ΝΕΑ

Έβρος: Αυτοκτονία «δείχνει» η ιατροδικαστική εξέταση για την 28χρονη Βίκυ

Έβρος: Μουδιασμένη είναι η μικρή κοινωνία του Τυχερού Έβρου λίγες ώρες αφού η ψυχή του καρναβαλιού Βίκυ βρέθηκε νεκρή σε δασική περιοχή της Λευκίμμης από τον θείο της, ο οποίος την αναζητούσε σε όλα τα σημεία που σύχναζε και της άρεσε να κυκλοφορεί με την αγαπημένη της μηχανή.

 

 

Λόγω του αδόκητου θανάτου της η επιτροπή διοργάνωσης του Καρναβαλιού στο Τυχερό ανακοίνωσε με ανάρτησή της ότι οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στην περιοχή ακυρώνονται αφού «η ψυχή του καρναβαλιού δεν θα είναι πια μαζί τους».

Η νεκρώσιμη ακολουθία της 28χρονης έγινε σήμερα στις 3μμ στον ιερό ναό Αγίου Νεκταρίου Τυχερού. Να σημειωθεί, επίσης, ότι η υπόθεση εξετάζεται από τις αρμόδιες αστυνομικές Αρχές.

Έβρος: Το προφίλ της 28χρονης

Η 28χρονη είχε σπουδάσει γεωπόνος και τώρα σπούδαζε αμπελουργία, ενώ ασχολούνταν επαγγελματικά με αγροτικές εργασίες βοηθώντας τους γονείς της, έκανε «βαριές» δουλειές στα χωράφια, ενώ ήταν ιδιαίτερα δραστήρια και αγαπητή στην τοπική κοινωνία. Μάλιστα, ήταν επικεφαλής του καρναβαλιού και των αποκριάτικων εκδηλώσεων που θα γίνονταν την ερχόμενη Κυριακή στην περιοχή και δεν έχανε την ευκαιρία να συμμετέχει σε πολλές δραστηριότητες στον τόπο της που αγαπούσε πολύ.

Η Βίκυ εργαζόταν στα κτήματα του πατέρα της και ήταν πολύ δραστήρια γυναίκα. Οδηγούσε αγροτικά μηχανήματα αλλά και πρωτοστατούσε στις καρναβαλικές εκδηλώσεις του Τυχερού που φέτος ήταν προγραμματισμένες να γίνουν την Κυριακή. Ήταν τόσο επιδέξια που κατασκεύαζε η ίδια άρματα για την καρναβαλική παρέλαση. Όπως αναφέρουν οι δικοί της άνθρωποι αλλά και οι κάτοικοι του Τυχερού ήταν κοινωνικός, δοτικός άνθρωπος αγαπητή απ’ όλους, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν πως ένα τόσο αισιόδοξο άτομο είχε αυτό το τέλος.

Έβρος: Το χρονικό της υπόθεσης

Το μεσημέρι της Κυριακής, η 28χρονη Βίκυ ενημέρωσε τους γονείς της και μία φίλη της ότι θα πήγαινε να δει τον αγώνα ποδοσφαίρου της τοπικής ομάδας, όμως ουδέποτε έφτασε εκεί για να συναντήσει τα μέλη της παρέας της που την περίμεναν.

«Είχε πει ότι θα δει τον αγώνα, έστελνε μηνύματα στους φίλους της και τους έγραφε πως είναι ευκαιρία με τον καλό καιρό να βγούμε για καφέ και να δούμε τον αγώνα. Συνήθιζε πάντα όταν είχε καλό καιρό να παίρνει τη μηχανή της και όχι το αυτοκίνητο. Δεν ανησύχησαν όταν δεν εμφανίστηκε για τον αγώνα, καθώς η Βίκυ πολλές φορές “χάνονταν” για κάποιες ώρες και αργεί, οπότε δε πήγε ο νους μας στο κακό. Ξεκινήσαμε να ανησυχούμε όταν ο πατέρας της Βίκυς κάλεσε μια φίλη μας στις 9-10 το βράδυ και ρωτούσε ”πού είναι η Βίκυ”», αναφέρει.

Ο πατέρας της 28χρονης που ξεκίνησε να ανησυχεί, είπε στους φίλους της πως καλούσε τη Βίκυ στο κινητό και εκείνη δεν απαντούσε και έκτοτε ξεκίνησαν να την αναζητούν.

Το σημείο που εντοπίστηκε νεκρή την επόμενη ημέρα, στο χωριό Λευκίμη Σουφλίου, κοντά στις κεραίες της ΕΡΤ, δεν ήταν άγνωστο σε εκείνη αφού, σύμφωνα με τη στενή της φίλη, συνήθιζε να πηγαίνει μόνη ή με τη παρέα της.

Έβρος: Οι δηλώσεις του αντιδημάρχου

Ο ίδιος τονίζει ότι στην 28χρονη άρεσε η διασκέδαση, ήταν πολύ θετική γυναίκα, νέα αγρότισσα και πολύ δυναμικό άτομο. «Σε καμία περίπτωση δε πιστεύει κανείς ότι πρόκειται για αυτοκτονία. Το θλιβερό για εμάς είναι ότι δεν υπάρχει η Βίκυ. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι και αυτός είναι και ο λόγος της ακύρωσης του καρναβαλιού. Δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε υπό αυτές τις συνθήκες τη διοργάνωση», υπογραμμίζει.

Έβρος: «Αποκλείεται το παιδί μας να έχει βάλει τέλος στη ζωή του»

Η οικογένεια και οι φίλοι της κοπέλας πάντως, επιμένουν ότι η Βίκυ αποκλείεται να έχει βάλει τέλος στη ζωή της.

«Για εμάς αποκλείεται αυτή η περίπτωση, αλλά ξέρω εγώ τι να πω… Εμείς ζούσαμε και στο ίδιο σπίτι. Αλλά κάθε μέρα στη δουλειά, ένα πρόσχαρο κορίτσι, τι να πω, δεν έδειχνε κάποια στοιχεία» είπε στο Star ο πατέρας της 28χρονης.

hlektragr

Recent Posts

Δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την εβδομάδα (από 20.5.2024 έως 26.5.2024)

Δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την εβδομάδα (από 20.5.2024 έως 26.5.2024) Ανακοινώνεται ότι για…

7 ώρες ago

Επιμελητήριο Κορινθίας: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα για την Ενεργειακή Αποδοτικότητα στη Βιομηχανία

Με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου από τον επιχειρηματικό κόσμο αλλά και με τη συμμετοχή εκπροσώπων…

7 ώρες ago

MyCoast: Σχεδόν 14.000 πολίτες κατέβασαν την εφαρμογή – Μέχρι στιγμής οι καταγγελίες φτάνουν τις 500

Περίπου 14.000 πολίτες κατέβασαν μέχρι σήμερα τη νέα ψηφιακή εφαρμογή MyCoast, σε διάστημα λίγων ημερών…

9 ώρες ago

2,9 εκατομμύρια οχήματα δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ

Σε περίπου 2,9 εκατομμύρια υπολογίζονται τα οχήματα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους χωρίς να έχουν…

9 ώρες ago

Νέες ταυτότητες: Πότε λήγουν οι παλιές – Πόσο κοστίζουν οι καινούριες

Υποχρεωμένοι να βγάλουμε νέες ταυτότητες είμαστε όλοι οι Έλληνες, με την διαδικασία να έχει ήδη…

9 ώρες ago

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για ναρκωτικά στη Μεσσηνία

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για ναρκωτικά στη Μεσσηνία Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, πάνω από -250- γραμμάρια κάνναβης…

10 ώρες ago