ΝΕΑ

Ο Όμιλος Μotor Oil και η UrbanAct έδωσαν χρώμα στην Κόρινθο «Ζωγραφίζοντας Σχολικά Κτίρια»

O Όμιλος Motor Oil, στηρίζοντας έμπρακτα την τοπική κοινωνία του Νομού Κορινθίας, ξεκίνησε τον περασμένο Μάρτιο σε συνεργασία με την ΜΚΟ UrbanActτην υλοποίηση του προγράμματος της ΜΚΟ“Ζωγραφίζοντας Σχολικά Κτίρια”. Το πρόγραμμα έλαβεχώραστο 5οΔημοτικό Κορίνθου με τη στήριξη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, ενώ είχε προηγηθεί αντίστοιχη ενέργεια καιστο ΕΕΕΕΚ Κορίνθου (Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κορίνθου). Και οι δύο εικαστικές παρεμβάσεις έγιναν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείαςκαι με την υποστήριξη των Δήμων Κορινθίων και Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων.

 

Η εικαστική παρέμβαση στο 5o Δημοτικό Σχολείο Κορίνθου πραγματοποιήθηκε από τον καλλιτέχνη Same84καιστο ΕΕΕΕΚ Κορίνθουαπό τον καλλιτέχνη Κez, ενώ και στις δύο δράσεις συμμετείχαν ενεργά μαθήτριες καιμαθητές των σχολείων.Στόχος του προγράμματος ήταντα σχολεία να γεμίσουν με πολύχρωμες και αισιόδοξες τοιχογραφίες που συμβάλλουν στη γνώση, στον σεβασμό προς το περιβάλλον και το οικοσύστημα, στην αποδοχή της διαφορετικότηταςκαι στη χαρά της συνεργασίας και της αλληλοβοήθειας.

 

Η συμμετοχή στην υλοποίηση του προγράμματος είναι κίνηση που ευθυγραμμίζεται απόλυταμε τη φιλοσοφίατου Ομίλου Motor Oil να λειτουργεί ως αναπόσπαστο μέλος των τοπικών κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται. Διαθέτοντας ένα έντονο αίσθημα προσφοράς, υιοθετεί και εφαρμόζει πρακτικές και δράσεις φροντίδας για τους συνανθρώπους μας, ικανές να βοηθήσουν τόσο την επιβίωση τους όσο και την ψυχαγωγία τους. Ειδικά σε ό,τι αφορά δράσεις που απευθύνονται σε παιδιά, ο Όμιλος με την ισχυρή πεποίθηση ότι τα παιδιά είναι το μέλλον μας, στηρίζει με συνέπεια πρωτοβουλίες και προγράμματα που βελτιώνουν την καθημερινότητά τους και συμβάλλουν στο σεβασμό της διαφορετικότητας.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Motor Oil, παρακαλώ επικοινωνήστε με:
Έλενα Λαγκαδινού, AccountDirector, τηλ: 6944302402

ΚλειώΓουναρίδη, Account Manager, τηλ: 6985870238

 

 

Λίγα λόγια για τη MotorOil

Η MotorOil είναι ένας ενεργειακός όμιλος με έδρα την Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1970 και το διυλιστήριο της, ένα από τα κορυφαία υπερσύγχρονα διυλιστήρια της Ευρώπης (12,61 NelsonComplexityIndex) ξεκίνησε τη λειτουργία του στην περιοχή της Κορίνθου το 1972. Εξάγει σε περισσότερες από 70 χώρες και απασχολεί περισσότερους από 3.000 εργαζόμενους. Ο Όμιλος κατέχει ηγετικό ρόλο στους τομείς της διύλισης αργού πετρελαίου και των πετρελαιοειδών στην Ελλάδα, καθώς και στην ευρύτερη Νοτιοανατολική Ευρώπη, προμηθεύοντας τους πελάτες του με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων υψηλής ποιότητας, μέσω των περισσότερων από 1.500 πρατηρίων του. Παράλληλα, ο Όμιλος δραστηριοποιείται στον τομέα του υγραερίου, της ηλεκτρικής ενέργειας, του φυσικού αερίου, δίνοντας προτεραιότητα στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, επενδύοντας σε εναλλακτικές πηγές ενέργειας και χτίζοντας ένα εκτεταμένο δίκτυο υπερτροφοδοτήσεων, μέσω των θυγατρικών του. Ο Όμιλος, μέσα από ένα στοχευμένο επενδυτικό πλάνο, πρωτοπορεί για ένα πιο βιώσιμο μέλλον, με σταθερότητα και συνέπεια. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το https://www.moh.gr/

hlektragr

Recent Posts

Ευχές και δώρα στο Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Το Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αρκαδίας, Κωνσταντίνος Μανδρώνης, την Μεγάλη Πέμπτη 2…

6 ώρες ago

Η Τελετή του Επιταφίου εις το Πατριαρχείον Ιεροσολύμων (video)

Τό ἑσπέρας τῆς Μεγάλης Παρασκευῆς, 20ῆς Απριλίου/3ης Μαΐου 2024, ἔλαβε χώραν εἰς τόν Πανίερον Ναόν…

7 ώρες ago

Πάσχα 2024: Η μεγαλύτερη έξοδος μετά τον κορωνοϊό – Πάνω από 425.000 οχήματα έφυγαν από την Αττική

Μια από τις μεγαλύτερες εξόδους των τελευταίων ετών, θεωρείται η φετινή, με εκατοντάδες χιλιάδες Αθηναίους…

7 ώρες ago

Άγιο Φως: Στις 19:30 στο «Ελ. Βενιζέλος» από τα Ιεροσόλυμα – Πώς θα φτάσει σε όλη την Ελλάδα

Το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου φτάνει στην Ελλάδα από τα Ιεροσόλυμα το Άγιο Φως, μεταφέροντας…

9 ώρες ago

Κατάνυξη στην περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα στο Λουτράκι (video)

Η περιφορά του Επιτάφιου της Παναγίας της Γιάτρισσας στο Λουτράκι τη Μεγάλη Παρασκευή, έγινε με…

9 ώρες ago

Η Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα τελέστηκε την Μεγάλη Παρασκευή, στον Π. Πατριαρχικό Ναό, η Ακολουθία του Επιταφίου…

9 ώρες ago