Categories: ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήμαρχος Ύδρας: Γιατί μήνυσα την Ολλανδή δημοσιογράφο– Δημιουργεί ανθελληνικές εντυπώσεις

H Ολλανδή δημοσιογράφος Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ αρέσκεται στη διαστρέβλωση και παραποίηση στοιχειών για τη δημιουργία ανθελληνικών εντυπώσεων τόνισε στον ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης εξηγώντας το λόγο που κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά εναντίον της.

«Αν κάποιος ανατρέξει στην προσωπική της σελίδα στο Facebook θα δει ότι φιλοξενεί απόψεις άλλων ανθρώπων που αποκαλούν τη χώρα μας φασιστική, ότι παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα μεταναστών, και προσφύγων, και τα σχετικά. Επίσης μάς προκάλεσε μεγάλη έκπληξη τον περασμένο Μάρτιο όταν ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί στο νησί μας και υπήρχε ένα πρόβλημα με πολίτες τρίτων χωρών που δε διέθεταν ΑΜΚΑ, και ο δήμος μας ζήτησε να δημιουργηθεί ειδική πλατφόρμα να επιταχυνθεί η διαδικασία -ώστε αυτοί οι άνθρωποι για να πάρουν προσωπικό ΑΜΚΑ και να εμβολιαστούν μαζί με εμάς- υπήρξε μια μικρή καθυστέρηση, και με διαστρεβλωμένα στοιχεία και απόψεις προκάλεσε δημοσιοποίηση δυσφημιστικών άρθρων στο εξωτερικό με τάση να λέει ότι κάνουμε διακρίσεις κλπ, κάτι που το θεωρώ απαράδεκτο» δήλωσε ο δήμαρχος Ύδρας.

Το πλέον συγκλονιστικό σε συνέντευξή της πριν μερικές μέρες, εξήγησε ο κ. Κουκουδάκης βέβαια τα ανασκεύασε αργότερα, γιατί κατάλαβε πού έχει εστιάσει η μηνυτήρια αναφορά, είπε ότι στην Ύδρα έχουμε ψηφίσει 50% Χρυσή Αυγή. Στις τελευταίες εθνικές εκλογές, διευκρίνισε ο δήμαρχος, η ΧΑ πήρε μόλις 2,86% δηλαδή 47 ψήφους με τα δεδομένα του μικρού μας εκλογικού σώματος. «Και μόλις άκουσε για τη μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος της βγήκε πάλι στον ίδιο σταθμό και το ανακάλεσε και ζήτησε συγγνώμη, όμως απ’ ό,τι φαίνεται αρέσκεται στη διαστρέβλωση και παραποίηση στοιχειών για τη δημιουργία ανθελληνικών εντυπώσεων. Αυτή είναι η απόψή μου».

hlektragr

Recent Posts

Τα Δημοτικά σχολεία Ξυλοκέριζας & Αγ.Βασιλείου συμμετείχαν στο πρόγραμμα «Οικολογικά Σχολεία»

Το Πρόγραμμα «Οικολογικά Σχολεία» απευθύνεται σε ολόκληρη την σχολική κοινότητα (μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς, εργαζόμενους στις…

1 ώρα ago

Τροπολογία στον Οικοδομικό Κανονισμό: Ο συντελεστής δόμησης θα ορίζει το επιπλέον ύψος στα κτίρια

Κατατέθηκε επίσημα στη Βουλή η τροπολογία του ΥΠΕΝ που αφορά στον εξορθολογισμό της χρήσης των…

1 ώρα ago

Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός: «Τα αγροτικά ζητήματα αφορούν ολόκληρη την ελληνική κοινωνία»

H καρδιά του αγροτικού κόσμου «χτύπησε» στην 10η πανηγυρική έκδοση του Πανελλήνιου Συνεδρίου για την…

2 ώρες ago

Συνελήφθησαν 40 άτομα σε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκε…

2 ώρες ago

Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου : Πασχαλινό Ωράριο λειτουργίας καταστημάτων

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου ανακοίνωσε το Πασχαλινό Ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων.

2 ώρες ago

Δήμος Σικυωνίων: Stymphalia Lake Run 2024

Ο Δήμος Σικυωνίων, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) και Αθλητικός Σύλλογος Σίσυφος, σε συνεργασία…

2 ώρες ago