ΝΕΑ

Μπόρις Κλέιμαν: Αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του με εγγύηση 20.000 ευρώ

Ελεύθερος αφέθηκε ο Μπορίς Κλέιμαν μετά την απολογία του. Στον ποδοσφαιριστή επιβλήθηκε εγγύηση 20.000 ευρώ. Ο Μπόρις Κλέιμαν που οδηγήθηκε στις 10:30 στον ανακριτή, φέρεται να αρνείται όσα ισχυρίστηκε στην Αστυνομία η ανήλικη σε βάρος του, υποστηρίζοντας πως δεν υφίσταται σεξουαλική κακοποίηση.

 

Ο κατηγορούμενος που αναμένει τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, φέρεται να σκοπεύει να ζητήσει να αναζητηθεί υλικό από τον χώρο του μαγαζιού από το οποίο, σύμφωνα με όσα διατύπωσε ο συνήγορος του Παναγιώτης Παπαδόπουλος, θα αποδειχθεί ότι η μαθήτρια ψεύδεται. “Είναι αθώος. Ουδέποτε τέλεσε οποιαδήποτε πράξη είτε βία, είτε βιασμό” δήλωσε ο συνήγορος, μεταφέροντας δήλωση του τερματοφύλακα.

Ο ποδοσφαιριστής του Βόλου, Ροντρίγκο Εσκοβάλ που κατέθεσε ως μάρτυρας είπε: «Η κοπέλα είναι εκείνη που το έσπρωξε επειδή εκείνος δεν την ήθελε, της είπε πως είναι παντρεμένος με παιδιά και ήθελε να τον αφήσει ήσυχο. Ήταν μεθυσμένη και δεν ήθελε (να τον αφήσει) και φώναζε. Τότε ένας από τους φίλους της έβγαλε ένα μαχαίρι και πήγαν έξω. Δεν ψάχναμε μπελάδες. Ο Μπόρις δεν την άγγιξε, εκείνη τον άρπαξε από το χέρι κι εκείνος την απέφυγε».

Ο  φυσιοθεραπευτής Ηλίας Τιμπαλάκης που επίσης είναι μάρτυρας υπεράσπισης  είπε: «Δεν υπήρξε επικοινωνία μεταξύ του Μπόρις και του κοριτσιού. Είναι όλα ψέματα. Ένας από τα αγόρια της παρέας της ήταν θυμωμένος, που εκείνη καθόταν μαζί του και τον ακολουθούσε, έτσι εκείνος απαίτησε από κείνη να φτιάξει μία ιστορία. Ήμουν μαζί του όλο το βράδυ, δεν φύγαμε ο ένας από τον άλλον καθόλου. Αυτοί είπαν στα media πως υπήρχαν θέσεις VIP και τέτοια, ούτε αυτό είναι αλήθεια. Ήμασταν όλοι στο ίδιο μέρος όπου όλοι μπορούσαν να μας δουν. Χορεύαμε και πίναμε».

Ο δικηγόρος του, Παναγιώτης Παπαδόπουλος ανέφερε πως: «Ελπίζω πως σήμερα θα αφεθεί ελεύθερος. Όλα όσα λέγονται πως έμεινε σε κέντρο κράτησης γυναικών είναι ανοησίες και ψέματα».

