ΝΕΑ

Εκλογές 2023 – Μητσοτάκης: Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας η Ειρήνη Αγαπηδάκη – Οι ανακοινώσεις του πρωθυπουργού

Εκλογές 2023: Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ ανακοινώνει αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου με πολλά ονόματα που θα αποτελέσουν έκπληξη.

 

Παρουσιάζοντας την φιλοσοφία του ψηφοδελτίου Επικρατείας ο πρωθυπουργός μίλησε για το ψηφοδέλτιο νίκης της 21ης Μαΐου. Είπε ακόμα ότι εξ αρχής όταν σκεφτόταν την σύνθεση ήθελε να γίνει κάτι διαφορετικό να επιβραβεύσει μέσα από την συμμετοχή γυναίκες και άνδρες που έχουν διακριθεί για την δουλειά τους και όχι πρόσωπα που να κομίζουν υψηλά επίπεδα αναγνωρισιμότητας. Έψαχνα πολύ περισσότερο το είναι από το θεαθήναι. Ο καθένας είπε ακόμα έχει την δική τους διαδρομή και μέσα από την κυβερνητική πολιτική. Πιστεύω, είπε ακόμα ότι έχουν να προσθέσουν κάτι ουσιαστικό στον δημόσιο διάλογο μέσα από τις δικές τους ιστορίες. Γνωρίζω τα μεγάλα οφέλη της αναγνωρισιμότητας τόνισε αλλά τώρα δίνουμε το δικαίωμα σε κάποιους να εκτεθούν στην δύσκολη αυτή διαδικασία του πολιτικού διαλόγου και να εκπροσωπήσουν και επάξια την παράταξη στην βουλή κομίζοντας κάτι καινούριο. Πρόσθεσε ότι δεν είναι ψηφοδέλτιο celebrities.

Πρώτη στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας η Ειρήνη Αγαπηδάκη.

Χαρακτήρισε εξαιρετική τιμή τη συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ. «Η Νέα Δημοκρατία έχει αλλάξει. Οι αναχρονιστικοί διαχωρισμοί περνούν στο παρελθόν. Μείναμε Ευρώπη, θα γίνουμε Ευρώπη; Θέλουμε περισσότερες καλοπληρωμένες δουλειές για όλους. Προσωπικό χρέος να δώσω τον αγώνα μαζί με τα στελέχη της παράταξης σε κάθε γωνιά της πατρίδας. Μάχη για κάθε πολίτη για να μην μένει κανένας πίσω.» είπε η κα. Αγαπηδάκη.

Δεύτερος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Θοδωρής Σκυλακάκης.

Ο κ. Σκυλακάκης ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για την τιμή να βρίσκεται δεύτερος στο ψηφοδέλτιο. Δήλωσε ότι είχε την τιμή σε αυτή την τετραετία να υπηρετήσει την πιο παραγωγική κυβέρνηση της τελευταίας 35ετίας.

Τρίτος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Χρήστος Στυλιανίδης.

Χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό ως τον άνθρωπο που είναι προστιθέμενη αξία στο όνομα Ελλάδα.

Τέταρτη κατά σειρά η Ιωάννα Λυτρίβη.

Πέμπτος κατά σειρά ο Γιώργος Σταμάτης. Ο κ. Σταμάτης χαρακτήρισε μεγάλη τιμή τόσο για τον ίδιο όσο και για την οικογένειά του την επιλογή προς το πρόσωπό του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην συνέχεια θα συναντηθεί στα γραφεία της ΝΔ και με τους 15 υποψηφίους του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κόμματος.

hlektragr

Recent Posts

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας το TSATOUMAS STREET LONG JUMP στην Καλαμάτα

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ο Γ.Σ. ΑΚΡΙΤΑΣ 2016 διοργανώνει στις 21 Μαΐου το…

15 ώρες ago

Δήμος Κορινθίων: Ξεκινούν δράσεις ψηφιακού μετασχηματισμού

Ο 𝝙ή𝝻𝝾ς 𝝟𝝾𝞀𝝸𝝼𝝷ί𝞈𝝼 πέτυχε την ένταξη και χρηματοδότησή του 𝞂𝝴 𝝿𝝾𝞂𝝾𝞂𝞃ό 𝟭𝟬𝟬% με το ποσό…

16 ώρες ago

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας η εκδήλωση ιστορικής αναδρομής με τίτλο: 1974-2024 πενήντα χρόνια από την εισβολή «Το Νεύμα του Αγαπήνορα»

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση ιστορικής αναδρομής μουσικοφιλολογικού αναλογίου με τίτλο:…

16 ώρες ago

Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Συνελήφθησαν -39- άτομα, προσήχθησαν -79- και έγινε έλεγχος σε -1.132- Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε -803-…

16 ώρες ago

Συνεχίζει τη λειτουργία του το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων στην πόλη της Καλαμάτας

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, εντάχθηκε στο πρόγραμμα “Πελοπόννησος 2021-2027” η πράξη Κέντρου…

17 ώρες ago

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν -19- άτομα Κατασχέθηκαν, μεταξύ…

17 ώρες ago