ΝΕΑ

«Βόμβα» για την ΑΕΚ: Ο Αραούχο θέλει να φύγει

Δημοσίευμα από τα Κανάρια Νησιά και πιο συγκεκριμένα το «canarias7.es», αναφέρει ότι ο Σέρχιο Αραούχο επιθυμεί να επιστρέψει στην Λας Πάλμας και γι’ αυτόν τον λόγο αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ.

 

«Με έναν ακόμη χρόνο στο συμβόλαιό του με την ΑΕΚ, η οποία μάλιστα του πρόσφερε ανανέωση την οποία έχει αρνηθεί, η μόνη ευκαιρία που έχει να εκπληρώσει το όνειρό του θα ήταν να έρθει ελεύθερος, μια αδύνατη επιλογή αυτή τη στιγμή», τονίζει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.

Με τον Αραούχο να έχει επιστρέψει εδώ και μερικές εβδομάδες στα Κανάρια Νησιά όπου έχει αγοράσει σπίτι, ανάβοντας περισσότερες «φωτιές» σχετικά με το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα της Λας Πάλμας. Μάλιστα, η παρουσία του στη φιέστα ανόδου της ομάδας στη La Liga, έπαιξε και αυτή τον ρόλο της για να «ζεσταθεί» και πάλι η υπόθεση γύρω από το όνομα του «Τσίνο», όπως και οι δηλώσεις που είχε κάνει τότε: «Έχω βάλει στόχο και θέλω να ξαναγυρίσω στη Λας Πάλμας. Δεν ξέρω πότε θα το κάνω, αλλά σίγουρα θα το κάνω».

Την ίδια ώρα, το δημοσίευμα υποστηρίζει πως η ΑΕΚ δεν πρόκειται να αφήσει τον ποδοσφαιριστή να αποχωρήσει χωρίς να λάβει κάποιο ποσό, με τον Αργεντινό στράικερ να έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο.

Από την μεριά του, ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας, Ραμίρες, με δηλώσεις του εξέφρασε τη βεβαιότητα πως ο Αραούχο θα επιστρέψει στην Λας Πάλμας. Αν όχι φέτος, του χρόνου όταν και θα ολοκληρωθεί η συνεργασία του με την Ένωση.

«Ο Σέρχιο Αραούχο ανυπομονεί να έρθει και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Έχει όμως συμβόλαιο με άλλη ομάδα. Είναι πάντα σε φόρμα και σίγουρα μετά από αυτό το συμβόλαιο, το πιο λογικό είναι να επιστρέψει στη Λας Πάλμας. Έχουμε μια υπέροχη σχέση», υποστήριξε το αφεντικό του συλλόγου.

hlektragr

Recent Posts

«Εβδομάδα Μητέρας» | Σειρά δράσεων ευαισθητοποίησης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η «Εβδομάδα Μητέρας»,  μια σειρά δράσεων ευαισθητοποίησης, που πραγματοποίησε η Συντονιστική Δομή…

1 ώρα ago

Εθελοντική αιμοδοσία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Κορίνθου

Εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Κορίνθου τη Δευτέρα 20/5 και ώρες…

2 ώρες ago

Σαν σήμερα 20 Μαΐου

1609: Εκδίδονται στο Λονδίνο τα σονέτα του Ουίλιαμ Σέξπιρ. 1825: Ο Παπαφλέσσας και οι λίγοι ηρωικοί πολεμιστές που…

2 ώρες ago

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα Δευτέρα 20 Μαΐου 2024 είναι του Αγίου Θαλλελαίου μάρτυρος ιατρού, της Αγίας Λυδίας της…

3 ώρες ago

Λαμία: Κάηκαν οι εγκαταστάσεις της εταιρείας που εμπλέκεται στην υπόθεση τροφικής δηλητηρίασης μαθητών

Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και δυνάμεις της 7ης ΕΜΑΚ μετέβησαν στον Βιομηχανική Περιοχή Λαμίας,…

10 ώρες ago

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική – Μεγάλη νίκη του ΑΟ Λουτράκι με αντίπαλο τον Παναυπλιακό

Η ομάδα του Παντελή Κολιάκου νίκησε τον Παναυπλιακό με 1-0 και συνεχίζει να ονειρεύεται την…

10 ώρες ago