ΝΕΑ

«Ρεύμα» υποψηφίων στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ του Δημάρχου Κορινθίων

9 ακόμα ονόματα ανακοινώνει σήμερα η «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» και ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος. Κορίνθιοι που, αντιλαμβανόμενοι το ισχυρό ρεύμα» της παράταξης του δημάρχου, την έντιμη στάση και βεβαίως το απτό αποτέλεσμα στην διοίκηση του δήμου Κορινθίων τα 3,5 τελευταία χρόνια , εμπιστεύονται την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, συστρατεύονται και ο καθένας ξεχωριστά, με την δική του πορεία, την δική του φιλοσοφία και την δική του θέληση για προσφορά προσθέτει έναν σημαντικό κρίκο στην ισχυρή αλυσίδα που δημιουργείται με φόντο το μέλλον του δήμου Κορινθίων. Την διεύρυνση της ουσιαστικής αλλαγής, την κατοχύρωση μιας άλλης φιλοσοφίας και πράξης στην διοίκηση του τόπου μας που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2019 και με την εμπιστοσύνη των Κορινθίων θα συνεχιστεί και στην 2η θητεία.

 

ΟΙ ΝΕΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ:

 

1.ΒΡΕΤΤΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Πολυπράγμων και αεικίνητος ο Εμμανουήλ Βρεττός είναι από τους ανθρώπους που αποδεικνύουν με την επαγγελματική και όχι μόνο πορεία τους πως όποιος επιθυμεί και στοχεύει, υλοποιεί.

Συνδυάζει με επιτυχία μια άκρως ενδιαφέρουσα και επιτυχημένη επαγγελματική πορεία και μια ευτυχισμένη οικογένεια, ο Μανώλης είναι παντρεμένος και πατέρας δυο μικρών παιδιών.

Επαγγελματικά τον συναντούμε σήμερα στην RevolutionApp VR Ltd ως CEO ( Εταιρεία δημιουργίας mobile application και ψηφιακού υλικού), στην Fulgor S.A αλλά και στα παγκόσμια ποδοσφαιρικά σαλόνια ως μάνατζερ επαγγελματιών ποδοσφαιριστών στην Λατινική Αμερική και την Ευρώπη.

Παλαιότερα, επιχειρηματίας στο χώρο της ένδυσης με δικό του κατάστημα (2007-2009) αλλά στον τομέα της επικοινωνίας ως ιδιοκτήτης της francicheVodafone.

Στην αυτοδιοίκηση θέτει υποψηφιότητα για πρώτη φορά.

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ του δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου τον καλωσορίζει αναγνωρίζοντας στο πρόσωπό του όλα τα στοιχεία που αποτελούν την φιλοσοφία της. Την Ικανότητα, την Συνέπεια, την εργατικότητα, την Επιτυχία.

 

 

2.ΓΚΙΩΝΗΓΑΤΣΙΟΠΟΥΛΟΥΒΑΣΙΛΙΚΗ

 

ΗΒασιλική διαμένει στον Άσσο ,είναι εργαζόμενηστον ιδιωτικό τομέα για 23 χρόνια , έγγαμηκαι μητέρα δυοπαιδιών. Είναι εκλεγμένητοπική σύμβουλοςστηνκοινότητα ‘Ασσου. Ασχολείται ενεργά μετα τοπικά θέματα και υπηρέτησεωςμέλοςτου διοικητικού συμβουλίου του αθλητικού συλλόγου Ολυμπιακός Άσσου , ήτανταμίαςτου συλλόγου γονέωνδημοτικού σχολείου Άσσου .Ενδιαφέρεται ενεργά για τα τοπικά θέματα .

 

3.ΜΑΛΑΤΕΣΤΑ ΚΑΛΗ

ΗΚαλή γεννήθηκεστηνΚόρινθο όπου και διαμένει μόνιμα μετονσύζυγό τηςκαι τογιό τηςΚωνσταντίνο-Παναγιώτη.

Αποφοίτησε από το 3οΓενικό ΛύκειοΚορίνθου και τα τελευταία 26 έτηεργάζεται ωςΔιοικητική υπάλληλοςστοΓενικό ΝοσοκομείοΚορίνθου.

Μετα κοινά ασχολείται από πολύ νωρίς, από τηνηλικία μόλιςτων 20 χρόνων, υπηρετώνταςτα από διάφορεςθέσειςευθύνης.

Μεδιάθεσηγια αγώνα και προσφορά, συνεχίζει τηνπαράδοσητηςοικογένειαςτηςκαι ειδικά τηςμητέραςτηςκα.ΓεωργίαςΜαλατέστα, ηοποία υπήρξεδημοτική σύμβουλοςστοδήμοΚορινθίων από το 1998 έωςτο 2010.

