ΝΕΑ

Λουίζε Φρις: Μαχαίρωσαν την 12χρονη συμμαθήτριά τους 30 φορές και ανέβαζαν βίντεο με χορούς στο TikTok – Σοκ στη Γερμανία

Η άγρια δολοφονία της 12χρονης Λουίζε Φρις από δύο συμμαθήτριές της έχει συγκλονίσει τη Γερμανία, με ολοένα και πιο σοκαριστικά στοιχεία να έρχονται στο φως.

 

Οι αρχές έχουν καλέσει τους πολίτες να μην κοινοποιούν τα στοιχεία των δύο κοριτσιών, ενώ έξω από τα σπίτια τους υπάρχουν σταθερά περίπολοι της αστυνομίας, εξαιτίας φόβων για επίθεση στις ανήλικες με εκδικητικά κίνητρα. Παρά τις εκκλήσεις για προστασία της ταυτότητας των δύο δράστιδων, στα social media κυκλοφορούν φωτογραφίες της 12χρονης και της 13χρονης, με λεζάντα μόνο μία λέξη: «ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ».

Σε μια διαδικτυακή καμπάνια έχουν συγκεντρωθεί περισσότερες από 150.000 υπογραφές για να αλλάξει ο νόμος, καθώς τα δύο κορίτσια δεν θα υποστούν κυρώσεις λόγω της ηλικίας τους. Η ηλικία ποινικής ευθύνης στη Γερμανία ορίζεται στα 14.

Μετά τις απειλές σε βάρος των δύο ανήλικων κοριτσιών, οι δύο οικογένειες έχουν φύγει από το χωριό Φρόιντενμπεργκ και διαμένουν πλέον κοντά στην Κολωνία, με συνεχή φρούρηση.

Οι αρχές επιχειρούν με κάθε τρόπο να σταματήσουν τη διάδοση των φημών στο διαδίκτυο αναφορικά με τα όσα προηγήθηκαν της άγριας δολοφονίας της 12χρονης Λουίζε Φρις.

Λουίζε Φρις: Τα βίντεο που προκαλούν ανατριχίλα

Η 12χρονη μαχαιρώθηκε πάνω από 30 φορές κατά τη διάρκεια της δολοφονικής επίθεσης από τις δύο ανήλικες συμμαθήτριές της. Λίγες ώρες μετά και ενώ οι αρχές εντόπισαν τη σορό της 12χρονης, η μία από αυτές ανέβαζε βίντεο στο TikTok, στα οποία χόρευε ανέμελη.

Σε ένα ανατριχιαστικό βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, η άτυχη Λουίζε φαίνεται να γελά, παρέα με το ένα από τα δύο κορίτσια που ευθύνονται για την άγρια δολοφονία της.

Οι δύο συμμαθήτριές της είχαν αρνηθεί αρχικά οποιαδήποτε σύνδεση με το άγριο έγκλημα. Υποστήριζαν ότι ήταν οι καλύτερες φίλες. Αφού βρέθηκε το πτώμα της Λουίζε, τα κορίτσια ομολόγησαν το έγκλημα που έχει συγκλονίσει τη Γερμανία εξαιτίας της αγριότητάς του.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο το κίνητρο των δύο ανήλικων κοριτσιών για την άγρια δολοφονία της 12χρονης. Από όσα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, η Λουίζε Φρις φέρεται να ήταν θύμα bullying και είχε τσακωθεί με τις ανήλικες συμμαθήτριές της για ένα αγόρι.

Λουίζε Φρις: Το χρονικό του εγκλήματος

Ήταν το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, όταν χάθηκαν τα ίχνη της 12χρονης Λουίζε. Με το πέρασμα μιας μέρας, οι αρχές εντόπισαν το πτώμα της σε δασική περιοχή στην πόλη Φρόιντενμπεργκ.

Λίγες ώρες αργότερα, οι δύο ανήλικες δράστιδες ανέβαζαν βίντεο στο TikTok, σαν να μην συνέβαινε τίποτα.

Σύντομα άρχισαν να πέφτουν βροχή τα σχόλια από χρήστες. «Πώς μπόρεσες να το κάνεις αυτό;» και «Δεν μπορώ να το πιστέψω» ήταν ορισμένα από τα μηνύματα που είχαν αρχίσει να συγκεντρώνονται στο προφίλ ενός εκ των δύο ανήλικων δραστών.

«Ήταν η καλύτερή σας φίλη» σχολίαζε κάποιος συμμαθητής κάτω από το βίντεο με τους χορούς.

Ανάμεσα στα σχόλια ξεχώριζαν αυτά για την εμπλοκή ενός αγοριού που φέρεται να οδήγησε στον καβγά των «καλύτερων φιλενάδων». Ένα από τα δύο κορίτσια είχε μάλιστα αναρτήσει και ένα βίντεο, ζητώντας τάχα βοήθεια για την αγνοούμενη  Λουίζε. Η 12χρονη, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ήταν επί μήνες θύμα bullying.

hlektragr

Recent Posts

Ισθμός Κορίνθου: Ξεκίνησαν και πάλι οι διελεύσεις των πλοίων

  Επανέναρξη των διελεύσεων των πλοίων απ’ τον Ισθμό της Κορίνθου. Όπως, γνωστοποιήθηκε και όπως είχε…

4 λεπτά ago

Πάσχα: Ζημιές και τραυματισμοί από τις κροτίδες και τα βεγγαλικά της Ανάστασης

Στάχτες, καταστροφές και εκτεταμένες ζημιές άφησαν πίσω τους για άλλη μια χρονιά τα επικίνδυνα -σε…

1 ώρα ago

Σαν σήμερα 7 Μαΐου

1824: Η περίφημη 9η Συμφωνία του Μπετόβεν κάνει πρεμιέρα στη Βιέννη. 1946: Ιδρύεται από τους…

2 ώρες ago

Πειραιάς: Μηχανική βλάβη σε πλοίο με εκατοντάδες επιβάτες – Απαγορεύτηκε ο απόπλους από Πειραιά για Ηράκλειο

Ταλαιπωρία για εκατοντάδες επιβάτες στο λιμάνι του Πειραιά, μετά την απόφαση των αρχών για απαγόρευση απόπλου του επιβατηγού…

2 ώρες ago

Εορτολόγιο Τρίτη του Πάσχα 7 Μαΐου 2024

Ποιοι Άγιοι Γιορτάζουν Σήμερα: Οι Άγιοι Ραφαήλ, Νικόλαος, Ειρήνη και οι συν αυτοίς οι Νεοφανείς…

2 ώρες ago

Κατάνυξη στην περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα στο Λουτράκι (video)

Η περιφορά του Επιτάφιου της Παναγίας της Γιάτρισσας στο Λουτράκι τη Μεγάλη Παρασκευή, έγινε με…

3 ώρες ago