ΝΕΑ

ΗΠΑ: Θρίλερ στην Οκλαχόμα – Εντοπίστηκαν επτά πτώματα σε σπίτι

HΠΑ: Σκηνές από ταινία τρόμου εκτυλίχθηκαν σε σπίτι στην πόλη Ενριέτα στην Οκλαχόμα, καθώς οι Αρχές εντόπισαν επτά πτώματα!

 

Δυο από τα πτώματα πιστεύεται ότι ανήκουν στην 14χρονη Άιβι Ουέμπστερ και στην 16χρονη Μπρίτανι Μπρούερ και βρέθηκαν όταν οι αστυνομικοί ερεύνησαν την κατοικία όπου διέμενε ο 39χρονος Τζέρι ΜακΦέιντεν, ο οποίος είχε καταδικαστεί για σεξουαλικά αδικήματα, όπως είπε σε συνέντευξη Τύπου που μεταδόθηκε διαδικτυακά από τον τηλεοπτικό σταθμό TOTV στην Τάλσα ο σερίφης της κομητείας Οκμάλτζι, Έντι Ράις.

 

Τα άλλα πτώματα πιθανόν να ανήκουν σε μέλη της οικογένειάς του ΜακΦέιντεν, είπε ο Ράις και επισήμανε ότι κανένα από τα πτώματα δεν έχει επισήμως ταυτοποιηθεί από τον ιατροδικαστή της κομητείας, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η κομητεία είχε σημάνει συναγερμό νωρίτερα χθες για τις δύο αγνοούμενες έφηβες, σύμφωνα με τον οποίο η τελευταία φορά που εθεάθησαν στην Ενριέτα ήταν στις 01:22 και πιθανόν να επέβαιναν σε ένα λευκό αυτοκίνητο Chevrolet Avalanche μαζί με τον ΜακΦέιντεν. Ο συναγερμός ήρθη όταν βρέθηκαν τα πτώματα.

Ο Ράις είπε ότι οι αστυνομικοί έφθασαν στο σπίτι περί τις 3 το μεσημέρι, το ερεύνησαν και βρήκαν τα πτώματα. Δεν αναζητούν πλέον τις δύο έφηβες και τον ΜακΦέιντεν.

hlektragr

Recent Posts

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας το TSATOUMAS STREET LONG JUMP στην Καλαμάτα

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ο Γ.Σ. ΑΚΡΙΤΑΣ 2016 διοργανώνει στις 21 Μαΐου το…

3 ώρες ago

Δήμος Κορινθίων: Ξεκινούν δράσεις ψηφιακού μετασχηματισμού

Ο 𝝙ή𝝻𝝾ς 𝝟𝝾𝞀𝝸𝝼𝝷ί𝞈𝝼 πέτυχε την ένταξη και χρηματοδότησή του 𝞂𝝴 𝝿𝝾𝞂𝝾𝞂𝞃ό 𝟭𝟬𝟬% με το ποσό…

3 ώρες ago

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας η εκδήλωση ιστορικής αναδρομής με τίτλο: 1974-2024 πενήντα χρόνια από την εισβολή «Το Νεύμα του Αγαπήνορα»

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση ιστορικής αναδρομής μουσικοφιλολογικού αναλογίου με τίτλο:…

4 ώρες ago

Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Συνελήφθησαν -39- άτομα, προσήχθησαν -79- και έγινε έλεγχος σε -1.132- Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε -803-…

4 ώρες ago

Συνεχίζει τη λειτουργία του το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων στην πόλη της Καλαμάτας

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, εντάχθηκε στο πρόγραμμα “Πελοπόννησος 2021-2027” η πράξη Κέντρου…

5 ώρες ago

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν -19- άτομα Κατασχέθηκαν, μεταξύ…

5 ώρες ago