Categories: ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Viral: Η συγκινητική πράξη μιας νοσοκόμας, ο γάμος που βγήκε στο…σφυρί και το τέρας που φαίνεται με το μικροσκόπιο

Ειδήσεις, βίντεο και εικόνες από όλο τον κόσμο που προκάλεσαν αίσθηση και έγιναν viral μέσω του διαδικτύου:

Viral #1: Γυναίκα πουλάει στο TikTok το… γάμο της για 15.000 δολάρια

Ένας πολυτελής γάμος κοστίζει ακριβά και μια γυναίκα από την Νέα Υόρκη βρήκε, μάλλον, τον τρόπο να κάνει απόσβεση.

Η χρήστης του TikTok Μακένζι Νιούκομπ σχεδίαζε μια πολυτελή εκδήλωση για το γάμο της, που θα λάβει χώρα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Καθώς όμως η πανδημία του κορωνοϊού της χάλασε τα σχέδια, η Νιούκομπ και ο μέλλων σύζυγός της αποφάσισαν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου σε μια πιο σεμνή τελετή με λίγους καλεσμένους στην Μασαχουσέτη.

@mackinstyle#greenscreen are you an #engaged #NewYorker with low budget, great taste and crippling anxiety over #weddingplanning? Just buy my #wedding instead!♬ original sound – Mackenzie Newcomb

Έχοντας όμως, ήδη κλείσει εστιατόριο για 80 άτομα, DJ, φωτογράφους και λουλούδια και μη θέλοντας να προβεί σε ακύρωση των παραπάνω (με κίνδυνο ίσως να χάσει αρκετά χρήματα), το ζευγάρι σκέφτηκε να αποζημιωθεί με έναν περισσότερο πρωτότυπο τρόπο.

Έτσι, σε βίντεο που ανάρτησε πρόσφατα η Μακένζι στον λογαριασμό της στο TikTok, το γαμήλιο πακέτο που αγόρασε για 25.000 δολάρια τίθεται προς μεταπώληση για 15.000 δολάρια.

Ήδη, πάμπολλοι χρήστες έχουν σχολιάσει τις φωτογραφίες των χώρων, των λουλουδιών κτλ., χαρακτηρίζοντάς τες «ονειρεμένες».

Ο γάμος- κοψοχρονιά φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα δημοφιλής ανάμεσα στους υποψήφιους αγοραστές, με την Μακένζι να ανακοινώνει πρόσφατα πως οι προσφορές που λαμβάνει είναι αμέτρητες και ότι έχει αρχίσει ήδη να «ξεδιαλέγει» ζευγάρια, για να βρει το τυχερό.

 

Viral #2: Αυστραλή περνάει την πανδημία στην εξοχή, βιντεοσκοπώντας τα εξωτικά πουλιά που προσγειώνονται στο μπαλκόνι της και οι χρήστες των social τα λατρεύουν

Η Κάτριν Σμιθ, μόνιμη κάτοικος Μελβούρνης, αποφάσισε να αποσυρθεί στις ακτές της Βικτόρια, αναζητώντας μια ήσυχη ζωή κοντά στη φύση για όσο θα διαρκούσε το λοκντάουν.

Καθώς στην εξοχή ο χρόνος κυλά αλλιώς, η Σμιθ αφοσιώθηκε στην παρατήρηση και την καταγραφή των εξωτικών πτηνών που προσγειώνονταν στη βεράντα του σπιτιού της.

Θέλοντας να μοιραστεί τους χαριτωμένους επισκέπτες της με τον έξω κόσμο, η Σμιθ ξεκίνησε να ποστάρει τα βιντεάκια στο Instagram και το TikTok όπου, προς έκπληξή της, τα κλιπάκια έγιναν πολύ γρήγορα viral, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια θεάσεις.

Τώρα και καθώς η πανδημία αρχίζει, ευτυχώς, να κλείνει τον κύκλο της, η γυναίκα βρίσκεται αντιμέτωπη με το δίλημμα του εάν αξίζει, τελικά, να επιστρέψει στην πόλη ή όχι.

