ΝΕΑ

Κως: «Η κόρη μου απήχθη», υποστηρίζει η μητέρα της 27χρονης Πολωνής – Η σοκαριστική ομολογία του Μπαγκλαντεσιανού

Κως: Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι έρευνες για τον εντοπισμό της 27χρονης Πολωνής στην Κω. Για την υπόθεση συνελήφθη νωρίτερα ένας 32χρονος από το Μπαγκλαντές, ο οποίος φέρεται να είναι και ο τελευταίος που είχε επαφή μαζί της.

 

Η 27χρροονη αγνοείται από τις 12 Ιουνίου, ενώ την εξαφάνισή της δήλωσε στην αστυνομία ο 28χρονος σύντροφός της, με τον οποίο εργάζονται μαζί σε ξενοδοχείο της Κω.

Η οικογένειά της Πολωνής παρακαλεί εναγωνίως όποιον ξέρει κάτι να μιλήσει, ενώ η μητέρα της είναι πεπεισμένη πως η κόρη της έχει απαχθεί. «Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά πιστεύω ότι η κόρη μου απήχθη», είπε η μητέρα της. Όπως σημειώνεται η νεαρή κοπέλα είχε τακτική επαφή με την οικογένειά της στην Πολωνία. Μάλιστα, το απόγευμα της Κυριακής (11/6) πριν εξαφανιστεί είχε μιλήσει στο τηλέφωνο με τη μητέρα της.

Από τη Δευτέρα (12/6) το κινητό της είναι απενεργοποιημένο και δεν έχει δώσει κανένα σημάδι ζωής. Να σημειωθεί δε πως σε ambert alert που έχουν εκδώσει τα πολωνικά μέσα αναφέρεται και ένα φρέσκο έγκαυμα που έχει στο χέρι της, ώστε να μπορέσει κάποιος να την αναγνωρίσει.

Κως: Τι ομολόγησε ο Μπαγκλαντεσιανός για την 27χρονη

Ο αλλοδαπός φέρεται να ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι είχε σεξουαλική επαφή με την 27χρονη Πολωνή, Αναστάζια – Πατρίτσια, στο σπίτι του. Μάλιστα, υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι όλα έγιναν με τη συναίνεσή της.

Στη συνέχεια, όπως ανέφερε ο ίδιος, την άφησε σε εξωτερικό χώρο και έφυγε. Όμως, αυτό που προβληματίζει τους αστυνομικούς είναι γιατί ο συγκεκριμένος άνδρας έκλεισε εισιτήριο για να ταξιδέψει στο εξωτερικό λίγες ώρες μετά την εξαφάνιση της 27χρονης. Οι Αρχές κάνουν ενδελεχή έρευνα σε όλο το νησί για να εντοπιστεί η 27χρονη, τα ίχνη της οποίας αγνοούνται από τη Δευτέρα, 12 Ιουνίου.

Οι εν λόγω έρευνες για τον εντοπισμό της συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς με την συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ., της Πυροσβεστικής και εθελοντικών ομάδων, καθώς και με την χρήση drone.

Κως: Η έρευνα της αστυνομίας

Έχουν ήδη γίνει έρευνες από την αστυνομία παρουσία στο σπίτι του 32χρονου του και στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε και εργαζόταν η 27χρονη. Έγινε εξερεύνηση του χώρου, λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού.

Ο 32χρονος κατηγορούμενος με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα προσαχθεί ενώπιον της εισαγγελέως Πρωτοδικών Κω όταν περαιωθεί η προανάκριση.

Νωρίτερα, για κατάθεση έχει κληθεί και ο 28χρονος σύντροφος της 27χρονης κοπέλας, ο οποίος το βράδυ της 12ης Ιουνίου κατήγγειλε στις Αρχές πως η σύντροφός του έχει εξαφανιστεί.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό της συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς με την συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ., της Πυροσβεστικής και εθελοντικών ομάδων, καθώς και με την χρήση drone.

