ΝΕΑ

Τραγωδία στα Τέμπη: Απολογία για τρεις κατηγορουμένους

Τραγωδία στα Τέμπη: Χθες αναμενόταν να σταλούν από τον εφέτη ανακριτή Λάρισας οι κλήσεις για απολογία στους τρεις κατηγορουμένους σε βάρος των οποίων έχει ασκηθεί ποινική δίωξη και οι οποίοι δεν είχαν προλάβει να απολογηθούν.

Πρόκειται για τον επιθεωρητή του ΟΣΕ που τοποθέτησε στο συγκεκριμένο πόστο τον 59χρονο σταθμάρχη, καθώς και τους δύο σταθμάρχες που φέρονται να είχαν εγκαταλείψει το πόστο τους φεύγοντας πριν τις 23:00, που έληγε η βάρδια τους, το μοιραίο βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου.

Πρόκειται για μια αναμενόμενη και απολύτως επιβεβλημένη ενέργεια από τη στιγμή που ανέλαβε ο ανώτερος δικαστικός λειτουργός, παραλαμβάνοντας την υπόθεση και την ογκωδέστατη δικογραφία από την πρωτοδίκη ανακρίτρια. Οπως εκτιμάται, οι τρεις κατηγορούμενοι θα περάσουν σήμερα ή αύριο την πόρτα του ανακριτή, ενώ είναι πολύ πιθανό να ζητήσουν προθεσμία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, και με βάση την εξέλιξη της έρευνας, είναι πιθανό να απολογηθεί και πάλι ο 59χρονος κατηγορούμενος σταθμάρχης, ο οποίος κρατείται στις φυλακές της Λάρισας, ενώ υπαρκτό είναι και το ενδεχόμενο να υπάρξουν και άλλες διώξεις σε άλλα πρόσωπα το επόμενο διάστημα.

Θυμίζουμε ότι τη δικαστική έρευνα για την πολύνεκρη τραγωδία διεξάγουν πλέον ο Σωτήρης Μπακαΐμης ως τακτικός ανακριτής και η Σοφία Λυμπεριάδου ως αναπληρώτρια.

hlektragr

Recent Posts

Η ΤΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΕΙΣ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ

Τό Μέγα Σάββατον, 21ην Ἀπριλίου /4ην Μαΐου 2024, ἔλαβε χώραν ἡ Τελετή τοῦ Ἁγίου Φωτός…

8 ώρες ago

Ευχές και δώρα στο Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Το Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αρκαδίας, Κωνσταντίνος Μανδρώνης, την Μεγάλη Πέμπτη 2…

17 ώρες ago

Η Τελετή του Επιταφίου εις το Πατριαρχείον Ιεροσολύμων (video)

Τό ἑσπέρας τῆς Μεγάλης Παρασκευῆς, 20ῆς Απριλίου/3ης Μαΐου 2024, ἔλαβε χώραν εἰς τόν Πανίερον Ναόν…

18 ώρες ago

Πάσχα 2024: Η μεγαλύτερη έξοδος μετά τον κορωνοϊό – Πάνω από 425.000 οχήματα έφυγαν από την Αττική

Μια από τις μεγαλύτερες εξόδους των τελευταίων ετών, θεωρείται η φετινή, με εκατοντάδες χιλιάδες Αθηναίους…

18 ώρες ago

Άγιο Φως: Στις 19:30 στο «Ελ. Βενιζέλος» από τα Ιεροσόλυμα – Πώς θα φτάσει σε όλη την Ελλάδα

Το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου φτάνει στην Ελλάδα από τα Ιεροσόλυμα το Άγιο Φως, μεταφέροντας…

20 ώρες ago