Η δικηγόρος του ποδοσφαισριστή,  Ελίνα Θειακοδημήτρη, μίλησε στο MEGA για την υπόθεση, λέγοντας πως ο τερματοφύλακας  δεν κατηγορείται για βιασμό αλλά για αδίκημα γενετήσιας πράξης χωρίς συναίνεση. «Όπως έχει δηλωθεί και από τον κ. Παπαδόπουλο, σε πολύ λίγες ώρες θα κατατεθούν στον ανακριτή η απολογία του. Αρνείται πλήρως όλες τις κατηγορίες. Του αποδίδεται αδίκημα με γενετήσια πράξη χωρίς συναίνεση, όχι βιασμός. Δεν υπάρχει βία. Η κοπέλα σε λίγες μέρες θα γίνει 18 ετών αλλά ο τερματοφύλακας δεν γνώριζε. Κανένας δεν ήταν με κάποιον καθηγητή και κατανάλωναν αλκοόλ», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, η κυρία Θειακοδημήτρη είπε πως η πλευρά του τερματοφύλακα αμφισβητεί ακόμη και την κατάθεση της κοπέλας καθώς όπως λέει χαρακτηριστικά μπορεί να μην γνώριζε τι καταθέτει: «Την οπουδήποτε πράξη δεν θα την τελούσε αν η κοπέλα έλεγε όχι. Όχι μόνο δεν θα την τελούσε, αλλά θα επέβελε και στον οποιονδήποτε να μην την τελέσει. Εδώ υπήρξε μία ιδιαίτερη συνθήκη κατά την οποία δόθηκε μία κατάθεση. Προϋπήρχε η σύλληψη των φίλων της ενώ η κατάθεση δόθηκε σε μία γλώσσα την οποία δεν ομιλεί. Ως εκ τούτου, εάν τα όσα έχει καταθέσει είναι αυτά που συνέβησαν ή αυτά που αντιλήφθηκε, είναι έργο της ανάκρισης στο οποίο φυσικά θα συνδράμουμε να αξιολογηθεί και πιστεύουμε θα αποδειχθεί πλήρως το τι συνέβη. Εμείς αμφισβητούμε και το εάν γνώριζε τι καταθέτει διότι το περιεχόμενο της κατάθεσης έχει δοθεί μέσα σε ειδικές συνθήκες και σε πέντε γραμμές».

Μπόρις Κλέιμαν: «Εβαλε το χέρι του κάτω από τη φούστα» είπε η Βελγίδα μαθήτρια – Σήμερα η απολογία του

Το DNA από τα νύχια του 33χρονου τερματοφύλακα Μπόρις Κλέιμαν και το γενετικό υλικό από τα ρούχα της 17χρονης Βελγίδας μαθήτριας ξεκαθαρίζουν (;) το τι συνέβη τα ξημερώματα της Τρίτης στο μπαρ της οδού Σκουφά.Τα αποτελέσματα της ανάλυσης για ενδεχόμενη ταυτοποίηση, τα οποία αναμένονται σε 20 περίπου ημέρες, θα ρίξουν φως στις ακριβείς συνθήκες του καταγγελλόμενου βιασμού της ανήλικης.

Τα ευρήματα που θα προκύψουν από την ιατροδικαστική εξέταση, σε συνδυασμό με κρίσιμες μαρτυρίες από θαμώνες του νυχτερινού μαγαζιού και βίντεο από κάμερες στο εσωτερικό του μπαρ, πρόκειται να συνθέσουν το παζλ της σοκαριστικής υπόθεσης σεξουαλικής κακοποίησης. Ο 33χρονος, που θα απολογηθεί σήμερα ενώπιον του ανακριτή, παραμένει υπό κράτηση στη ΓΑΔΑ και αρνείται τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι δεν υπήρξε σεξουαλική επαφή με τη 17χρονη.

Το κορίτσι, υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση και πλέον αναμένεται η διαδικασία ελέγχου για ενδεχόμενη ταυτοποίηση του γενετικού υλικού. Λόγω της καθυστερημένης λήψης, ενδέχεται να έχουν μειωθεί αρκετά οι πιθανότητες κάποιου ευρήματος που θα διευκολύνει τις έρευνες.

«Δηλώνει αθώος και ότι ουδέποτε διέπραξε αυτά που κατηγορείται, ούτε χρησιμοποίησε ποτέ βία ούτε βίασε κάποια», ανέφερε ο δικηγόρος του 33χρονου, Παναγιώτης Παπαδόπουλος. Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η σύζυγός του ποδοσφαιριστή που βρισκόταν στο Ισραήλ με τα δύο παιδιά της οικογένειας. Το μικρότερο παιδί, ηλικίας μόλις 3 ετών, βρισκόταν στον Βόλο με τον πατέρα του, που προσέλαβε… babysitter για να έρθει στην Αθήνα και να διασκεδάσει.

