ΝΕΑ

Σκέρτσος: Η ΝΔ είναι η μόνη πολιτική δύναμη που εγγυάται δυναμική ανάπτυξη για τη χώρα

ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ έρχονται με προτάσεις από το παρελθόν, ενώ η ανάγκη και το μήνυμα των πολιτών είναι να πάει η χώρα μπροστά.

Η ΝΔ είναι η μόνη πολιτική δύναμη που εγγυάται δυναμική ανάπτυξη για να πάει η χώρα μπροστά και περιλαμβάνει και σημαντικές ελαφρύνσεις, είπε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Άκης Σκέρτσος, ξεκινώντας την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. 

Αυτό που προσδίδει αξιοπιστία στο πρόγραμμα της ΝΔ είναι η προηγούμενη θητεία μας και τα αποτελέσματα που ήδη φέραμε, πρόσθεσε, κάνοντας αναφορά σε οικονομικά αποτελέσματα της προηγούμενης τετραετίας. Οι ξένοι οίκοι προεξοφλούν την ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας μετά από 13 χρόνια υπό τις προϋποθέσεις να συνεχίσει η χώρα να βαδίζει σε σταθερό πρόγραμμα και να έχει η χώρα ισχυρή κυβέρνηση.

Συνεχίζοντας, ο κ.Σκέρτσος υποστήριξε ότι η αντιπολίτευση επιμένει στη λογική της αναδιανομής φτώχειας: Αγαπούν τα αυγά και τις ομελέτες, αλλά θέλουν να διώξουν τις… κότες, είπε χαρακτηριστικά. Προτείνουν, είπε, φορολογικό μοντέλο που μας καθηλώνει. Πρέπει να γίνουμε μια οικονομία που εξάγει, παράγει, αλλά και καταναλώνει με καλύτερους μισθούς. Πρώτο βήμα δικαιοσύνης μετά τη χρεοκοπία είναι η ανάπτυξη, είπε.

-Οι μόνιμες μειώσεις φόρων χρειάζονται και δημοσιονομικά αντίμετρα, θα πρέπει να μας πουν από πού θα βρουν τα χρήματα, είπε ο κ.Σκέρτσος αναφερόμενος σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ. Ενα κύμα φόρων στην επιχειρηματικότητα θα ανακόψει την ανάπτυξη. Μακροχρόνια αποεπένδυση, παραοικονομία, υψηλές τιμές, χαμηλοί μισθοί είναι οι ασθένειες της ελληνικής οικονομίας. Μια χώρα που αιφνιδιάζει τις επιχειρήσεις δεν αποτελεί χώρα πρώτης επιλογής. Η υψηλή φορολογία έχει αποτέλεσμα τη διεύρυνση της φοροδιαφυγής. Οι προτάσεις ΣΥΡΙΖΑ- ΠΑΣΟΚ φέρνουν τα αντίθετα αποτελέσματα. Συνεχή και βιώσιμη αύξηση του ΑΕΠ, μείωση της ανεργίας, αύξηση μισθών και θεραπεία κοινωνικών ανισοτήτων εγγυάται το πρόγραμμα της ΝΔ.

Η ΝΔ κατέθεσε χθες υπόμνημα στον Αρειο Πάγο κατά του συνδυασμού με τον Κασιδιάρη. Η ΝΔ πρωτοστάτησε στη νομοθέτηση κανόνων για να μην μπουν στη βουλή με τον μανδύα δημοκρατικού κόμματος. Η αυτοκριτική του ΣΥΡΙΖΑ στα θέματα Δημοκρατίας είναι ανύπαρκτη.

hlektragr

Recent Posts

Η ΤΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΕΙΣ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ

Τό Μέγα Σάββατον, 21ην Ἀπριλίου /4ην Μαΐου 2024, ἔλαβε χώραν ἡ Τελετή τοῦ Ἁγίου Φωτός…

2 ημέρες ago

Ευχές και δώρα στο Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Το Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αρκαδίας, Κωνσταντίνος Μανδρώνης, την Μεγάλη Πέμπτη 2…

2 ημέρες ago

Η Τελετή του Επιταφίου εις το Πατριαρχείον Ιεροσολύμων (video)

Τό ἑσπέρας τῆς Μεγάλης Παρασκευῆς, 20ῆς Απριλίου/3ης Μαΐου 2024, ἔλαβε χώραν εἰς τόν Πανίερον Ναόν…

2 ημέρες ago

Πάσχα 2024: Η μεγαλύτερη έξοδος μετά τον κορωνοϊό – Πάνω από 425.000 οχήματα έφυγαν από την Αττική

Μια από τις μεγαλύτερες εξόδους των τελευταίων ετών, θεωρείται η φετινή, με εκατοντάδες χιλιάδες Αθηναίους…

2 ημέρες ago

Άγιο Φως: Στις 19:30 στο «Ελ. Βενιζέλος» από τα Ιεροσόλυμα – Πώς θα φτάσει σε όλη την Ελλάδα

Το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου φτάνει στην Ελλάδα από τα Ιεροσόλυμα το Άγιο Φως, μεταφέροντας…

2 ημέρες ago