ΝΕΑ

Εγκαινιάστηκε και ξεκίνησε να λειτουργεί η εκθεσιακή δραστηριότητα «ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2023» στο λιμάνι Κορίνθου

Εγκαινιάστηκε χθες το απόγευμα και ξεκίνησε την λειτουργία της η«ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2023», η οποία θα διαρκέσει έως την Κυριακή 18 Ιουνίου.

 

Συμμετέχουν πάνω από 100 επιχειρήσεις και επαγγελματίες που προέρχονται από τους χώρους των τροφίμων και ποτών, της τεχνολογίας, της εκπαίδευσης, της ενέργειας ,του τουρισμού και των υπηρεσιών.

 

Η «ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2023»τελεί υπό την αιγίδα και την υποστήριξη του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων,  Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων,  Υπουργείου Τουρισμού, Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Κορινθίων, των Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου, της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και της  Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ΑΕ (ΔΕΘ), που αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία της.

 

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Πρ. Υπουργού Οικονομικών και Υποψήφιου Βουλευτή, κ. ΧρήστουΣταικούρα, τουΤέως Υπουργού Οικονομικών και Υποψήφιου Βουλευτή κ. ΕυκλείδηΤσακαλώτου, τουΠρ. Υπουργού και Υποψήφιου Βουλευτή, κ.Κώστα Σκανδαλίδη. Επίσης έδωσαν το παρόν ο Τ. Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Υποψήφιος Βουλευτής, κ. Χρίστος Δήμας, Τ. Υφυπουργός Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος και Υποψήφιος Βουλευτής, κ. ΝικόλαοςΤαγαρά,, ο Υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, κ. Γιώργος Ψυχογιός, η Υποψήφια βουλεύτρια, κα Κατερίνα ΤαγαράΓΓ του Υπουργείου Αγρ. Ανάπτυξης και Τροφίμων, κα Χριστιάνα Καλογήρου, οΠεριφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Παναγιώτης Νίκας, ο Δήμαρχος Κορινθίων, κ. Βασίλης Νανόπουλος, ο Δήμαρχος Βέλου Βόχας, κ. Αννίβας Παπακυριάκος ο Δήμαρχος Λουτρακίου, κ. Γιώργος Γκιώνης, ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, κ. Βλάσης Τσιώτος, καθώς οι Αντιπεριφερειάρχες Κορινθίας, οι περιφερειακοίσύμβουλοι, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι.

 

Και η επιμελητηριακή κοινότητα ήταν εκεί. Παρόντες ήταν η Πρόεδρος τουΕμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κα Σοφία ΚουνενάκηΕυφραίμογλου,ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αρκαδίας και Πρόεδρος των Επιμελητηρίων Πελοποννήσου, κ. Γιάννης Τρουπής, ο Πρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, κ. Ιωάννης Βουτσινάς, η Πρόεδρος τουΕμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κα Σοφία ΚουνενάκηΕυφραίμογλου, ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Παύλος Ραβανής, ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, ο κ. ΓιώργοςΠαπαμανώλης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, κ. Βαγγέλης Ξυγκώρος, ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Λακωνίας, κ. Γιάννης Παναρίτης, ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αργολίδας, κ. Φώτης Δαμούλος, και ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αχαΐας, κ. Πλάτων Μαρλαφέκας.

 

Μπορείτε να βρείτε όλες τις παράλληλες εκδηλώσεις εδώ: https://exkor.korinthiacc.gr/%ce%b5%ce%ba%ce%b4%ce%b7%ce%bb%cf%8e%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82/

hlektragr

Recent Posts

Σαν σήμερα 21 Μαΐου

1819: Το πρώτο ποδήλατο κάνει την εμφάνισή του στους δρόμους της Νέας Υόρκης. 1864: Τα Επτάνησα προσαρτώνται στην…

2 ώρες ago

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Τρίτη 21 Μαΐου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του 2024 τιμάται η μνήμη των Κωνσταντίνου και…

2 ώρες ago

Πρωταθλητές στην Ανακύκλωση και φέτος οι μαθητές του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων

Βραβεύθηκαν το Σάββατο 18 Μαΐου στο Παραλιακό Πάρκο Λουτρακίου. Γιορτή ανακύκλωσης για τη βράβευση των…

16 ώρες ago

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης U15, που διεξήχθη στο Λουτράκι

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης U15, που διεξήχθη στο Λουτράκι από τις…

16 ώρες ago

Αναστάσιος Γκιολής: «Σημαντικές αποφάσεις για το Ιστορικό-Λαογραφικό Μουσείο Κορίνθου»

Την απόφαση της πρόσφατης συνεδρίασης της Περιφερειακής Επιτροπής, σχετικά με την «Προμήθεια προθηκών-Λοιπού εκθεσιακού εξοπλισμού…

16 ώρες ago

3ο Διεθνές Φεστιβάλ Ρομποτικής | Δημήτρης Πτωχός: «Ενθαρρύνουμε πρωτοβουλίες που προάγουν την εκπαίδευση, την τεχνολογία και την ανάπτυξη»

Με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Πελοποννήσου, πραγματοποιήθηκε το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Ρομποτικής και Ευφυών Συστημάτων, το…

16 ώρες ago