΝΕΑ

Πώς ο Δένδιας έκοψε τον βήχα στην Αλβανίδα ΥΠΕΞ που έθεσε ζήτημα Τσάμηδων

2 ώρες ago
dendias_xaka Δένδιας: Ζήτημα Τσάμηδων έθεσε η Αλβανίδα υπουργός Εξωτερικών – Η ξεκάθαρη απάντηση που έλαβε
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΝΕΑ

Δένδιας: Ζήτημα Τσάμηδων έθεσε η Αλβανίδα υπουργός Εξωτερικών – Η ξεκάθαρη απάντηση που έλαβε

13 ώρες ago
8-9_F10_28-YPSOS-KOYLHS-OMOGENEIA-scaled (1) «Ο Μητσοτάκης συγκίνησε την ομογένεια» – Ελληνοαμερικανοί πολιτικοί και επιχειρηματίες μιλούν στον «Ε.Τ.»
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΝΕΑ

«Ο Μητσοτάκης συγκίνησε την ομογένεια» – Ελληνοαμερικανοί πολιτικοί και επιχειρηματίες μιλούν στον «Ε.Τ.»

14 ώρες ago
ANTONIO-KOSTA Συνέδριο ΠΑΣΟΚ – Αντόνιο Κόστα: Όλοι χρειαζόμαστε μια ισχυρή και προοδευτική Ελλάδα
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΝΕΑ

Συνέδριο ΠΑΣΟΚ – Αντόνιο Κόστα: Όλοι χρειαζόμαστε μια ισχυρή και προοδευτική Ελλάδα

3 ημέρες ago
Mitsotakis_Thessalia_5_Intime_20_05_2022-1 Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι εκλογές στο τέλος της τετραετίας – Μηνύματα από τον Βόλο
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΝΕΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι εκλογές στο τέλος της τετραετίας – Μηνύματα από τον Βόλο

3 ημέρες ago
fofii Συνέδριο ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ: Μία άδεια καρέκλα και ένα τριαντάφυλλο στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΝΕΑ

Συνέδριο ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ: Μία άδεια καρέκλα και ένα τριαντάφυλλο στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά

3 ημέρες ago

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

24 Μαϊου, μνήμη του Αγίου Μάρτυρος Μελετίου του στρατηλάτου και των συν αυτώ: αρχείο λήψης (1)
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΝΕΑ

24 Μαϊου, μνήμη του Αγίου Μάρτυρος Μελετίου του στρατηλάτου και των συν αυτώ:

3 ώρες ago
ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ 24 ΜΑΙΟΥ Γιορτη-σημερα-Πεμπτη-55-Ποιος-γιορτάζει-σήμερα-στη-χώρα
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΝΕΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ 24 ΜΑΙΟΥ

3 ώρες ago
23 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Μιχαήλ επίσκοπος Συνάδων ο Ομολογητής Newsroom από Newsroom 23/05/2022 | 00:05 σε ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ -ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ Saint-Michael-1280x720-1
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΝΕΑ

23 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Μιχαήλ επίσκοπος Συνάδων ο Ομολογητής Newsroom από Newsroom 23/05/2022 | 00:05 σε ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ -ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ

18 ώρες ago
ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΓ. ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΙΔΟΣ & ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ ΕΙΣ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΝ ΤΟΥ π. ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΛΑΜΠΟΥ. 20220521_190646 (1)
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΝΕΑ

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΓ. ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΙΔΟΣ & ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ ΕΙΣ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΝ ΤΟΥ π. ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΛΑΜΠΟΥ.

19 ώρες ago
ΣΤΗΝ ΜΑΝΔΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΜΕΓΑΡΩΝ ΚΑΙ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Ο ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ. 20220521_123442
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΝΕΑ

ΣΤΗΝ ΜΑΝΔΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΜΕΓΑΡΩΝ ΚΑΙ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Ο ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ.

19 ώρες ago



ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

  • Μάτι: Ξεκίνησε η υποβολή δηλώσεων για ένταξη στο σχέδιο πόλης
  • Αυτοκτονία 14χρονου: Θα «μιλήσουν» κινητό και υπολογιστές;
  • Βόλος: Άφαντος ο πατέρας που ασελγούσε στην ανήλικη κόρη του
  • Καιρός-Μαρουσάκης: Ερχονται 37αρια και μετά καταιγίδες και χαλάζι
  • Ερντογάν: «Για εμένα Μητσοτάκης δεν υπάρχει, δεν θα του ξαναμιλήσω»

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Γέννησε σε πτήση με τη βοήθεια μιας αεροσυνοδού και είπε το παιδί της «Sky» airplane-1536x1024
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΝΕΑ

Γέννησε σε πτήση με τη βοήθεια μιας αεροσυνοδού και είπε το παιδί της «Sky»

12 ώρες ago
Γυναίκα επέζησε έξι ημέρες στο δάσος τρώγοντας γιαούρτι και χιόνι snow-forest
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΝΕΑ

Γυναίκα επέζησε έξι ημέρες στο δάσος τρώγοντας γιαούρτι και χιόνι

3 ημέρες ago
Του έβαλαν κατά λάθος 339.320 ευρώ στον λογαριασμό του και τα έπαιξε στο καζίνο casino_japan_83
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΝΕΑ

