ΝΕΑ

Κατεχάκη: Τα πρώτα λόγια του γιατρού που παρέσυρε και σκότωσε τον αστυνομικό

Τραγική κατάληξη είχε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη λεωφόρο Κατεχάκη όταν αυτοκίνητο παρέσυρε αστυνομικό στο ύψος της Αττικής Οδού καθώς ο 43χρονος ένστολος κατέληξε στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένος.

 

Ο αστυνομικός που είχε πάει στο σημείο, μαζί με συναδέλφους του, για να καταγράψουν ένα τροχαίο, που είχε σημειωθεί νωρίτερα, παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, όπου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή.

Ο 33χρονος  οδηγός του αυτοκινήτου, που όπως είπε στους αστυνομικούς, δεν είδε τον άτυχο άνδρα, έχει συλληφθεί.

Ο άτυχος αστυνομικός -που άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο- υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών, με τους συνάδελφους του να μιλούν για έναν εξαιρετικό επαγγελματία και κυρίως άνθρωπο.

Η έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος, είναι σε εξέλιξη και με βάση τις μέχρι τώρα πληροφορίες , ο αστυνομικός μετέβη μαζί με συνάδελφό του , με υπηρεσιακό όχημα της Τροχαίας για να καταγράψει τροχαίο ατύχημα που είχε γίνει στη λεωφόρο Κατεχάκη.

Η παράσυρση του σημειώθηκε περίπου στις 22.30 ενώ βρισκόταν στη λεωφόρο Κατεχάκη, στο ύψος της εξόδου της Αττικής Οδού (ρεύμα προς Ηλιούπολη). Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο και λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Σε βάρος του 33χρονου οδηγού που παρέσυρε τον αστυνομικό της Τροχαίας σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

hlektragr

Recent Posts

Σαν σήμερα 18 Μαΐου

1828: Ο Τούρκος διοικητής των Χανίων, Μουσταφά Πασάς, με 8.000 πεζούς και 300 ιππείς, προσβάλλει…

25 λεπτά ago

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα Σάββατο 18 Μαΐου 2024 είναι των Αγίων Ιουλίας Φαεινής και Γαλατείας. Αυτό σημαίνει ότι γιορτάζουν οι…

29 λεπτά ago

Εορτασμός 203ης επετείου προσκυνήματος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην Παναγιά στο Χρυσοβίτσι 

Ο Δήμος Τρίπολης, η Τοπική Κοινότητα Χρυσοβιτσίου και ο Σύλλογος Χρυσοβιτσιωτών, έχουν την τιμή να…

2 ώρες ago

Χρήστος Λαμπρόπουλος: «Η αειφορία δεν είναι μόνο επιλογή, αλλά απαραίτητη για την επιβίωση και την ευημερία»

Η εκδήλωση με τίτλο «Σταχυολόγηση της αειφορίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου» πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη,…

3 ώρες ago

Ίσθμια : Περιβαλλοντική δράση ”Λούνα παρκ Ανακύκλωσης”

Στις 22 Μαΐου 2024 στο πλαίσιο του προγράμματος «Γαλάζια Σημαία» θα πραγματοποιηθεί η περιβαλλοντική δράση…

19 ώρες ago

ΔΥΠΑ – Κοινωνικός Τουρισμός 2024: Πώς θα χορηγηθούν 300.000 voucher

Το Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού Εργαζομένων – Ανέργων περιόδου 2024-2025 της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), αναμένεται…

21 ώρες ago