Μπόρις Κλέιμαν: Το περιστατικό

«… με ρώτησε πόσο χρόνων είμαι και του είπα 17. Μετά λόγω της φασαρίας δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε και του γύρισα την πλάτη μου προκειμένου να καταλάβει ότι δεν θέλω να του μιλήσω άλλο. Τότε αυτός έβαλε το χέρι του κάτω από τη φούστα μου…», κατέθεσε στους αστυνομικούς η 17χρονη, λίγες ώρες μετά το συμβάν, περιγράφοντας λεπτομερώς τη σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε λίγο μετά τις 02:00 τα ξημερώματα της Τρίτης. Οπως υποστήριξε η ανήλικη, ο ποδοσφαιριστής την πλησίασε μαζί με την παρέα της, την προσκάλεσε σε vip χώρο του μαγαζιού και άρχισε να την παρενοχλεί. «…ξεκίνησε να με αγγίζει στα οπίσθια πάνω από τη φούστα, πράγμα το οποίο δεν ήθελα, τον έσπρωξα και έφυγα μακριά του και από το χώρο VIP», ανέφερε χαρακτηριστικά η 17χρονη. Οταν επέστρεψε στο σημείο αναζητώντας τους φίλους της, η μαθήτρια είδε τον ποδοσφαιριστή να τη θωπεύει. Αμέσως ενημέρωσε τους συμμαθητές της και έφυγε από το μαγαζί σε κατάσταση σοκ. Μετά τη λογομαχία και τον καβγά της παρέας της με τον ποδοσφαιριστή, η 17χρονη κλήθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Συντάγματος, όπου αναγνώρισε τον 33χρονο και ζήτησε την ποινική του δίωξη.

Εκδρομή

Χωρίς συνοδό βρισκόταν η παρέα των Βέλγων μαθητών στο μπαρ της οδού Σκουφά, όπως παραδέχτηκε η 17χρονη στους αστυνομικούς. Μαζί με 10-15 συμμαθητές της αποφάσισαν να διασκεδάσουν το βράδυ της Δευτέρας και κατέληξαν στο Κολωνάκι. Το σχολείο είχε έρθει για εκδρομή στην Αθήνα την 1η Απριλίου και θα αναχωρούσαν την Τετάρτη. Παρά το γεγονός ότι ήταν ανήλικοι, οι μαθητές κατάφεραν να μπουν στο νυχτερινό μαγαζί και λίγη ώρα αργότερα είδαν τον τερματοφύλακα να τους κερνάει σφηνάκια.

hlektragr

Recent Posts

Καιρός: Αφρικανική σκόνη, λασποβροχές και άνοδος της θερμοκρασίας

  Καιρός: Η πρόγνωση για Σάββατο και Κυριακή Σάββατο 18/5 Αρχικά γενικά αίθριος καιρός, βαθμιαία…

7 ώρες ago

Οδηγίες Προφύλαξης για την Αφρικανική Σκόνη από τη Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας

Η Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας σας εφιστά τη προσοχή για τις επόμενες…

7 ώρες ago

Πλήρης διακοπή κυκλοφορίας στην παραλιακή οδό Αλεποχωρίου – Ψάθας

Καθίζηση του οδοστρώματος και κατολισθήσεις βράχων, οδήγησαν την Τροχαία Αττικής στην απόφαση για πλήρη διακοπή…

7 ώρες ago

Χρήστος Λαμπρόπουλος: «Η αειφορία δεν είναι μόνο επιλογή, αλλά απαραίτητη για την επιβίωση και την ευημερία»

Η εκδήλωση με τίτλο «Σταχυολόγηση της αειφορίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου» πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη,…

7 ώρες ago

MyCoast: Σχεδόν 14.000 πολίτες κατέβασαν την εφαρμογή – Μέχρι στιγμής οι καταγγελίες φτάνουν τις 500

Περίπου 14.000 πολίτες κατέβασαν μέχρι σήμερα τη νέα ψηφιακή εφαρμογή MyCoast, σε διάστημα λίγων ημερών…

8 ώρες ago

Η Ελλάδα φιλοξενεί το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Σούμο στο Λουτράκι

Στο Λουτράκι θα φιλοξενηθεί το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σούμο από τις 24 έως τις 26 Μαΐου.…

8 ώρες ago