Του έβαλαν κατά λάθος 339.320 ευρώ στον λογαριασμό του και τα έπαιξε στο καζίνο

6 ημέρες ago
Φονιάς: Αυτό είναι το ελληνικό νησί με το ανατριχιαστικό όνομα, σε σχήμα πάπιας, όπου γυρίστηκε διάσημη ταινία evoia-fonias (1)
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΝΕΑ

Φονιάς: Αυτό είναι το ελληνικό νησί με το ανατριχιαστικό όνομα, σε σχήμα πάπιας, όπου γυρίστηκε διάσημη ταινία

1 εβδομάδα ago
Τα 10 πιο περίεργα και εντυπωσιακά ρεκόρ Γκίνες που έχουν καταγραφεί ποτέ guinness-word-book
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΝΕΑ

Τα 10 πιο περίεργα και εντυπωσιακά ρεκόρ Γκίνες που έχουν καταγραφεί ποτέ

2 εβδομάδες ago

ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Μόνο στο Palmos 98.2 fm μπορείτε να ακούσετε σε πρώτη μετάδοση την Νέα Επιτυχία της Νατάσας Θεοδωρίδου 281813873_795602134745540_1880266803264499702_n
  • ΚΟΡΙΝΘΙΑ
  • ΝΕΑ

Μόνο στο Palmos 98.2 fm μπορείτε να ακούσετε σε πρώτη μετάδοση την Νέα Επιτυχία της Νατάσας Θεοδωρίδου

16 ώρες ago
Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων 281474766_371232758371583_3394247866640194985_n
  • ΚΟΡΙΝΘΙΑ
  • ΝΕΑ

Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

19 ώρες ago
Συναγερμός στην Πυροσβεστική: Φωτιά τώρα στα Γεράνεια Όρη πάνω από το Λουτράκι pyrosvestiko-fwtia
  • ΝΕΑ
  • ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Συναγερμός στην Πυροσβεστική: Φωτιά τώρα στα Γεράνεια Όρη πάνω από το Λουτράκι

4 ημέρες ago
Πρόσκληση σε εκδήλωση για τον Νέο Αναπτυξιακό Νόμο με την παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρχείο λήψης (1)
  • ΚΟΡΙΝΘΙΑ
  • ΝΕΑ

Πρόσκληση σε εκδήλωση για τον Νέο Αναπτυξιακό Νόμο με την παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων,

5 ημέρες ago
Στην Κόρινθο το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Handgun I.P.S.C με 2000 αθλητές τον Σεπτέμβριο του 2023 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ IPSC
  • ΚΟΡΙΝΘΙΑ
  • ΝΕΑ

Στην Κόρινθο το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Handgun I.P.S.C με 2000 αθλητές τον Σεπτέμβριο του 2023

5 ημέρες ago

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πώς ο Δένδιας έκοψε τον βήχα στην Αλβανίδα ΥΠΕΞ που έθεσε ζήτημα Τσάμηδων dendias
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΝΕΑ

Πώς ο Δένδιας έκοψε τον βήχα στην Αλβανίδα ΥΠΕΞ που έθεσε ζήτημα Τσάμηδων

2 ώρες ago
Δένδιας: Ζήτημα Τσάμηδων έθεσε η Αλβανίδα υπουργός Εξωτερικών – Η ξεκάθαρη απάντηση που έλαβε dendias_xaka
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΝΕΑ

Δένδιας: Ζήτημα Τσάμηδων έθεσε η Αλβανίδα υπουργός Εξωτερικών – Η ξεκάθαρη απάντηση που έλαβε

13 ώρες ago
«Ο Μητσοτάκης συγκίνησε την ομογένεια» – Ελληνοαμερικανοί πολιτικοί και επιχειρηματίες μιλούν στον «Ε.Τ.» 8-9_F10_28-YPSOS-KOYLHS-OMOGENEIA-scaled (1)
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΝΕΑ

«Ο Μητσοτάκης συγκίνησε την ομογένεια» – Ελληνοαμερικανοί πολιτικοί και επιχειρηματίες μιλούν στον «Ε.Τ.»

14 ώρες ago
Συνέδριο ΠΑΣΟΚ – Αντόνιο Κόστα: Όλοι χρειαζόμαστε μια ισχυρή και προοδευτική Ελλάδα ANTONIO-KOSTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΝΕΑ

Συνέδριο ΠΑΣΟΚ – Αντόνιο Κόστα: Όλοι χρειαζόμαστε μια ισχυρή και προοδευτική Ελλάδα

3 ημέρες ago
Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι εκλογές στο τέλος της τετραετίας – Μηνύματα από τον Βόλο Mitsotakis_Thessalia_5_Intime_20_05_2022-1
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΝΕΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι εκλογές στο τέλος της τετραετίας – Μηνύματα από τον Βόλο

3 ημέρες ago

  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΡΙΝΘΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΝΕΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • LIFESTYLE
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΡΙΝΘΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΝΕΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • LIFESTYLE
  • ΥΓΕΙΑ
Copyright © All rights reserved ΗΛΕΚΤΡΑ - Ραδιοτηλεοπτικός Σταθμός