ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΜΟΝΟ ΣΤΟ TRELANEMAS.GR ΤΡΕΛΕΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ …

5 Ρούχα που θ’ Αγαπήσεις Αυτό το Καλοκαίρι

 

 

Το καλοκαίρι είναι σχεδόν εδώ κι έτσι έχει έρθει η στιγμή για ν’ ανανεώσεις την ντουλάπα σου. Οι καλοκαιρινές σου εμφανίσεις πρέπει να είναι γεμάτες με χρώμα και έντονα prints, ώστε να ταιριάζουν με τη διάθεση της εποχής. Παράλληλα, θα ήταν καλό να προτιμήσεις ρούχα από δροσερά υφάσματα που θα σε βοηθήσουν ν’ αντιμετωπίσεις τη ζέστη.

Η καλοκαιρινή μόδα περιλαμβάνει αεράτα κομμάτια, τα οποία αφήνουν την επιδερμίδα σου ν’ αναπνεύσει. Στο trelanemas.gr θα βρεις μοναδικά ρούχα που ταιριάζουν στο γούστο σου. Και το καλύτερο είναι πως θα τα βρεις όλα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Παρακάτω, σου έχουμε διαλέξει τα ρούχα που δε θα θες να βγάζεις από πάνω σου αυτό το καλοκαίρι.

#1 ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑ


Οι παντελόνες αποτελούν ένα κλασικό κομμάτι για κάθε καλοκαιρινή ντουλάπα. Αυτά τα πρακτικά ρούχα είναι άνετα και δροσερά και γι’ αυτό το λόγο θεωρούνται από τα πιο basic κομμάτια που πρέπει να έχεις. Η συγκεκριμένη παντελόναξεχωρίζει για το έντονο μεταλιζέ κίτρινο χρώμα της, το οποίο μπορεί να φωτίσει κάθε σου σύνολο. Έχει λάστιχο στη μέση και είναι αρκετά φαρδιά ώστε να μη σε πιέζει πουθενά. Έτσι, είναι ένα ρούχο που θα το φορέσεις καθημερινά και θα το συνδυάσεις με όλα τ’ αγαπημένα σου tops.

#2 ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ


Παρόλο που τα t-shirts αποτελούν ένα βασικό κομμάτι μιας καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας, μερικές φόρες θέλεις ν’ αναδείξεις τη θηλυκότητά σου. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις, προτίμησε μια μπλούζα με ρομαντική διάθεση. Αυτό το αμάνικο top είναι διακοσμημένο με δαντέλα, έχει λεπτοδουλεμένες φλοράλ λεπτομέρειες και κρόσσια στο τελείωμα. Αυτός ο συνδυασμός είναι ιδανικός για όλα τα καλοκαιρινά σου looks από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μπορείς να το φορέσεις με τα τζιν παντελόνια σου ή ακόμα και τα σορτσάκια σου, ανάλογα με την περίσταση.

#3 ΟΛΟΣΩΜΗ ΦΟΡΜΑ

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι κάθε γυναίκα πρέπει να έχει τουλάχιστον μία ολόσωμη φόρμα για το καλοκαίρι. Αυτά τα ρούχα είναι πολύ πρακτικά καθώς δε χρειάζεται να σκεφτείς με τι να τα συνδυάσεις. Ακόμα, είναι πολύ δροσερά και αεράτα, πράγμα που τα κάνει τέλεια για τη ζέστη του καλοκαιριού. Η ολόσωμη φόρμα που θα βρεις στο trelanemas.gr έχει έντονο φλοράλ μοτίβο που θα σου φτιάξει τη διάθεση. Φόρεσέ τη με τα σανδάλια ή τις πλατφόρμες σου και είσαι έτοιμη!

#4 ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΕ ANIMAL PRINT


Το animal print είναι ένα από τα πιο κλασικά κι αγαπημένα μοτίβα για κάθε γυναίκα. Μάλιστα, είναι ίσως το πιο διαχρονικό μοτίβο που επιμένει να βρίσκεται ανάμεσα στις τάσεις της μόδας. Αυτή η μπλούζα με animal print είναι ένα κομμάτι που θα σε ξετρελάνει με το μοναδικό σχέδιό της που αναδεικνύει τη γοητεία σου.

#5 BOHO ΠΑΝΤΕΛΟΝΑ


Το καλοκαίρι είναι η εποχή όπου το boho στιλ έχει την τιμητική του. Οι boho παντελόνες είναι βασικά κομμάτια που συνδυάζονται με όλα τα t-shirts σου. Η παντελόναπου προτείνουμε έχει έντονο κόκκινο χρώμα, λαχούρ μοτίβα και ιδιαίτερο σχέδιο. Με ένα μοναδικό κόψιμο στο πλάι, είναι ένα εξαιρετικό κομμάτι που θα λατρέψεις.

Στο trelanemas.gr θα βρεις οικονομικά και στιλάτα ρούχα για ν’ ανανεώσεις τις εμφανίσεις σου και ν’ αλλάξεις διάθεση. Βρες τα κομμάτια που χρειάζεσαι και ξεκίνα τις αγορές σου!

hlektragr

Recent Posts

Ίσθμια : Περιβαλλοντική δράση ”Λούνα παρκ Ανακύκλωσης”

Στις 22 Μαΐου 2024 στο πλαίσιο του προγράμματος «Γαλάζια Σημαία» θα πραγματοποιηθεί η περιβαλλοντική δράση…

9 λεπτά ago

ΔΥΠΑ – Κοινωνικός Τουρισμός 2024: Πώς θα χορηγηθούν 300.000 voucher

Το Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού Εργαζομένων – Ανέργων περιόδου 2024-2025 της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), αναμένεται…

1 ώρα ago

Ολοκληρώθηκε η υποβολή αιτήσεων στα προγράμματα: Φωτοβολταϊκά στη Στέγη και Φωτοβολταϊκά στο Χωράφι

Καταγράφηκε έντονο ενδιαφέρον για συμμετοχή στα προγράμματα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας Φωτοβολταϊκά στη Στέγη…

1 ώρα ago

Ο Υπουργός Επικρατείας κ. Μάκης Βορίδης στην Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου

Από το Επισκοπείο της Ι. Μητροπόλεως μας ξεκίνησε την περιοδεία του στην Κορινθία ο Υπουργός…

3 ώρες ago

Αστυνομικοί έστησαν σκηνές στο Σύνταγμα – Διαμαρτύρονται για την φτωχοποίησή τους

Σε εξέλιξη βρίσκεται διαμαρτυρία αστυνομικών στο Σύνταγμα, καθώς καταγγέλλουν φτωχοποίηση της αστυνομίας. Αστυνομικοί έστησαν σκηνές απέναντι…

3 ώρες ago

Έγκριση όρων δημοπράτησης στην Περιφερειακή Επιτροπή έργου οδικής ασφάλειας της ΠΕ Μεσσηνίας

Εγκρίθηκαν οι όροι δημοπράτησης και καθορίστηκε η επιτροπή διαγωνισμού του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΟΔΙΚΗΣ…

3 ώρες ago