ΝΕΑ

Υπό πίεση το ΠΑΣΟΚ

Για «δύο επικίνδυνα συστήματα εξουσίας» συνεχίζει να μιλά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ., Νίκος Ανδρουλάκης, πέντε ημέρες πριν τις εκλογές.

 

Ο κ. Ανδρουλάκης εισέρχεται στην τελική ευθεία των εκλογών δεχόμενος επίθεση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι είναι πια κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ, από τον κ. Τσίπρα ότι δεν χτυπά όσο θα έπρεπε τον πρωθυπουργό στο θέμα των υποκλοπών και από τα μικρότερα κόμματα της αντιπολίτευσης (ΚΚΕ, ΜέΡΑ25, Ελληνική Λύση), που λένε ότι είναι έτοιμος να συνεργαστεί είτε με τη Ν.Δ. είτε με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος επιμένει στη γραμμή των ίσων αποστάσεων απέναντι σε ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. και της δημιουργίας κλίματος αδυναμίας μετεκλογικής συνεργασίας.

Χθες, κατά την επίσκεψή του στο εκλογικό περίπτερο του ΠΑΣΟΚ στην πλατεία Κοραή και μετά το κατηγορηματικό όχι του πρωθυπουργού για συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, σήκωσε το γάντι λέγοντας ότι δεν μπορεί να κρύψει την αγωνία του και επέμεινε στη διμέτωπη κριτική κατά Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ. «Αγωνιζόμαστε απέναντι σε δύο επικίνδυνα συστήματα εξουσίας, που αντί για ενότητα και προοπτική παίζουν επικίνδυνα παιχνίδια και επιλέγουν μόνο το διχασμό και την τοξικότητα. Αντί για ελπίδα, επενδύουν στο φόβο», δήλωσε.

Στις τελευταίες παρεμβάσεις του, ο κ. Ανδρουλάκης θα εντείνει την κριτική του κατά ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ., ενώ θα επιχειρήσει να προσεγγίσει τη δεξαμενή των νέων ψηφοφόρων και των αναποφάσιστων, στους οποίους, σύμφωνα με τα ποιοτικά στοιχεία των μετρήσεων, το κόμμα του είναι αδύναμο. Με την κεντρική του ομιλία στην Αθήνα αύριο ελπίζει ότι θα ανεβάσει τα χαμηλά ποσοστά του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. στην Αττική.

hlektragr

Recent Posts

Τουρισμός: Οι αρχαιολογικοί χώροι κερδίζουν την «κούρσα» των εισπράξεων έναντι των Μουσείων – Πρωτιά για την Αρχαία Κόρινθο

Κερδίζουν την «κούρσα» των εισπράξεων οι αρχαιολογικοί χώροι της χώρας έναντι των μουσείων σύμφωνα με…

7 ώρες ago

Έκτακτο Γεγονός: Πυροβόλησαν τον πρωθυπουργό της Σλοβακίας Φίτσο (video)

Άγνωστος πυροβόλησε τον πρωθυπουργό της Σλοβακίας, Ρόμπερτ Φίτσο, μετά από τη συνεδρίαση της κυβέρνησης. Όπως…

10 ώρες ago

Επιμελητήριο Κορινθίας: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα για την Ενεργειακή Αποδοτικότητα στη Βιομηχανία

Με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου από τον επιχειρηματικό κόσμο αλλά και με τη συμμετοχή εκπροσώπων…

11 ώρες ago

Ολοκληρώθηκε και η δεύτερη ημέρα του 2ου Διεθνούς Νεανικού Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος Κορίνθου

Με εντυπωσιακή συμμετοχή κοινού ολοκληρώθηκε και η δεύτερη ημέρα του 2ου Διεθνούς Νεανικού Φεστιβάλ Αρχαίου…

11 ώρες ago

Δήμος Κορινθίων: Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο σήμερα Τετάρτη 15 Μαϊου

Συνεδριάζει την Τετάρτη 15 Μαϊου 2024 στις 19:00 το Δημοτικό Συμβούλιο Κορινθίων με 31 θέματα…

12 ώρες ago

Πυροσβεστική: 16 αγροτοδασικές πυρκαγιές μέσα σε 24 ώρες

Από Ω/18:00/13-05-2024 έως Ω/18:00/14-05-2024 εκδηλώθηκαν 16 αγροτοδασικές πυρκαγιές οι οποίες αντιμετωπίστηκαν άμεσα στο αρχικό τους…

12 ώρες ago