ΝΕΑ

Τουρκία: «Πυρά» Κιλιτσντάρογλου στον Ερντογάν που μοίραζε χρήματα – «Για όνομα του Θεού!»

Σεισμός στην Τουρκία: «Πυρά» από τον ηγέτη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, δέχθηκε ο πρόεδρος Ερντογάν εξαιτίας της κίνησής του να μοιράσει χαρτονομίσματα σε σεισμόπληκτα παιδιά της πόλης Αντιγιαμάν.

 

«Μπορείς να εξαγοράσεις τη ανθρώπινη βούληση με χρήματα;» αναρωτήθηκε ο Κιλιτσντάρογλου, προσθέτοντας: «Την πιο πονεμένη μέρα λες “θα σου δώσω χρήματα;”… Για όνομα του Θεού».

«Μην κοιτάτε που κλαίνε. Δεν κλαίνε, λένε: ”Μπορούμε να προσελκύσουμε τους ανθρώπους μοιράζοντας χρήματα;”», συνέχισε.

Σύμφωνα με τον Κιλιτσντάρογλου, «ο Ερντογάν δηλώνει “Δυο μέρες δεν κάναμε τίποτα, ζητώ ταπεινά συγγνώμη’”. Φίλοι, δεν υπάρχει συγχώρεση όταν επιβουλεύεσαι το λαό… Εσείς κάνατε τις παραβιάσεις (στους αντισεισμικούς κανονισμούς), το κάνατε επίτηδες», τόνισε.

Σεισμός στην Τουρκία: Ο ελεήμων…Ερντογάν μοιράζει χαρτονομίσματα σε σεισμόπληκτα παιδιά – Οργή στα social media

Σεισμός στην Τουρκία: Οργή και δυσπιστία προκαλούν οι πράξεις…ελεημοσύνης του Τούρκου πρόεδρου Ταγίπ Ερντογάν προς τους σεισμόπληκτους, με βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο να τον δείχνει να μοιράζει χαρτονομίσματα σε παιδιά της σφοδρά πληγείσας πόλης Αντιγιαμάν.

«Ο πρόεδρος του Κόμματος Ανάπτυξης και Δικαιοσύνης, Ταγίπ Ερντογάν, μοιράζει χρήματα σε παιδιά στην Αντιγιαμάν, πληγείσα από τον σεισμό περιοχή» αναφέρει δημοσίευμα στην τουρκική εφημερίδα Cumhuriyet.

 

Το επίμαχο βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δείχνει τον Τούρκο πρόεδρο να μοιράζει χαρτονομίσματα σε σεισμόπληκτα παιδιά στην νοτιοανατολική επαρχία Αντιγιαμάν, σε επίσκεψή του χθες, 27 Φεβρουαρίου σε πολίτες, οι οποίοι τον υποδέχτηκαν και τον χειροκροτούσαν με χαρά, λίγες ώρες αφότου ο Ερντογάν παραδέχτηκε ότι η κυβέρνησή του δεν ανταποκρίθηκε εγκαίρως και επαρκώς τις πρώτες δύο ημέρες των μεγάλων σεισμών.

Οι εικόνες «ελεημοσύνης» του Ερντογάν στα μικρά παιδιά χαρακτηρίστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ντροπιαστικές, προκαλώντας οργισμένες αντιδράσεις.

hlektragr

Recent Posts

Λουτράκι : Έκθεση ζωγραφικής της εικαστικού Θεοδοσίας Χατόγλου

''Εν μέσω ετοιμασιών για την έκθεση ζωγραφικής " ΜΗΤΡΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ " στο Beau…

4 ώρες ago

«Ιπτάμενο» πλοίο φαινόταν από την ακτή – Τι είναι το φαινόμενο Fata Morgana που προκάλεσε την εικόνα

«Ιπτάμενο» πλοίο στα ανοιχτά της Κύμης – Τι είναι το φαινόμενο Fata Morgana που το…

6 ώρες ago

Γιορτή της Μητέρας 2024: Πότε πέφτει και πώς καθιερώθηκε

Η γιορτή της μητέρας γιορτάζεται σε περισσότερες από 50 χώρες στον κόσμο. Ως είθισται, η…

7 ώρες ago

Πανελλήνιοι Αγώνες Special Olympics “Λουτράκι 2024” από τις 24 έως τις 29 Μαΐου

Τα Special Olympics Hellas, διοργανώνουν για ακόμη μία χρονιά Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics “Λουτράκι 2024”. Φέτος, θα διεξαχθούν…

8 ώρες ago

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στην Αργολίδα

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στην Αργολίδα Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν -40- άτομα Στο πλαίσιο…

8 ώρες ago

Κορινθία: Συνελήφθη 41χρονος με μαχαίρι και ναρκωτικά

Συνελήφθη την Τετάρτη 8 Μαΐου το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου-Βόχας, από αστυνομικούς…

8 ώρες ago