 

#3: Ο Ρώσος κοσμηματοπώλης που σκάλισε ένα ομοίωμα του Γκοτζίλα πάνω σε κόκκο από…ρύζι

Χρησιμοποιώντας ένα μικροσκόπιο τσέπης, ο Ρώσος κοσμηματοπώλης Μιχαήλ Μιαγκόφ έβγαλε τα…μάτια του, δουλεύοντας επί 3 ημέρες πάνω σε ένα κόκκο ρυζιού, στον οποίο έδωσε με λεπτομέρεια το σχήμα του θρυλικού τέρατος.

Η λεπτοδουλειά που έκανε ο Μιαγκόφ είναι πράγματι αριστοτεχνική, ειδικά αν λάβει κανείς υπόψη το εξαιρετικά μικρό μέγεθος του υλικού, πάνω στο οποίο δούλεψε.

Πέρα από το μέγεθος του κόκκου, ο καλλιτέχνης, χρειάστηκε να λάβει υπόψη το πόσο εύθραυστος είναι, προσέχοντας ανά πάσα στιγμή, όπως λέει ο ίδιος, να μην τον διαλύσει με κάποια περισσότερο απότομη ή υπερβολική κίνησή του.

 

#4: Νοσηλεύτρια από τον Καναδά παίζει κιθάρα και τραγουδά για τους ασθενείς με κορωνοϊό

Συγκίνηση προκαλεί το βίντεο από νοσοκομείο στην Οτάβα του Καναδά, όπου μία νοσηλεύτρια σε ΜΕΘ, η Έιμι- Λιν Χάουσον, παίζει κιθάρα και τραγουδά για τους ασθενείς της.

Το τραγούδι που ερμηνεύει η Χάουσον έχει τον τίτλο  «You are not alone» («Δεν είστε μόνοι») και το βίντεο με την ερμηνεία της, που αναρτήθηκε στο Twitter από τον επίσημο λογαριασμό του νοσοκομείου, έγινε δεκτό με μεγάλη χαρά και ευγνωμοσύνη από τους – σχεδόν 75.000- θεατές που το παρακολούθησαν.

«Μου έφερε δάκρυα στα μάτια, σκεφτόμουν συνέχεια πως τραγουδά σε κάποιον συμπολίτη μου, την μητέρα, τον πατέρα, τον παππού ή τη γιαγιά κάποιου διπλανού μου», έγραψε μια χρήστης.

«Έχει τη φωνή ενός αγγέλου», σχολίασε εγκωμιαστικά μια άλλη γυναίκα. «Ευχαριστούμε, Έμι-Λιν, εσένα και όλους τους γιατρούς και νοσηλευτές που δουλεύουν ακούραστα».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κορινθία, ολόκληρη την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο Hlektra.gr.

 

hlektragr

Recent Posts

Έρχεται το γαστρονομικό φεστιβάλ Taste of Loutraki

  To Taste of Loutraki -The Corinthian Food Festival, ένα φεστιβάλ που φέρνει σε επαφή…

5 ώρες ago

Κορινθία: Παίζοντας «Τα μυστικά του Οφέλτη» για τη Διεθνή Ημέρα των Μουσείων

    H Εφορεία Αρχαιοτήτων Κορινθίας γιορτάζει τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων την Κυριακή 19 Μαΐου…

5 ώρες ago

Ηλεκτροκίνηση στη σιδηροδρομική γραμμή Κιάτο – Ροδοδάφνη

Εξελίσσεται βάσει του σχεδιασμού της ΕΡΓΟΣΕ, η υλοποίηση του σημαντικού σιδηροδρομικού έργου της ηλεκτροκίνησης στη…

5 ώρες ago

Κόρινθος: Νεαρή γυναίκα δεν πρόλαβε και γέννησε σε προαύλιο νοσοκομείου

Ένα απίστευτο αλλά και συνάμα ευχάριστο γεγονός συνέβη στο νοσοκομείο της Κορίνθου το βράδυ του…

5 ώρες ago

19 Μαϊου 1919: 105 χρόνια από την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Η 19η Μαΐου αποτελεί, για τους απανταχού Έλληνες ποντιακής καταγωγής, μια ημέρα ορόσημο, ημέρα τιμής…

5 ώρες ago

Πύργος Κορινθίας: Την Κυριακή 19 Μαΐου τα 33α Κυριακίδεια

Διεξάγονται την Κυριακή 19 Μαίου 2024, τα 33α Κυριακίδεια, στον δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Πρόκειται…

7 ώρες ago