ΝΕΑ

Ηλιούπολη: Αυτός είναι ο 43χρονος προπονητής Ταε Κβον Ντο που βίασε πέντε αθλήτριές του Ηλιούπολη: Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος 43χρονου, ο οποίος συνελήφθη την 21-3-2023 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 29/03/2023 | 17:49 Προσοχή! Αν δείτε αυτό το mail μην το ανοίξετε – Είναι απάτη, η ανακοίνωση της ΑΑΔΕ Σε βάρος του κατηγορουμένου ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση από ενήλικο ανηλίκων σε ασέλγεια τους οποίους του έχουν εμπιστευθεί για να τους επιβλέπει και να τους φυλάσσει, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα και για παραγωγή, κατοχή και διανομή υλικού παιδικής πορνογραφίας από ενήλικο που αφορά ανήλικο τον οποίο του έχουν εμπιστευθεί για να τον επιβλέπει και να τον φυλάσσει κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση. Ηλιούπολη: Δείτε ΕΔΩ τις φωτογραφίες Ηλιούπολη: Προφυλακίστηκε ο 44χρονος προπονητής Ταε Κβον Ντο Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 44χρονος προπονητής ταε κβον ντο στην Ηλιούπολη μετά και την απολογία του στην ανακρίτρια. Υπενθυμίζεται ότι ο 44χρονος προπονητής κατηγορείται για το βιασμό πέντε ανήλικων αθλητριών του, οι οποίες «έσπασαν» τη σιωπή τους και αποκάλυψαν τη φρικιαστική του δράση όλα αυτά τα χρόνια. Συγκεκριμένα, οι Αρχές εκτιμούν ότι προέβαινε στις ανάλογες πράξεις από το 2009 μέχρι και το 2020 ενώ εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός των θυμάτων ενδέχεται να αυξηθεί.

Ηλιούπολη: Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος 43χρονου, ο οποίος συνελήφθη την 21-3-2023 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

 

Σε βάρος του κατηγορουμένου ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση από ενήλικο ανηλίκων σε ασέλγεια τους οποίους του έχουν εμπιστευθεί για να τους επιβλέπει και να τους φυλάσσει, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα και για παραγωγή, κατοχή και διανομή υλικού παιδικής πορνογραφίας από ενήλικο που αφορά ανήλικο τον οποίο του έχουν εμπιστευθεί για να τον επιβλέπει και να τον φυλάσσει κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Ηλιούπολη: Δείτε ΕΔΩ τις φωτογραφίες

Ηλιούπολη: Προφυλακίστηκε ο 44χρονος προπονητής Ταε Κβον Ντο

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 44χρονος προπονητής ταε κβον ντο στην Ηλιούπολη μετά και την απολογία του στην ανακρίτρια.

Υπενθυμίζεται ότι ο 44χρονος προπονητής κατηγορείται για το βιασμό πέντε ανήλικων αθλητριών του, οι οποίες «έσπασαν» τη σιωπή τους και αποκάλυψαν τη φρικιαστική του δράση όλα αυτά τα χρόνια. Συγκεκριμένα, οι Αρχές εκτιμούν ότι προέβαινε στις ανάλογες πράξεις από το 2009 μέχρι και το 2020 ενώ εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός των θυμάτων ενδέχεται να αυξηθεί.

hlektragr

Recent Posts

Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης: Μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας σήμερα 21 Μαΐου

Ο Μέγας Κωνσταντίνος Γενέτειρα πόλη του Μεγάλου Κωνσταντίνου αναφέρεται τόσο η Ταρσός της Κιλικίας όσο…

1 ώρα ago

Συνάντηση όλων των Επαγγελματιών Ξενοδόχων και Επισιτιστών του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου 2024

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, κος Κανάκης Μιχάλης, προσκαλεί όλους τους Επαγγελματίες Ξενοδόχους και Επισιτιστές που…

2 ώρες ago

Φεστιβάλ ΑΡΙΣΤΟΝΑΥΤΕΣ 2024 | Συναυλία με Pan Pan x Years of Youth

Συναυλία με Pan Pan x Years of Youth, μουσική, χορός, ανιμέισον, ποίηση, VR, εκθέσεις, προβολές,…

2 ώρες ago

Δήμος Κορινθίων – Ημερίδα ενημέρωσης με θέμα: «Κλιματική αλλαγή, αιτίες, συνέπειες και τρόποι περιορισμού του φαινομένου»

Την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024 στις 10:00 π.μ. στο θεατράκι του Δημαρχείου (Κολιάτσου 32, Κόρινθος)…

3 ώρες ago

Λουτράκι: Μασκοφόρος προσπάθησε να πάρει χρήματα από τα ΕΛΤΑ

Καρέ-καρέ εξετάζουν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες παρακείμενων καταστημάτων,…

3 ώρες ago

Η εορτή του εν ουρανού φανέντος σημείου του Σταυρού στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων

Τήν Δευτέραν, 7ην /20ήν Μαΐου  2024, ἑωρτάσθη ὑπό τοῦ Πατριαρχείου ἡ ἑορτή τοῦ ἐν οὐρανῷ…

3 ώρες ago