Συμμετείχεωςμέλοςστα Διοικητικά Συμβούλια του δήμου Κορινθίων, στηνΔημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης, στηΔημοτική ΑνώνυμηΕταιρία Κορινθίων(ΔΑΕΚ), στοΝ.ΠΚέντροΠολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντοςδήμου Κορινθίωνκαι ωςμέλοςτηςΣχολικήςΕπιτροπήςΑ’/ ΒάθμιαςΕκπαίδευσηςδήμου Κορινθίων.

Γνωρίζοντας άμεσα και έχονταςβιώσει τα προβλήματα και τις ανάγκεςτωνσυμπολιτώντης, κυρίωςστοχώροτης υγείας, θέτει τονεαυτό της, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλοςστιςεπερχόμενεςδημοτικέςεκλογέςμετηνΣΥΜΜΑΧΙΑΠΟΛΙΤΩΝτου δημάρχου ΚορινθίωνΒασίληΝανόπουλου.

 

 

  1. ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣΓΙΑΝΝΗΣ

ΟΓιάννηςείναι υπάλληλοςτου ΔΕΔΔΗΕ ,έγγαμοςκαι πατέραςμιαςκόρης . Διετέλεσετοπικόςσύμβουλοςκαι αντιπρόεδροςστηνκοινότητα Λεχαίου .

 

  1. ΠΑΙΝΕΣΗΣΑΛΕΞΗΣ

ΟΑλέξηςγεννήθηκεκαι μεγάλωσεστοΛέχαιο. Η αγάπητου για τον αθλητισμό τονοδήγησεστα γήπεδα ποδοσφαίρου τηςΚορινθίας όπου και αγωνίστηκεωςεπαγγελματίας αθλητής από το 2004 έωςτο 2014, στιςομάδεςΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΣ.Φ.Π. , Π.Α.Ε. ΚΑΛΑΜΑΤΑ , ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ , Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ, Α.Ο. ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ, λαμβάνοντας αναγνώρισηκαι πολύ αγάπη από τονφίλαθλοκόσμο.

Έχει ολοκληρώσει επίσηςσπουδέςκαι κατάρτισηΕΦΑΡΜΟΓΩΝΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗΣστοΙ.Ε.Κ.

Από το 2014 έωςσήμερα εργάζεται σεμεγάλεςεπιχειρήσειςτηςΚορινθίας, στοντομέα παραγωγής αλλά και σεκαταστήματα εστίασηςστοντομέα Bartender- Barista.

Μετην υποψηφιότητα του στηνΣΥΜΜΑΧΙΑΠΟΛΙΤΩΝεκπροσωπεί τηνγενιά των 30άρηδων, τηνγενιά που επιθυμεί να είναι συμμετοχή στονσχεδιασμό και τις αποφάσειςτου μέλλοντος.

 

6.ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΙΧΑΛΗΣ

Ο Μιχάλης είναι σήμερα Αντιπρόεδρος στο Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κορινθίων με σημαντικό έργο στον ευαίσθητο αυτό τομέα για τα παιδιά και τους ηλικιωμένους.

Σημαντικές υπηρεσίες προσέφερε και στην ΔΕΥΑ Κορίνθου για το διάστημα κατά το οποίο βρέθηκε εκεί , παρεμβαίνοντας αποτελεσματικά στην καθημερινότητα των πολιτών.

Ο Μιχάλης Παρασκευάς είναι πτυχιούχος προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών, παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών, κάτοικος Αρχαίου Λιμανιού.

Έχει εργαστεί στα ΚΤΕΛ Κορινθίας ως εισπράκτορας αλλά και ως Οδηγός σε ιδιόκτητο Λεωφορείο το διάστημα 1997-2003. Παράλληλα και μέχρι το 2009 διατηρούσε την δική του επιχείρηση την ΚΑΒΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ. Ουδέποτε εγκατέλειψε την οικογενειακή επιχείρηση μεταφοράς λυμάτων και αποφράξεων αποχετεύσεων (από το 1979 ενεργή) στην οποίαν τον συναντούμε βεβαίως μέχρι και σήμερα.

 

7.ΣΙΑΧΡΑΣΧΡΗΣΤΟΣ

ΟΧρήστοςείναι νέος υποψήφιοςμετηνΣΥΜΜΑΧΙΑΠΟΛΙΤΩΝ. Είναι επιχειρηματίαςκαι διαμένει μόνιμα στα Εξαμίλια . Είναι για πρώτηφορά υποψήφιοςστα κοινά και έρχεται μετηνσυμμετοχή του να ενισχύσει την ανανέωση ,την αλλαγή, τηνπροοπτική που πρεσβεύει ηπαράταξητου Δημάρχου ΚορινθίωνΒασίληΝανόπουλου.

