ΝΕΑ

Πυρά ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ για το googlαρισμα στο «Η Θάλασσα δεν έχει σύνορα»

Νέα κόντρα ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ πυροδότησε η αναφορά της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπης Τσαπανίδου σχετικά με την παλαιότερη δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ότι «η θάλασσα δεν έχει σύνορα».

 

 

 

H εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τον κόσμο να ψάξει στο Google, τη συγκεκριμένη δήλωση, υποστηρίζοντας ότι δεν το είχε πει με αυτόν τον τρόπο ο Αλέξης Τσίπρας. Η Νέα Δημοκρατία μετά το debate του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου με την εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ανέβασε βίντεο με τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα, σχετικά με τα σύνορα στην οποία αναφέρθηκε η Πόπη Τσαπανίδου.

«Εδώ η δήλωση του κ. Τσίπρα, για να την ακούσει και πάλι ο ελληνικός λαός. Εμείς πάντως έχουμε βγάλει συμπέρασμα για τον ΣΥΡΙΖΑ: Είστε αδιόρθωτοι», αναφέρει η Πειραιώς. Στο βίντεο εμφανίζεται η κυρία Τσαπανίδου από το χθεσινό debate να λέει: «Θα παρακαλέσω πολύ κ. Οικονόμου όπως και όλους όσους μας παρακολουθούνε να κάνουν μια αναζητηση στο google, να βάλουνε «η θάλασσα δεν έχει σύνορα, Αλέξης Τσίπρας» και να ακούσουν όλη τη δήλωση διότι δεν είναι αυτό το απόσπασμα το οποίο πιάσατε εσείς, είναι εντελώς διαφορετικό αυτό που είπε, καμία σχέση με αυτό που λέτε εσείς».

Στη συνέχεια εμφανίζεται μήνυμα της ΝΔ: «Βρήκαμε κι εμείς εύκολα λοιπόν το βίντεο» και έπειτα εμφανίζεται ο Αλέξης Τσιπρας σε παλαιότερη δήλωση του τον Σεπτέμβριο του 2015 να λέει τα εξής: «Μας κάνατε κριτική ότι δήθεν ανοίξαμε τα σύνορα. Ποια σύνορα; Έχει σύνορα η θάλασσα και δεν το ξέραμε;». Και στη συνέχεια ακολουθεί πάλι απόσπασμα από το χθεσινό debate στο οποίο η κυρία Τσαπανιδου λέει «παρακαλώ λοιπόν γκουγκλάρετε για να βγάλετε συμπέρασμα». «Βγάλαμε συμπέρασμα. ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΙ», καταλήγει στο βίντεο η ΝΔ.

Ντιμπέιτ Οικονόμου-Τσαπανίδου: Τι είπαν για πρώτη κατοικία, οικονομία, παρακολουθήσεις και κοινωνία

Tο πρώτο ντιμπέιτ ενόψει των εκλογών, ανάμεσα στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου και στην εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου έλαβε χώρα στην ΕΡΤ.

Ο κόσμος θα συγκρίνει το έργο των δυο κυβερνήσεων και θα αποφασίσει ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου ξεκινώντας την τηλεμαχία με την εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Πόπη Τσαπανίδου στην κρατική τηλεόραση.

Ο κ.Οικονόμου είπε ότι οι ενισχύσεις που δόθηκαν στου πολίτες τους στήριξαν και προήλθαν από το μέρισμα της ανάπτυξης και όχι από την υπερφορολόγηση. Προσέθεσε ότι με την πολιτική της κυβέρνησης ενισχύονται οι πολλοί με επιλογές που δεν εξέθεσαν τη χώρα στις αγορές και οι ενισχύσεις δόθηκαν για να σταθεί η χώρα μπροστά στο μεγαλύτερο κοκτέιλ κρίσης που γνώρισε ποτέ η χώρα.

hlektragr

Recent Posts

Τουρισμός: Οι αρχαιολογικοί χώροι κερδίζουν την «κούρσα» των εισπράξεων έναντι των Μουσείων – Πρωτιά για την Αρχαία Κόρινθο

Κερδίζουν την «κούρσα» των εισπράξεων οι αρχαιολογικοί χώροι της χώρας έναντι των μουσείων σύμφωνα με…

13 ώρες ago

Έκτακτο Γεγονός: Πυροβόλησαν τον πρωθυπουργό της Σλοβακίας Φίτσο (video)

Άγνωστος πυροβόλησε τον πρωθυπουργό της Σλοβακίας, Ρόμπερτ Φίτσο, μετά από τη συνεδρίαση της κυβέρνησης. Όπως…

16 ώρες ago

Επιμελητήριο Κορινθίας: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα για την Ενεργειακή Αποδοτικότητα στη Βιομηχανία

Με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου από τον επιχειρηματικό κόσμο αλλά και με τη συμμετοχή εκπροσώπων…

18 ώρες ago

Ολοκληρώθηκε και η δεύτερη ημέρα του 2ου Διεθνούς Νεανικού Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος Κορίνθου

Με εντυπωσιακή συμμετοχή κοινού ολοκληρώθηκε και η δεύτερη ημέρα του 2ου Διεθνούς Νεανικού Φεστιβάλ Αρχαίου…

18 ώρες ago

Δήμος Κορινθίων: Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο σήμερα Τετάρτη 15 Μαϊου

Συνεδριάζει την Τετάρτη 15 Μαϊου 2024 στις 19:00 το Δημοτικό Συμβούλιο Κορινθίων με 31 θέματα…

18 ώρες ago

Πυροσβεστική: 16 αγροτοδασικές πυρκαγιές μέσα σε 24 ώρες

Από Ω/18:00/13-05-2024 έως Ω/18:00/14-05-2024 εκδηλώθηκαν 16 αγροτοδασικές πυρκαγιές οι οποίες αντιμετωπίστηκαν άμεσα στο αρχικό τους…

18 ώρες ago