Categories: ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Συνωμοσιολόγοι μπήκαν κρυφά σε νοσοκομείο για να δουν αν οι ΜΕΘ είναι γεμάτες με ασθενείς με κορονοϊό

Συνωμοσιολόγοι επιχείρησαν να μπουν κρυφά στις μονάδες εντατικές θεραπείας στο νοσοκομείο Utah Valley ΗΠΑ, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν υπάρχουν ασθενείς με κορονοϊό.

Όπως είπε ο διοικητής του νοσοκομείου στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στην πόλη Πρόβο της Γιούτα, περίπου πέντε άτομα προσπάθησαν να τρυπώσουν στο νοσοκομείο, αμφισβητώντας εάν οι κλίνες ΜΕΘ ήταν γεμάτες, σύμφωνα με τον τοπικό σταθμό KSL.

Όπως αναφέρεται σε δήλωση της Intermountain Healthcare, (το μεγαλύτερο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης της Γιούτα και ιδιοκτήτρια εταιρεία του Utah Valley Hospital) που εστάλη στο Business Insider, μερικά άτομα “προσπάθησαν να αποκτήσουν φυσική πρόσβαση στην εγκατάσταση με την πρόθεση να προσπαθήσουν να επιβεβαιώσουν θεωρίες συνωμοσίας – όπως ότι τα νοσοκομεία δεν είναι κατειλημμένα και ότι οι αναφορές για το κύμα κορονοϊού είναι ψευδείς. ”

Το KSL ανέφερε επίσης ότι αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν ότι το προσωπικό του νοσοκομείου διαχειρίστηκε τηλεφωνικές κλήσεις από άτομα που προωθούν θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με την αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού και την έλλειψη κλινών ΜΕΘ στην πολιτεία.

Η αστυνομία Provo επιβεβαίωσε ότι από τον Μάιο του 2020, έχουν γίνει οκτώ κλήσεις σχετικά με άτομα που μπήκαν παράτυπα στο νοσοκομείο. Η αστυνομία σημείωσε ότι όσοι συνελήφθησαν ενδέχεται να αντιμετωπίσουν κατηγορίες για παράνομη συμπεριφορά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Intermountain Healthcare, “αν και αυτές οι καταστάσεις είναι λίγες και μεμονωμένες, η απάντηση σε ψευδείς θεωρίες συνωμοσίας εκτρέπει την προσοχή από την παροχή φροντίδας διάσωσης που παρέχεται στα νοσοκομεία”.

Σύμφωνα με έκθεση της Daily Herald, οι κινήσεις αυτών των συνωμοσιολόγων – οι οποίοι μεταξύ άλλων έκλεισαν ψεύτικα ραντεβού στο νοσοκομείο – οδήγησαν σε ορισμένες αλλαγές στις διαδικασίες εισόδου των ασθενών.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κορινθία, ολόκληρη την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο Hlektra.gr.

hlektragr

Recent Posts

Η ΤΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΕΙΣ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ

Τό Μέγα Σάββατον, 21ην Ἀπριλίου /4ην Μαΐου 2024, ἔλαβε χώραν ἡ Τελετή τοῦ Ἁγίου Φωτός…

2 ημέρες ago

Ευχές και δώρα στο Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Το Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αρκαδίας, Κωνσταντίνος Μανδρώνης, την Μεγάλη Πέμπτη 2…

3 ημέρες ago

Η Τελετή του Επιταφίου εις το Πατριαρχείον Ιεροσολύμων (video)

Τό ἑσπέρας τῆς Μεγάλης Παρασκευῆς, 20ῆς Απριλίου/3ης Μαΐου 2024, ἔλαβε χώραν εἰς τόν Πανίερον Ναόν…

3 ημέρες ago

Πάσχα 2024: Η μεγαλύτερη έξοδος μετά τον κορωνοϊό – Πάνω από 425.000 οχήματα έφυγαν από την Αττική

Μια από τις μεγαλύτερες εξόδους των τελευταίων ετών, θεωρείται η φετινή, με εκατοντάδες χιλιάδες Αθηναίους…

3 ημέρες ago

Άγιο Φως: Στις 19:30 στο «Ελ. Βενιζέλος» από τα Ιεροσόλυμα – Πώς θα φτάσει σε όλη την Ελλάδα

Το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου φτάνει στην Ελλάδα από τα Ιεροσόλυμα το Άγιο Φως, μεταφέροντας…

3 ημέρες ago