 

 

8.ΣΤΑΜΑΤΗΛΑΜΠΡΙΝΗ (ΝΙΝΕΤΑ ΜΑΡΑ)

Με ιδιαίτερηχαρά υποδεχόμαστεστηνΣΥΜΜΑΧΙΑΠΟΛΙΤΩΝτηνΝινέτα . Τηνγυναίκα που από το 2000 γράφει τηνδική τηςμοναδική ιστορία στονΑθλητισμό τηςΚορινθίας. Πρόεδροςσήμερα στηνΟλυμπιάδα Λεχαίου και Αντιπρόεδροςστην ΈνωσηΚαλαθοσφαίρισηςΑργολίδας – Κορινθίας, αφήνει τοδικό της αποτύπωμα, σ ένα χώροδύσκολοκαι ανδροκρατούμενομεμοναδικό τηςεφαλτήριοτην αγάπητηςγια τα παιδιά και τον αθλητισμό, για τομπάσκετ.

Ζει μόνιμα εδώ και 35 χρόνια στοΛέχαιο όπου και δραστηριοποιείται ωςελεύθεροςεπαγγελματίας. Είναι μητέρα δυοπαιδιών, τηςΚατερίναςηοποία είναι σήμερα αστυνομικόςκαι του Δημήτρη, μηχανολόγου – Μηχανικού.

Από πολύ μικρή ηλικία είχε ανεπτυγμένοτο αίσθημα τηςσυμμετοχής, πάντα παρούσα στα σχολικά συμβούλια, σεθέσειςευθύνης.

Στην αυτοδιοίκησημετείχεγια πρώτηφορά μετονσυνδυασμό του ΓιώργοΠίσκοπουστοντότεδήμο Άσσου Λεχαίου.

ΟΚαλλικρατικόςδήμοςΚορινθίωνείναι ακόμα μια πρόκλησητηνοποίανείμαστεβέβαιοι πωςθα κατακτήσει.

 

 

9.ΣΧΙΖΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ

ΟΠερικλήςείναι ΜηχανικόςΑυτοκινήτων, μεεργασιακή εμπειρία ωςΜηχανικόςσεμεγάλεςεταιρίες αυτοκίνητου στηνΚόρινθο, MAZDA, CITROEN, σήμερα τονσυναντούμεωςΥπεύθυνοΣυνεργείου στην HYUNDAI ΚΙΑΔΑΜΟΥΛΗΣ,. Είναι παντρεμένοςκαι μόνιμοςκάτοικοςΚορίνθου.

Η υποψηφιότητα του Περικλή ενισχύει τηνουσιαστική ανανέωσηπροσώπωνπου επιδιώκει οΔήμαρχοςΚορινθίων.

hlektragr

Recent Posts

Παιδικές κατασκηνώσεις ΔΥΠΑ: Τη Μεγάλη Τετάρτη ξεκινούν οι αιτήσεις για τα 70.000 voucher

Ξεκινά αύριο (29.4.2024) Μεγάλη Τετάρτη και ώρα 11:00 η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων…

15 ώρες ago

Αττική Οδός: Τροχαίο ατύχημα στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο – Καθυστερήσεις έως την έξοδο για Λαμία

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε νωρίτερα στην Αττική Οδό στο ύψος του κόμβου Δημοκρατίας στο ρεύμα προς…

16 ώρες ago

Σε κρίσιμη κατάσταση νεαρός στην Κοζάνη που ήπιε φυτοφάρμακο

Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στήθηκε το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, προκειμένου να μεταφερθεί φάρμακο-αντίδοτο στην…

16 ώρες ago

Δήμος Ξυλοκάστρου : Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην 10χλμ το Σάββατο 11 Μαΐου 2024.

Με υπερηφάνεια ανακοινώνουμε ότι ο Δήμος μας φιλοξενεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην 10χλμ το Σάββατο…

17 ώρες ago

Πασχαλινή Συναυλία Φιλαρμονικής Λουτρακίου την Κυριακή 28 Απριλίου

Η Φιλαρμονική Λουτρακίου, στο δρόμο προς την κορύφωση του Θείου Πάθους τη Μεγάλη Εβδομάδα, παρουσιάζει…

17 ώρες ago

Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου το αναπτυξιακό τουρνουά ποδοσφαίρου «Πάσχα 2024- Καλαμάτα»

Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και με πολλές συμμετοχές, πραγματοποιήθηκε το αναπτυξιακό τουρνουά ποδοσφαίρου…

18 ώρες ago