Κως: Το χρονικό της εξαφάνισης της 27χρονης

Τα ίχνη της 27χρονης χάθηκαν στις 12 Ιουνίου, σύμφωνα με την καταγγελία στην αστυνομία του 28χρονου συντρόφου της, την περασμένη Τρίτη (20/6).

Συγκεκριμένα τη Δευτέρα (12/6) περίπου στις 22:30 το βράδυ, ο 28χρονος επικοινώνησε τηλεφωνικά με την σύντροφό του η οποία του ανέφερε ότι βρισκόταν στο Μαρμάρι, σε κατάσταση μέθης και ότι θα την πήγαινε κάποιος στο ξενοδοχείο με την μηχανή του.

Ωστόσο, λίγη ώρα μετά η κοπέλα έστειλε στον 28χρονο την ακριβή τοποθεσία στην οποία βρισκόταν προκειμένου να πάει να την πάρει. Εκείνος πήγε στο σημείο αλλά δεν βρήκε κανέναν. Της τηλεφωνούσε για να μάθει τι έχει γίνει αλλά το κινητό της ήταν απενεργοποιημένο.

Λίγο μετά τις 11.30 το βράδυ, εντόπισε το κινητό της Αναστάζια-Πατρίτσια στην οδό Κιαπόκα, στο Τιγκάκι, 5,5 χιλιόμετρα μακριά από την τοποθεσία που του είχε στείλει νωρίτερα.

Κως: Εκδόθηκε Missing Alert

Για την εξαφάνιση της Αναστάζια-Πατρίτσια το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε Missing Alert ενώ στην ανακοίνωσή της η οργάνωση αναφέρει πως συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η 27χρονη, εργάζεται σε ξενοδοχείο της Κω, δεν πάσχει από ιατρικά προβλήματα ούτε έχει ψυχολογικά προβλήματα. Την ημέρα της εξαφάνισή της φορούσε ροζ φόρεμα με λουλούδια πλάτης και μπλε γυαλιά ηλίου, είχε ένα ασημένιο σακίδιο. Έχει ύψος 1,65 μέτρα και κανονική σωματική διάπλαση.

 

hlektragr

Recent Posts

Καιρός: Αφρικανική σκόνη, λασποβροχές και άνοδος της θερμοκρασίας

  Καιρός: Η πρόγνωση για Σάββατο και Κυριακή Σάββατο 18/5 Αρχικά γενικά αίθριος καιρός, βαθμιαία…

12 ώρες ago

Οδηγίες Προφύλαξης για την Αφρικανική Σκόνη από τη Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας

Η Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας σας εφιστά τη προσοχή για τις επόμενες…

12 ώρες ago

Πλήρης διακοπή κυκλοφορίας στην παραλιακή οδό Αλεποχωρίου – Ψάθας

Καθίζηση του οδοστρώματος και κατολισθήσεις βράχων, οδήγησαν την Τροχαία Αττικής στην απόφαση για πλήρη διακοπή…

12 ώρες ago

Χρήστος Λαμπρόπουλος: «Η αειφορία δεν είναι μόνο επιλογή, αλλά απαραίτητη για την επιβίωση και την ευημερία»

Η εκδήλωση με τίτλο «Σταχυολόγηση της αειφορίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου» πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη,…

12 ώρες ago

MyCoast: Σχεδόν 14.000 πολίτες κατέβασαν την εφαρμογή – Μέχρι στιγμής οι καταγγελίες φτάνουν τις 500

Περίπου 14.000 πολίτες κατέβασαν μέχρι σήμερα τη νέα ψηφιακή εφαρμογή MyCoast, σε διάστημα λίγων ημερών…

13 ώρες ago

Η Ελλάδα φιλοξενεί το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Σούμο στο Λουτράκι

Στο Λουτράκι θα φιλοξενηθεί το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σούμο από τις 24 έως τις 26 Μαΐου.…

13 ώρες ago