ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Μένει σε βαν μαζί με τον πρώην σύζυγο, τον τωρινό φίλο και τα τρία παιδιά της

Πολύ μοντέρνων αντιλήψεων αποδεικνύεται οικογένεια από τη Γερμανία. Δεν ακολουθεί τα παραδοσιακά πρότυπα, αλλά βρίσκεται στον ίδιο χώρο με τη μητέρα, τον πρώην σύζυγο της, τον τωρινό φίλο της και τα τρία παιδιά της.

«Δεν είναι αδύνατο να δείξουμε, πόσο καλοί είναι οι άνθρωποι, όταν μπορούν να συνεργαστούν αν το θέλουν», σημειώνει η οικογένεια, που μάλιστα καταγράφει καθημερινά την ζωή της στα social media με τεράστια απήχηση στο TikTok.

Σύμφωνα με ιστοσελίδες η 34χρονη Nadine από την Γερμανία μένει για έξι χρόνια σε ένα βαν μαζί με τον πρώην σύζυγό της Sacha, τον νυν σύντροφό της Alex και τρία παιδιά που έχει αποκτήσει μαζί τους.

Συγκεκριμένα, ο Sacha είναι ο πατέρας των δύο μεγαλύτερων και ο Alex πατέρας του μικρότερου, ενώ και οι δύο βοηθούν κανονικά στην ανατροφή των παιδιών, χωρίς κάποιου είδους διαχωρισμούς.

«Είμαστε όλοι καλοί φίλοι, κάτι που αποδείχθηκε πολύ καλό και για τα τρία παιδιά μας. Μένουμε όλοι μαζί και τώρα βρισκόμαστε σε διακοπές στην Ισπανία», αναφέρει χαρακτηριστικά η Nadine, η οποία αποκαλύπτει ότι δεν στέλνει τα παιδιά της σχολείο, αλλά τους κάνει μαθήματα κατ’ οίκον.

Ξεκαθαρίζει επίσης ότι δεν την αγγίζουν τα αρνητικά σχόλια για την οικογένεια της, παρότι κάτω από τις αναρτήσεις της γίνεται χαμός από τα σχόλια. Ορισμένοι χρήστες αναφέρουν ότι πρόκειται για μια «αρρωστημένη οικογένεια» και «ψεύτικη σχέση», ενώ άλλοι φαίνονται υποστηρικτικοί.

«Πρόκειται για ανθρώπους που αγαπούν άνευ όρων», σχολίασε ένα άτομο και ένα άλλο πρόσθεσε ότι «αυτό είναι καταπληκτικό. Είστε τόσο γεμάτοι αγάπη».

 

hlektragr

Recent Posts

Λουτράκι : Έκθεση ζωγραφικής της εικαστικού Θεοδοσίας Χατόγλου από τις 11 έως τις 19 Μαΐου

Έκθεση ζωγραφικής της εικαστικού Θεοδοσίας Χατόγλου, θα λειτουργήσει στο Λουτράκι. ” Μήτρα χρωμάτων και αγάπης…

13 ώρες ago

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν τις επόμενες μέρες για τη διέλευση ειδικών οχημάτων μεταφοράς ανεμογεννήτριας…

14 ώρες ago

Τέλος η οδήγηση για τους 70χρονους – Τι προβλέπεται για τους υπερήλικες οδηγούς

Τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν πως οι οδηγοί άνω των 70 ετών ευθύνεται για πολλά τροχαία…

16 ώρες ago

Χριστιανική Αρχαιολογική Εταιρεία: Διεθνής υποχρέωση η προστασία της Μονής της Χώρας – Φορείς και ΕΕ να εξαντλήσουν κάθε σύννομη προσπάθεια

Ως διεθνή υποχρέωση χαρακτηρίζει η Χριστιανική Αρχαιολογική Εταιρεία την ανάγκη να διατηρηθεί αλώβητο το λαμπρότερο…

16 ώρες ago

Λουτράκι: «Πάμε ανακύκλωση» – Βιωμάτικες δράσεις & εκδήλωση βράβευσης

𝚷𝚨𝚳𝚬 𝚨𝚴𝚨𝚱𝚼𝚱𝚲𝛀𝚺𝚮 | 𝚩𝚰𝛀𝚳𝚨𝚻𝚰𝚱𝚬𝚺 𝚫𝚸𝚨𝚺𝚬𝚰𝚺 & 𝚬𝚱𝚫𝚮𝚲𝛀𝚺𝚮 𝚩𝚸𝚨𝚩𝚬𝚼𝚺𝚮𝚺 για τα σχολεία και τους αθλητικούς συλλόγους…

17 ώρες ago

Κόρινθος: Συνελήφθησαν 3 άτομα για αδικήματα παράβασης των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για τα – κατά περίπτωση- αδικήματα παράβασης των…

18 ώρες ago