ΝΕΑ

κήρυξη Δ. Βέλου-Βόχας σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης

Βασίλης Τρωγάδης για κήρυξη Δ. Βέλου-Βόχας σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης: Ένας οργανωμένος Δήμος δεν «διαφημίζει» μια καταστροφή, βρίσκει λύσεις!

Με ανάρτηση του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο υποψήφιος Δήμαρχος στον Δήμο Βέλου-Βόχας, Βασίλης Τρωγάδης, σχολίασε τον τρόπο που παρουσιάστηκε από την Δημοτική Αρχή, η κήρυξη του Δήμου Βέλου-Βόχας σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης λόγω λειψυδρίας.

«Ένας οργανωμένος Δήμος, δεν “διαφημίζει” μια δυσμενή κατάσταση, ούτε ένα υπηρεσιακό έγγραφο. Ένας οργανωμένος Δήμος, δεν υποστηρίζει πως έλειπε μια απόφαση για να μπορέσουν οι αρμόδιοι φορείς να συνδράμουν στο βασικότερο κοινωνικό αγαθό», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρώην αντιδημάρχος οικονομικών υπηρεσιών (2011-2020) και τέως πρόεδρος (2021- Αύγουστος 2022) του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέλου-Βόχας, απαντώντας στην σχετική ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής, η οποία σημειώνει:

«Η κήρυξη του Δήμου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης “ξεκλειδώνει” τους αρμόδιους εμπλεκόμενους φορείς ώστε να αντιμετωπίσουν το κατεπείγον του θέματος στο μέγιστο δυνατό βαθμό».

Ο κ. Τρωγάδης, καταλήγει, αναφέροντας πως: «Ένας οργανωμένος Δήμος, παρουσιάζει εμπεριστατωμένα το σχέδιο του στους Δημότες και τις Δημότισσες και εκθέτει τις δικές του προτάσεις στους αρμόδιους φορείς. Ένας οργανωμένος Δήμος, παρέχει ΛΥΣΕΙΣ σε ζητήματα που μπορεί να παρέμβει άμεσα, όπως η ποιότητα του Νερού που φτάνει στα σπίτια μας».

Ολόκληρη η ανάρτηση του: https://www.facebook.com/vasilis.trogadis/posts/pfbid02Fsye8ykUsiPahTe8JEEWpkzGh7Yv5Huca93f4hKViQtXVMV1dUkU8Zg5ZQ9A5iKFl

hlektragr

Recent Posts

Ισθμός Κορίνθου: Ξεκίνησαν και πάλι οι διελεύσεις των πλοίων

  Επανέναρξη των διελεύσεων των πλοίων απ’ τον Ισθμό της Κορίνθου. Όπως, γνωστοποιήθηκε και όπως είχε…

15 ώρες ago

Πάσχα: Ζημιές και τραυματισμοί από τις κροτίδες και τα βεγγαλικά της Ανάστασης

Στάχτες, καταστροφές και εκτεταμένες ζημιές άφησαν πίσω τους για άλλη μια χρονιά τα επικίνδυνα -σε…

16 ώρες ago

Σαν σήμερα 7 Μαΐου

1824: Η περίφημη 9η Συμφωνία του Μπετόβεν κάνει πρεμιέρα στη Βιέννη. 1946: Ιδρύεται από τους…

17 ώρες ago

Πειραιάς: Μηχανική βλάβη σε πλοίο με εκατοντάδες επιβάτες – Απαγορεύτηκε ο απόπλους από Πειραιά για Ηράκλειο

Ταλαιπωρία για εκατοντάδες επιβάτες στο λιμάνι του Πειραιά, μετά την απόφαση των αρχών για απαγόρευση απόπλου του επιβατηγού…

17 ώρες ago

Εορτολόγιο Τρίτη του Πάσχα 7 Μαΐου 2024

Ποιοι Άγιοι Γιορτάζουν Σήμερα: Οι Άγιοι Ραφαήλ, Νικόλαος, Ειρήνη και οι συν αυτοίς οι Νεοφανείς…

17 ώρες ago

Κατάνυξη στην περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα στο Λουτράκι (video)

Η περιφορά του Επιτάφιου της Παναγίας της Γιάτρισσας στο Λουτράκι τη Μεγάλη Παρασκευή, έγινε με…

18 ώρες ago