ΝΕΑ

Αλμυρός Βόλου: Εισαγγελική παρέμβαση σε Γυμνάσιο για τα περιστατικά bullying

Αλμυρός Βόλου: Νέα παρέμβαση Εισαγγελέα για το σοκαριστικό περιστατικό που έλαβε χώρα σε Γυμνάσιο του Αλμυρού στις 14 Φεβρουαρίου, όπου μαθητής που ανήκει σε σχολική «συμμορία», έδειρε και έγδυσε με το «έτσι θέλω» συμμαθητή του.

 

 

 

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο μαθητής της Γ΄ Γυμνασίου άφησε γυμνό από τη μέση και κάτω έναν 13χρονο για να τον χλευάσουν οι συμμαθητές τους και να γελάσουν και στην «απολογία» του είπε πως το έκανε για πλάκα.

Αλμυρός Βόλου: Η μήνυση του διευθυντή του σχολείου και η παραδειγματική τιμωρία προς γνώση και συμμόρφωση

Μήνυση εναντίον του «τραμπούκου» μαθητή κατέθεσε ο διευθυντής του σχολείου και η οικογένεια του θύματος, που ζήτησε την συνδρομή της Εισαγγελίας, ενώ του δόθηκαν δύο ημέρες αποβολή.

Οι γονείς του μαθητή ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του ενόχου, και δήλωσαν στην Εισαγγελία ότι είναι έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν όλα τα ένδικα μέσα, ώστε να δικαιωθεί το παιδί τους, αλλά και να προστατευτούν τα υπόλοιπα παιδιά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δύο γυμνασιόπαιδα διαπληκτίστηκαν και πιάστηκαν στα χέρια, για να ακολουθήσει η απόλυτη εκτροπή.

Αλμυρός Βόλου: Η προκαταρκτική εξέταση από την εισαγγελία

Η εισαγγελέας Ανηλίκων διέταξε προκαταρκτική για να διερευνηθούν τα αδικήματα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας και της έργω εξύβρισης.

Από την εισαγγελία δόθηκε σχετική εντολή για να διευκρινιστεί τι ακριβώς συνέβη με τον μαθητή που δέχτηκε την επίθεση και έμεινε μισόγυμνο, ενώ μια ημέρα αργότερα, δηλαδή στις 15 Φεβρουαρίου, θύμα της συμμορίας του σχολείου έπεσε για μια ακόμη φορά ένα παιδί που το ενέπλεξαν σε κλοπές πριν λίγους μήνες.

Ο «αρχηγός» της συμμορίας του έσπασε για πλάκα τα γυαλιά που φορούσε για να διαβάζει, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα taxydromos.gr.

hlektragr

Recent Posts

Λουτράκι : Έκθεση ζωγραφικής της εικαστικού Θεοδοσίας Χατόγλου

''Εν μέσω ετοιμασιών για την έκθεση ζωγραφικής " ΜΗΤΡΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ " στο Beau…

13 ώρες ago

«Ιπτάμενο» πλοίο φαινόταν από την ακτή – Τι είναι το φαινόμενο Fata Morgana που προκάλεσε την εικόνα

«Ιπτάμενο» πλοίο στα ανοιχτά της Κύμης – Τι είναι το φαινόμενο Fata Morgana που το…

15 ώρες ago

Γιορτή της Μητέρας 2024: Πότε πέφτει και πώς καθιερώθηκε

Η γιορτή της μητέρας γιορτάζεται σε περισσότερες από 50 χώρες στον κόσμο. Ως είθισται, η…

16 ώρες ago

Πανελλήνιοι Αγώνες Special Olympics “Λουτράκι 2024” από τις 24 έως τις 29 Μαΐου

Τα Special Olympics Hellas, διοργανώνουν για ακόμη μία χρονιά Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics “Λουτράκι 2024”. Φέτος, θα διεξαχθούν…

17 ώρες ago

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στην Αργολίδα

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στην Αργολίδα Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν -40- άτομα Στο πλαίσιο…

17 ώρες ago

Κορινθία: Συνελήφθη 41χρονος με μαχαίρι και ναρκωτικά

Συνελήφθη την Τετάρτη 8 Μαΐου το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου-Βόχας, από αστυνομικούς…

17 ώρες ago