ΝΕΑ

Θάνος Πλεύρης για την επίθεση: Έβαλε τα κλάματα ο γιος μου!

Την επίθεση με γιαούρτι που δέχθηκε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, όταν γευμάτιζε με την οικογένειά του σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα περιέγραψε ο ίδιος, μιλώντας στον Real FM.

 

Αναφερόμενος στην επίθεση που δέχθηκε ο Θάνος Πλεύρης, είπε χαρακτηριστικά στον Real FM: «Την Κυριακή ήμουν με την οικογένειά μου, δεν ήμουν σε κάποια πολιτική εκδήλωση, όχι ότι αυτό θα δικαιολογούσε μια τέτοια ενέργεια. Με την σύζυγό μου και τα δύο παιδιά μας, 8 και 13 ετών, ήμασταν στα Πετράλωνα και επειδή ήμουν με την οικογένειά μου επιθυμούσα η ασφάλεια να βρίσκεται διακριτικά πιο πέρα. Κακώς πίστευα ότι η οικογένεια παραμένει κάτι που είναι εκτός οποιασδήποτε αντιπαράθεσης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πλεύρης.

Ο υπουργός Υγείας, μάλιστα, πρόσθεσε: «Εκεί που τρώγαμε, τελείως απρόκλητα επιτέθηκε ένας που έφτασε ακριβώς δίπλα μου και έριξε ένα μεγάλο γιαούρτι αλλά και άλλο περιεχόμενο με μια σακούλα. Την χτύπησε στο μάτι μου και πέτυχε και τα δυο μου παιδιά και τη γυναίκα μου με το γιαούρτι και τράπηκε σε φυγή».

«Αυτό είναι απόλυτα προκλητικό. Η κάθε πράξη βίας πρέπει να καταδικάζεται, πόσο μάλλον όταν στόχος δεν είναι ο πολιτικός, αλλά η γυναίκα και τα παιδιά του. Στοχοποιείται η οικογένειά μου δηλαδή επειδή κάποιος έχει ιδεολογικές διαφορές μαζί μου» πρόσθεσε ο Θάνος Πλεύρης.

«Το να προσπαθώ να εξηγήσω στον 8χρονο γιο μου, που έβαλε τα κλάματα, είναι εξοργιστικό» σχολίασε.

Θάνος Πλεύρης για επίθεση: «Λυπάμαι όσους για μικροκομματικούς λόγους δεν μπόρεσαν να καταδικάσουν»

Ο Θάνος Πλεύρης με αφορμή την αήθη επίθεση που δέχθηκε τόνισε «Λυπάμαι όσους για μικροκομματικούς λόγους δεν μπόρεσαν να καταδικάσουν» υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων, στη νέα ανάρτησή του στο Twitter.

Ειδικότερα σημειώνει τα εξής: «Από τους μόνους που αισθάνομαι ότι πρέπει να ζητήσω συγγνώμη είναι από τη Λένα,την κόρη μου Νίκη (13) και το γιο μου Κωνσταντίνο (8) που στοχοποιούνται για τις επιλογές μου. Ευχαριστώ όσους μου συμπαραστάθηκαν. Λυπάμαι όσους για μικροκομματικούς λόγους δεν μπόρεσαν να καταδικάσουν».

 

Θυμίζουμε ότι ο Θάνος Πλεύρης την Κυριακή δέχθηκε επίθεση από αριστεριστές . Όπως αναφέρει το περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι της Κυριακής όταν ο ίδιος με την οικογένειά του βρισκόταν σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα.

«Τρώγοντας μεσημέρι σε μεζεδοπωλείο στα Πετραλωνα με την γυναίκα μου και τα παιδιά μου θρασύδειλοι αριστεριστές μου επιτέθηκαν με γιαούρτια πετυχαίνοντας εκτός από εμένα τα δυο μου παιδιά. Αυτοί είναι στοχεύοντας εμένα πέτυχαν με γιαούρτια τα παιδιά μου. Άθλιοι», αναφέρει. Σε δεύτερη ανάρτησή του ο κ. Πλεύρης αναφέρει: «Τόσο άθλιοι. Μπροστά στον 8 χρόνο γιο μου, την 13 χρονη κόρη μου και την γυναίκα μου να επιτίθενται, να πετυχαίνουν εκτος από εμένα την οικογένεια μου. Αυτοί είναι».

Δείτε τις αναρτήσεις του Θάνου Πλεύρη:

 

 

Ο  Θάνος Πλεύρης μετά την επίθεση που δέχθηκε σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα, ενώ έτρωγε με την οικογένειά του, μετέβη στο Νοσοκομείο «Λαϊκό». Το νοσοκομείο σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι «από την οφθαλμολογική εξέταση διαπιστώθηκε έντονη, διάχυτη υπεραιμία και οίδημα».

