Categories: ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Η «γυμνή βόλτα» της Κέρι Μπαρνς που συγκίνησε και ευαισθητοποίησε τους λονδρέζους [εικόνες]

Τα στατιστικά στοιχεία για τις αυτοκτονίες στη χώρα της κινητοποίησαν την Βρετανίδα Κέρι Μπαρνς  η οποία μέσα στο καταχείμωνο αποφάσισε να διασχίσει σχεδόν γυμνή με το ποδήλατο της το Λονδίνο.

Στόχος της να ευαισθητοποιήσει το κοινό για την μάστιγα  των αυτοκτονιών και να μαζέψει χρήματα για την Mind, μια σημαντική οργάνωση ψυχικής υγείας στην Αγγλία και την Ουαλία.

Σύμφωνα με το ladbible, η νεαρή Κέρι δεν άντεχε να μένει άλλο άπραγη και αναρωτιόταν  τι θα μπορούσε να κάνει για να βοηθήσει. Η συγκάτοικός της, γνωρίζοντας το χιούμορ και τον αυθόρμητο της, της πρότεινε να κάνει μια γυμνή βόλτα με το ποδήλατο στο Λονδίνο.

Έχοντας ανακοινώσει τα σχέδιά της τρεις εβδομάδες νωρίτερα, η Μπαρνς ζητούσε από τον κόσμο να κάνει δωρεές στην οργάνωση και όταν έφτασε η μεγάλη μέρα, διένυσε 15 χλμ με το ποδήλατό της μέσα στην πόλη, φορώντας μόνο ένα εσώρουχο, κράνος, αθλητικά παπούτσια και καλύπτοντας το στήθος της με μπογιά.

Όπως είπε στο ladbible, αισθάνθηκε υποχρεωμένη να βοηθήσει τον οργανισμό, που από το ξεκίνημα του δεύτερου lockdown έχει δει τον αριθμό των κλήσεων για ψυχική βοήθεια που δέχεται να αυξάνεται κατακόρυφα.

«Δυστυχώς, μια πολύ στενή συγγενής μου έκανε κάποιες απόπειρες αυτοκτονίας στο πρώτο lockdown και μια από τις ξαδέλφες μου έβαλε τέλος στη ζωή της πριν από εννέα χρόνια» εξηγεί η κοπέλα.

Μιλώντας για την εμπειρία της την προηγούμενη Κυριακή, τονίζει πως το κρύο ήταν βασανιστικό παρά το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα έκανε κρύα ντους για να προετοιμαστεί. Όμως η στήριξη του κόσμου και η προθυμία του να βοηθήσει οικονομικά τον σκοπό της ήταν κάτι το πραγματικά συγκινητικό, που την αποζημίωσε για την ταλαιπωρία.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κορινθία, ολόκληρη την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο Hlektra.gr.

 

hlektragr

Recent Posts

Η ΤΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΕΙΣ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ

Τό Μέγα Σάββατον, 21ην Ἀπριλίου /4ην Μαΐου 2024, ἔλαβε χώραν ἡ Τελετή τοῦ Ἁγίου Φωτός…

2 ημέρες ago

Ευχές και δώρα στο Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Το Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αρκαδίας, Κωνσταντίνος Μανδρώνης, την Μεγάλη Πέμπτη 2…

2 ημέρες ago

Η Τελετή του Επιταφίου εις το Πατριαρχείον Ιεροσολύμων (video)

Τό ἑσπέρας τῆς Μεγάλης Παρασκευῆς, 20ῆς Απριλίου/3ης Μαΐου 2024, ἔλαβε χώραν εἰς τόν Πανίερον Ναόν…

2 ημέρες ago

Πάσχα 2024: Η μεγαλύτερη έξοδος μετά τον κορωνοϊό – Πάνω από 425.000 οχήματα έφυγαν από την Αττική

Μια από τις μεγαλύτερες εξόδους των τελευταίων ετών, θεωρείται η φετινή, με εκατοντάδες χιλιάδες Αθηναίους…

2 ημέρες ago

Άγιο Φως: Στις 19:30 στο «Ελ. Βενιζέλος» από τα Ιεροσόλυμα – Πώς θα φτάσει σε όλη την Ελλάδα

Το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου φτάνει στην Ελλάδα από τα Ιεροσόλυμα το Άγιο Φως, μεταφέροντας…

2 ημέρες ago