1 κιλό μανιτάρια λευκά στρογγυλά
3 κουταλιές της σούπας βούτυρο
2 κλωνάρια δεντρολίβανο
2 σκελίδες σκόρδο
3 κουταλάκια του γλυκού καπνιστή πάπρικα
Βάζουμε το βούτυρο να κάψει σε δυνατή φωτιά, σε ένα μεγάλο τηγάνι. Κόβουμε στη μέση τα μανιτάρια ή στα 4, σε περίπτωση που είναι μεγάλα και τα βάζουμε στο τηγάνι μαζί με το δεντρολίβανο. Σοτάρουμε πολύ καλά, αυτό θα πάρει περίπου 5-6 λεπτά (προσοχή η ένταση της φωτιάς να είναι δυνατά για να μην προλάβουν να βγάλουν τα υγρά τους).
Μετά από 3 λεπτά ρίχνουμε ψιλοκομμένο το σκόρδο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα,αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο βούτυρο ακόμα.
Όταν μαλακώσουν, αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε την καπνιστή πάπρικα, ανακατεύουμε. Αλατοπιπερώνουμε, σερβίρουμε όσο είναι ζεστά.
Ξεκινά αύριο (29.4.2024) Μεγάλη Τετάρτη και ώρα 11:00 η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων…
Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε νωρίτερα στην Αττική Οδό στο ύψος του κόμβου Δημοκρατίας στο ρεύμα προς…
Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στήθηκε το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, προκειμένου να μεταφερθεί φάρμακο-αντίδοτο στην…
Με υπερηφάνεια ανακοινώνουμε ότι ο Δήμος μας φιλοξενεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην 10χλμ το Σάββατο…
Η Φιλαρμονική Λουτρακίου, στο δρόμο προς την κορύφωση του Θείου Πάθους τη Μεγάλη Εβδομάδα, παρουσιάζει…
Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και με πολλές συμμετοχές, πραγματοποιήθηκε το αναπτυξιακό τουρνουά ποδοσφαίρου…