Η ανακοίνωση του Λαϊκού Νοσοκομείου: «Περί την ώρα 03:20 μ.μ. προσήλθε επειγόντως στο εξωτερικό οφθαλμολογικό ιατρείο του Γ.Ν.Α «ΛΑÏΚΟ», κατά τα διάρκεια της Γενικής Εφημερίας, ο Υπουργός Υγείας κ. Αθανάσιος Πλεύρης κατόπιν επίθεσης που δέχτηκε στο πρόσωπό του με ρίψη λευκής ρευστής ουσίας παρουσία της οικογένειάς του. Από την οφθαλμολογική εξέταση διαπιστώθηκε έντονη, διάχυτη υπεραιμία και οίδημα επιπεφυκότος αριστερού οφθαλμού καθώς και στικτή απόπτωση επιθηλίου του κερατοειδούς του ιδίου οφθαλμού. Εδόθησαν οι κατάλληλες πρώτες βοήθειες και συνεστήθη θεραπευτική αγωγή και επανεξέταση. Εν συνεχεία ο Υπουργός αποχώρησε σε καλή γενική κατάσταση».

Θάνος Πλεύρης: Για αφωνία καταγγέλλει τον ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ

Κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, για την «αφωνία» σχετικά με την επίθεση στον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη ασκεί η Νέα Δημοκρατία. «Αφωνία επιδεικνύει στην άθλια επίθεση που δέχθηκε ο Θάνος Πλεύρης και η οικογένειά του. Η ανοχή σε κάθε μορφής βία και ειδικά στην φαιοκόκκινη πολιτική βία δεν ήταν ποτέ μια αριστερή θέση… Δυστυχώς έγινε επί ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει η Πειραιώς σε ανακοίνωσή της.

Αμέσως μετά τη γνωστοποίηση του περιστατικού, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος, κάνει λόγο για θρασύδειλα φασιστοειδή και τονίζει πως η επίθεση στον κ. Πλεύρη είναι επίθεση στη Δημοκρατία και το «δικαίωμα κάθε πολίτη να κυκλοφορεί ελεύθερος και να νιώθει ασφαλής».

Η ανακοίνωσή του:

«Η επίθεση από θρασύδειλα φασιστοειδή με καλυμμένα χαρακτηριστικά κατά του Θάνου Πλεύρη, της συζύγου και των μικρών παιδιών του, μέρα μεσημέρι, σε κατάστημα εστίασης στα Πετράλωνα, είναι ευθεία επίθεση στην ίδια τη δημοκρατία και το δικαίωμα κάθε πολίτη να κυκλοφορεί ελεύθερος και να νιώθει ασφαλής.

Όσοι θεωρούν ότι υπάρχουν άβατα στις πόλεις μας που τους ανήκουν βρίσκονται εκτός του δημοκρατικού τόξου και αποτελούν απειλή για το κράτος δικαίου.

Αναμένουμε την άμεση και σκληρή καταδίκη των κομμάτων απέναντι σε τέτοια φαινόμενα εκφασισμού της κοινωνίας από τους κάθε λογής εραστές του χάους και των άκρων».

hlektragr

Recent Posts

Λουτράκι : Έρχεται το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Σούμο για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Έρχεται το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Σούμο για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Σούμο σε συνεργασία με τη Πανελλήνια…

20 ώρες ago

Επιμελητήριο Κορινθίας – Πρόσκληση σε εκδήλωση την Κυριακή 12 Μαΐου

Το Επιμελητήριο Κορινθίας σας προσκαλεί στην εκδήλωση με τίτλο: “Δεν είναι αγάπη ο πόνος και…

20 ώρες ago

Δήμος Ξυλοκάστρου : Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην 10χλμ το Σάββατο 11 Μαΐου 2024.

Με υπερηφάνεια ανακοινώνουμε ότι ο Δήμος μας φιλοξενεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην 10χλμ το Σάββατο…

20 ώρες ago

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας η δράση «Together in Sport – Phase II» στη Δομή Προσωρινής Φιλοξενίας Αιτούντων Άσυλο στην Κόρινθο

Παιδικά και νεανικά χαμόγελα πλημμύρισαν την Πέμπτη 9 Μαΐου τον υπαίθριο χώρο της Δομής Προσωρινής…

20 ώρες ago

«Εβδομάδα Μητέρας» | Δράσεις ευαισθητοποίησης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Η Συντονιστική Δομή Κοινωνικής Ένταξης της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας…

20 ώρες ago

Αποτελέσματα και δράσεις στον τομέα της οδικής ασφάλειας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου, για το μήνα Απρίλιο 2024

Αποτελέσματα και δράσεις στον τομέα της οδικής ασφάλειας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου, για…

20 ώρες ago