ΝΕΑ

Συναγερμός το μεσημέρι του Σαββάτου στο αεροδρόμιο Ηρακλείου με το φόβο για ύπαρξη βόμβας σε αεροσκάφος που προσγειώθηκε από αεροδρόμιο της Γερμανίας στο «Νίκος Καζαντζάκης». Ο συναγερμός έληξε όταν πυροτεχνουργός της αστυνομίας και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος βρήκε το ύποπτο αντικείμενο και διαπίστωσε ότι τελικώς δεν ήταν κάποιος εκρηκτικός μηχανισμός. Τι είχε συμβεί; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 03/06/2023 | 13:28 Ζάκυνθος: Έπιασαν με όπλο άνθρωπο της νύχτας στο Λαγανά Το αεροπλάνο που έφτασε στο Ηράκλειο μεταφέροντας κυρίως Γερμανούς στάθμευσε κανονικά στη θέση που του παραχωρήθηκε. Οι επιβάτες κατέβηκαν όλοι και αναχώρησαν με προορισμό τα ξενοδοχεία ή όπου αλλού έχουν κλείσει για να μείνουν στις διακοπές τους. Όταν το πλήρωμα μπήκε για να καθαρίσει το εσωτερικό του αεροπλάνου , διαπίστωσε έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή -δεν είναι γνωστό που ακριβώς ήταν- και κατά πληροφορίες ήταν ενεργοποιημένος. Το πλήρωμα ακολουθώντας τις οδηγίες που έχει, ενημέρωσε τις αρχές του «Νίκος Καζαντζάκης» και την αστυνομία. Ο πυροτεχνουργός που έφτασε είδε ότι πρόκειται για ένα laptop που ο κάτοχός του είχε ξεχάσει φεύγοντας. Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής ο ιδιοκτήτης του υπολογιστή δεν το έχει αναζητήσει… Πηγή: creta24.gr

Συναγερμός το μεσημέρι του Σαββάτου στο αεροδρόμιο Ηρακλείου με το φόβο για ύπαρξη βόμβας σε αεροσκάφος που προσγειώθηκε από αεροδρόμιο της Γερμανίας στο «Νίκος Καζαντζάκης».

 

Ο συναγερμός έληξε όταν πυροτεχνουργός της αστυνομίας και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος βρήκε το ύποπτο αντικείμενο και διαπίστωσε ότι τελικώς δεν ήταν κάποιος εκρηκτικός μηχανισμός.

Τι είχε συμβεί;

Το αεροπλάνο που έφτασε στο Ηράκλειο μεταφέροντας κυρίως Γερμανούς στάθμευσε κανονικά στη θέση που του παραχωρήθηκε. Οι επιβάτες κατέβηκαν όλοι και αναχώρησαν με προορισμό τα ξενοδοχεία ή όπου αλλού έχουν κλείσει για να μείνουν στις διακοπές τους.

Όταν το πλήρωμα μπήκε για να καθαρίσει το εσωτερικό του αεροπλάνου , διαπίστωσε έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή -δεν είναι γνωστό που ακριβώς ήταν- και κατά πληροφορίες ήταν ενεργοποιημένος.

Το πλήρωμα ακολουθώντας τις οδηγίες που έχει, ενημέρωσε τις αρχές του «Νίκος Καζαντζάκης» και την αστυνομία. Ο πυροτεχνουργός που έφτασε είδε ότι πρόκειται για ένα laptop που ο κάτοχός του είχε ξεχάσει φεύγοντας. Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής ο ιδιοκτήτης του υπολογιστή δεν το έχει αναζητήσει…

Πηγή: creta24.gr

hlektragr

Recent Posts

Δήμος Ξυλοκάστρου : Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην 10χλμ το Σάββατο 11 Μαΐου 2024.

Με υπερηφάνεια ανακοινώνουμε ότι ο Δήμος μας φιλοξενεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην 10χλμ το Σάββατο…

3 ώρες ago

Λουτράκι: Απόπειρα βιασμού 17χρονης από 30χρονο – Την άρπαξε από τα μαλλιά

Μάχη για να ξεφύγει από τα χέρια του επίδοξου βιαστή της έδωσε μία 17χρονη στο…

3 ώρες ago

Κόρινθος: Τον πιάσανε να κλέβει μπαταρίες

Συνελήφθη την Τρίτη 7 Μαΐου το μεσημέρι, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου,…

3 ώρες ago

Επιμελητήριο Κορινθίας – Πρόσκληση σε εκδήλωση

Το Επιμελητήριο Κορινθίας σας προσκαλεί στην εκδήλωση με τίτλο: “Δεν είναι αγάπη ο πόνος και…

3 ώρες ago

Παρουσίαση χορών παραδοσιακών χορών της Λαμπρής διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λουτρακίου

Κυριακή 12 Μαΐου 2024 (Κυριακή του Θωμά) Ι.Ν Παναγίας Γιάτρισσας, Λουτράκι

3 ώρες ago

Συνδιοργανώτρια του Διεθνούς νεανικού Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος Κορίνθου η Περιφέρεια Πελοποννήσου

Συνδιοργανώτρια του Διεθνούς νεανικού Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος Κορίνθου με τίτλο «Το Αρχαίο Δράμα στην Εκπαίδευση…

3 ώρες ago