ΝΕΑ

Χαλκιδική: Η αρπαγή της 3χρονης ξύπνησε μνήμες του 6χρονου Ράινερ – Τα κοινά σημεία και τα αναπάντητα ερωτήματα

Χαλκιδική: Η υπόθεση της αρπαγής της 3χρονης μικρούλας στην Χαλκιδική από την 26χρονη Γαλλίδα μητέρα της έχει αρκετά κοινά στοιχεία με την υπόθεση του 6χρονου Ράινερ Τζέισον Πέντερσεν, από τον Νορβηγό πατέρα του Ρίκι τον περασμένο Μάιο μέσα από το σπίτι όπου διέμενε με τη μητέρα του στην Κηφισιά.

 

Και οι δύο γονείς στις δύο ξεχωριστές υποθέσεις  βαρύνονται μετά από μηνύσεις σε βάρος τους με το έγκλημα της αρπαγής ανηλίκου, παρόλο που τα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους.

Στην περίπτωση του 6χρονου Ρίκι αν και έχουν περάσει αρκετοί μήνες από την ημέρα της αρπαγής του, μέχρι σήμερα δεν έχει αποκατασταθεί η επικοινωνία με την μητέρα του, Νίνα -Γκαμπριέλα Ετμεκτζόγλου.

Χαλκιδική: Το χρονικό της αρπαγής της ανήλικης και η εξαφάνιση της 26χρονης

Να υπενθυμίσουμε πως ο 32χρονος πατέρας του παιδιού όταν αντιλήφθηκε την εξαφάνιση της συντρόφου του μαζί με το παιδί τους ειδοποίησε εκτός από την αστυνομία και στενούς συγγενείς και φίλους του, χωρίς όμως και πάλι να καταφέρει να βρεθεί ένα στοιχείο που θα οδηγήσει σε εκείνες. Μάλιστα είχε αναφέρει στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ότι φοβάται για τη ζωή του παιδιού του και τους παρακάλεσε να μην σταματήσουν τις έρευνες μέχρι να εντοπιστεί το παιδί του.

Σημειώνεται ότι λίγες ώρες πριν την εξαφάνισή της η 26χρονη είχε γράψει στο προφίλ της στο facebook «Ώρα για αλλαγές» και «ελεύθερη».

Χαλκιδική: Βρέθηκε στη Γαλλία με το παιδί της, επικοινώνησε με την ασφάλεια

Την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη μεγάλη έρευνα για τον εντοπισμό των δύο, η γυναίκα επικοινώνησε μέσω βιντεοκλήσης με την ασφάλεια.

Παράλληλα είχε στείλει μήνυμα στον πατέρα του παιδιού τους λέγοντάς του ότι και οι δύο είναι καλά στην υγεία τους.

Σημειώνεται ότι οι ελληνικές Αρχές βρίσκονταν σε συνεχή επαφή με τις γαλλικές Αρχές, ενώ είχαν ενημερώσει και την Ιντερπόλ για την εξαφάνιση της 26χρονης από τη Χαλκιδική.

Ο 32χρονος πατέρας υποστήριξε πως την Τρίτη 21 Μαρτίου, η 26χρονη έφυγε από το σπίτι τους στην περιοχή της Νικήτης, παίρνοντας μαζί και την 3χρονη κόρη τους. Από εκείνη την ώρα δεν είχαν δώσει κανένα σημάδι ζωής, με τον ίδιο να προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί τους, χωρίς ωστόσο να υπάρχει αποτέλεσμα.

Σημειώνεται πως το ζευγάρι δεν είναι παντρεμένο, ωστόσο συζούσε στο ίδιο σπίτι. Επίσης, ο  32χρονος έχει αναγνωρίσει την 3χρονη κόρη του.

Σύμφωνα με στενό οικογενειακό πρόσωπο της οικογένειας του πατέρα της 3χρονης, το ζευγάρι πριν από λίγο καιρό ήταν μαζί στη Γαλλία, χωρίς την κόρη τους και εκεί υπήρξε μια λογομαχία μεταξύ τους. Ο 32χρονος επέστρεψε με το αυτοκίνητο στην Ελλάδα ενώ η γυναίκα έμεινε στο σπίτι στην οικογένειά της στη Γαλλία για περίπου 20 ημέρες.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο πρόσωπο, η γυναίκα, πριν εξαφανιστεί, μάζεψε από το σπίτι τους στη Χαλκιδική όλα τα πράγματα τα δικά της και της κόρης της, ενώ ο 32χρονος αντιλήφθηκε την απουσία τους το βράδυ της Τρίτης 21 Μαρτίου και έκτοτε δεν έχει καταφέρει να επικοινωνήσει μαζί της μέχρι την ώρα που ίδια κάλεσε από τη Γαλλία στις αρχές. Την επόμενη ημέρα, είδε να λείπουν από το σπίτι τα ρούχα, προσωπικά αντικείμενα και κάποια χρήματα και τότε δήλωσε την εξαφάνισή τους στην αστυνομία.

hlektragr

Recent Posts

Λουτράκι : Έκθεση ζωγραφικής της εικαστικού Θεοδοσίας Χατόγλου από τις 11 έως τις 19 Μαΐου

Έκθεση ζωγραφικής της εικαστικού Θεοδοσίας Χατόγλου, θα λειτουργήσει στο Λουτράκι. ” Μήτρα χρωμάτων και αγάπης…

4 ώρες ago

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν τις επόμενες μέρες για τη διέλευση ειδικών οχημάτων μεταφοράς ανεμογεννήτριας…

5 ώρες ago

Τέλος η οδήγηση για τους 70χρονους – Τι προβλέπεται για τους υπερήλικες οδηγούς

Τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν πως οι οδηγοί άνω των 70 ετών ευθύνεται για πολλά τροχαία…

6 ώρες ago

Χριστιανική Αρχαιολογική Εταιρεία: Διεθνής υποχρέωση η προστασία της Μονής της Χώρας – Φορείς και ΕΕ να εξαντλήσουν κάθε σύννομη προσπάθεια

Ως διεθνή υποχρέωση χαρακτηρίζει η Χριστιανική Αρχαιολογική Εταιρεία την ανάγκη να διατηρηθεί αλώβητο το λαμπρότερο…

7 ώρες ago

Λουτράκι: «Πάμε ανακύκλωση» – Βιωμάτικες δράσεις & εκδήλωση βράβευσης

𝚷𝚨𝚳𝚬 𝚨𝚴𝚨𝚱𝚼𝚱𝚲𝛀𝚺𝚮 | 𝚩𝚰𝛀𝚳𝚨𝚻𝚰𝚱𝚬𝚺 𝚫𝚸𝚨𝚺𝚬𝚰𝚺 & 𝚬𝚱𝚫𝚮𝚲𝛀𝚺𝚮 𝚩𝚸𝚨𝚩𝚬𝚼𝚺𝚮𝚺 για τα σχολεία και τους αθλητικούς συλλόγους…

7 ώρες ago

Κόρινθος: Συνελήφθησαν 3 άτομα για αδικήματα παράβασης των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για τα – κατά περίπτωση- αδικήματα παράβασης των…

8 ώρες ago