ΝΕΑ

NASA: Αυτή είναι η εξήγηση για τα UFO που κατέγραψε αστυνομικός στο Λας Βέγκας

Η NASA μπόρεσε να καταλάβει τι ήταν τα μυστηριώδη UFO που εντοπίστηκαν να πετούν στον ουρανό του Λας Βέγκας, δημιουργώντας αίσθηση παγκοσμίως.

 

Το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι 8 News ανέφερε ότι ένα αντικείμενο  αγνώστου ταυτότητας εντοπίστηκε στον ουρανό από την κάμερα ενός αστυνομικού γύρω στις 23:50 (τοπική ώρα) στις 30 Απριλίου – με τη λάμψη του να φαίνεται μέχρι τη Γιούτα και την Καλιφόρνια.

Λιγότερο από 40 λεπτά μετά την αρχική θέαση, ένας άνδρας που ζει περίπου 128 χιλιόμετρα μακριά από την Περιοχή 51 έκανε ένα μάλλον ανατριχιαστικό τηλεφώνημα.

 

Αφού τηλεφώνησε στον αριθμό εκτάκτου ανάγκης, 911, ο άνδρας ισχυρίστηκε ότι υπήρχαν δύο άγνωστες οντότητες στην αυλή του σπιτιού του, λίγο αφότου αυτός και η οικογένειά του εντόπισαν ένα παρόμοιο αντικείμενο στον ουρανό.

«Υπάρχει μία φιγούρα περίπου 24 μέτρα ψηλή…και έχει μεγάλα μάτια και μας κοιτάζει – και είναι ακόμα εκεί», είπε ο τρομοκρατημένος πολίτης.

«Στην αυλή μου. Ορκίζομαι στο Θεό αυτό δεν είναι αστείο, αυτό είναι στην πραγματικότητα — είμαστε τρομοκρατημένοι. Είναι πολύ μεγάλοι. 24, 25 μέτρα ψηλοί».

«Μοιάζουν με εξωγήινους. Μεγάλα μάτια. Έχουν μεγάλα μάτια. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Και μεγάλο στόμα. Έχουν λαμπερά μάτια και δεν είναι άνθρωποι. Είναι 100 τοις εκατό όχι άνθρωποι».

Ενώ η ιστορία είναι λίγο τραβηγμένη, ένας αστυνομικός διαβεβαίωσε αμέσως την φοβισμένη οικογένεια ότι βρήκαν την ιστορία τους αξιόπιστη.

Λίγο αργότερα, πλάνα κάμερας σώματος από άλλο αστυνομικό φάνηκαν να δείχνουν μια λαμπερή πράσινη σφαίρα να πέφτει από τον ουρανό.

Ενώ αυτό τροφοδότησε πολλούς συνωμοσιολόγους, ο αξιωματικός πλανητικής άμυνας της NASA, Lindley Johnson, έδωσε μια απλή εξήγηση.

Μιλώντας στο Vice, είπε: «Ο ιστότοπος CNEOS καταγράφει αναφορές μόνο για αντικείμενα που εκτιμάται ότι έχουν ξεπεράσει το 1 μέτρο σε μέγεθος με βάση την παρατηρούμενη συνολική ενέργεια που απελευθερώθηκε – με άλλα λόγια φυσικά αντικείμενα που είναι αρκετά μεγάλα ώστε να κατηγοριοποιηθούν ως αστεροειδείς πριν εισέλθουν στην ατμόσφαιρα της Γης».

Με βάση την παρατηρούμενη ταχύτητά του, πρόσθεσε, το UFO – δηλαδή ο μετεωρίτης – θα ήταν ψηλά στην ατμόσφαιρα και εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από το Λας Βέγκας τη στιγμή που εντοπίστηκε.

Σε αντίθεση με την αναφορά που έγινε στην αστυνομία, πρόσθεσε: «Έτσι, τίποτα από τον μετεωρίτη δεν προσγειώθηκε στην αυλή κανενός στο Βέγκας».

hlektragr

Recent Posts

Λουτράκι : Έρχεται το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Σούμο για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Έρχεται το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Σούμο για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Σούμο σε συνεργασία με τη Πανελλήνια…

3 ώρες ago

Επιμελητήριο Κορινθίας – Πρόσκληση σε εκδήλωση την Κυριακή 12 Μαΐου

Το Επιμελητήριο Κορινθίας σας προσκαλεί στην εκδήλωση με τίτλο: “Δεν είναι αγάπη ο πόνος και…

3 ώρες ago

Δήμος Ξυλοκάστρου : Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην 10χλμ το Σάββατο 11 Μαΐου 2024.

Με υπερηφάνεια ανακοινώνουμε ότι ο Δήμος μας φιλοξενεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην 10χλμ το Σάββατο…

3 ώρες ago

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας η δράση «Together in Sport – Phase II» στη Δομή Προσωρινής Φιλοξενίας Αιτούντων Άσυλο στην Κόρινθο

Παιδικά και νεανικά χαμόγελα πλημμύρισαν την Πέμπτη 9 Μαΐου τον υπαίθριο χώρο της Δομής Προσωρινής…

3 ώρες ago

«Εβδομάδα Μητέρας» | Δράσεις ευαισθητοποίησης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Η Συντονιστική Δομή Κοινωνικής Ένταξης της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας…

3 ώρες ago

Αποτελέσματα και δράσεις στον τομέα της οδικής ασφάλειας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου, για το μήνα Απρίλιο 2024

Αποτελέσματα και δράσεις στον τομέα της οδικής ασφάλειας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου, για…

3 ώρες ago