ΝΕΑ

Μητσοτάκης από Ληξούρι: Η κυβέρνηση κράτησε σταθερά το τιμόνι

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το Ληξούρι Κεφαλονιάς όπου περιοδεύει υπογράμμισε ότι το δίλημμα των εκλογών είναι αν θα συνεχίσουμε το δρόμο της προκοπής ή θα πάμε πίσω.

 

Ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε βέβαιος ότι η ΝΔ θα επικρατήσει και στις 9 μονοεδρικές γιατί όπως είπε η ΝΔ έχει καθαρή πρόταση διακυβέρνησης. Αμφισβήτησε μάλιστα την αξιοποιστία του προγράμματος ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας πως «εμείς μπορούμε να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας»

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε μιλώντας σε πολίτες στο Ληξούρι: «Σας μίλησα για τα σχέδιά μας για το μέλλον γιατί θέλω αυτή η προεκλογική εκστρατεία να είναι μια εκστρατεία στην οποία θα μπορούμε να μιλήσουμε για το μέλλον και όχι για το παρελθόν. Δεν με ενδιαφέρει να έρθω σε καμία αντιπαράθεση με τους κομματικούς μας αντιπάλους, όλοι κρίνονται. Ο κ. Τσίπρας κατέθεσε χθες το πρόγραμμά του, οι πολίτες θυμούνται πολύ καλά τι έλεγε στο παρελθόν και τι έκανε τελικά. Εμείς θέλουμε να κριθούμε για αυτά τα οποία κάναμε αυτή την τετραετία».

Μητσοτάκης: «Είμαι υπερήφανος γιατί κρατήσαμε τη χώρα ασφαλή»
Και τόνισε μεταξύ άλλων: «Αυτή την τετραετία μας έτυχαν πολλά. Και σίγουρα κι εγώ όταν εκλέχθηκα πρωθυπουργός της χώρας, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι στη διάρκεια της θητείας μου θα έπρεπε να αντιμετωπίσω μια πανδημία, μια μεταναστευτική εισβολή, έναν πόλεμο στην Ουκρανία, μια εισαγόμενη κρίση ακρίβειας. Μας έτυχαν πολλά. Είμαι όμως υπερήφανος γιατί κρατήσαμε τη χώρα ασφαλή, το τιμόνι της χώρας σταθερό και η Ελλάδα είναι σήμερα σε πολύ καλύτερη κατάσταση από ό,τι ήταν το 2019».

«Σήμερα υπάρχει μόνο μια καθαρή πρόταση διακυβέρνησης»
«Το δίλημμα σε αυτή την κάλπη που έρχεται είναι πολύ απλό. Αν θα συνεχίσουμε στον δρόμο της προκοπής, στον δρόμο της περαιτέρω περικοπής των φόρων, της αύξησης των συντάξεων, της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας, ή θα γυρίσουμε πίσω σε μια εποχή υπερφορολόγησης και δανεικών που κάποια στιγμή τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας θα κληθούν να πληρώσουν».

«Σήμερα υπάρχει μόνο μια καθαρή πρόταση διακυβέρνησης: Η Νέα Δημοκρατία ισχυρή και νικήτρια στις εκλογές της 21ης Μαΐου», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Επόμενος σταθμός της περιοδείας του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κεφαλονιά είναι το Αργοστόλι.

hlektragr

Recent Posts

Λουτράκι : Έκθεση ζωγραφικής της εικαστικού Θεοδοσίας Χατόγλου

''Εν μέσω ετοιμασιών για την έκθεση ζωγραφικής " ΜΗΤΡΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ " στο Beau…

3 ώρες ago

«Ιπτάμενο» πλοίο φαινόταν από την ακτή – Τι είναι το φαινόμενο Fata Morgana που προκάλεσε την εικόνα

«Ιπτάμενο» πλοίο στα ανοιχτά της Κύμης – Τι είναι το φαινόμενο Fata Morgana που το…

5 ώρες ago

Γιορτή της Μητέρας 2024: Πότε πέφτει και πώς καθιερώθηκε

Η γιορτή της μητέρας γιορτάζεται σε περισσότερες από 50 χώρες στον κόσμο. Ως είθισται, η…

6 ώρες ago

Πανελλήνιοι Αγώνες Special Olympics “Λουτράκι 2024” από τις 24 έως τις 29 Μαΐου

Τα Special Olympics Hellas, διοργανώνουν για ακόμη μία χρονιά Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics “Λουτράκι 2024”. Φέτος, θα διεξαχθούν…

7 ώρες ago

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στην Αργολίδα

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στην Αργολίδα Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν -40- άτομα Στο πλαίσιο…

7 ώρες ago

Κορινθία: Συνελήφθη 41χρονος με μαχαίρι και ναρκωτικά

Συνελήφθη την Τετάρτη 8 Μαΐου το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου-Βόχας, από αστυνομικούς…

7 ώρες ago