ΝΕΑ

Κρήτη: Τραγικό παιχνίδι της μοίρας στη Σητεία – Σκοτώθηκε σε τροχαίο 30χρονος, νωρίτερα χόρευε το «Είμαι αητός χωρίς φτερά» [βίντεο]

Κρήτη: Νεκρός είναι ο 30χρονος Μάνος Κ. μετά από τροχαίο δυστύχημα στη Σητεία που σημειώθηκε την Τσικνοπέμπτη. Ο άτυχος άνδρας λίγο νωρίτερα διασκέδαζε, χορεύοντας το ζεϊμπέκικο «Είμαι αητός χωρίς φτερά» και κανείς δεν φανταζόταν ότι το «νήμα» της ζωής του θα κοβόταν έτσι απότομα.

 

Ο αδικοχαμένος Μάνος ήταν λάτρης των μηχανών μεγάλου κυβισμού, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που αναρτούσε στο Facebook. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε ένδειξη πένθους από την επιχείρηση στην οποία εργαζόταν στη Σητεία ανακοινώθηκε ότι δεν θα πραγματοποιούνται για τρεις ημέρες διανομές με delivery.

Κρήτη: Το χρονικό του τροχαίου δυστυχήματος

Το όχημα, όπου επέβαινε ο 30χρονος Μάνος, οδηγούσε 33χρονος, εξετράπη της πορείας του για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους επί της συμβολής των οδών Ρουσελάκη και Βιτσέντζου Κορνάρου στη Σητεία και προσέκρουσε σε σταθμευμένο 4Χ4 όχημα χωρίς επιβαίνοντες.

Άμεσα στο σημείο του δυστυχήματος μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής καθώς και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με δύο οχήματα και τέσσερις υπαλλήλους, το οποίο προέβη στον απεγκλωβισμό του 30χρονου συνοδηγού και στη συνέχεια, αμφότεροι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο – Κ.Υ. Σητείας, όπου ο Μάνος, δυστυχώς, κατέληξε.

Κρήτη: Η ανάρτηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας

 

Ο τραυματίας οδηγός συνελήφθη, ενώ νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, σύμφωνα με το neakriti.gr.

Κρήτη: Το τελευταίο ζεϊμπέκικο του άτυχου Μάνου

Τα «Σητειακά» δημοσίευσαν βίντεο με το τελευταίο ζεϊμπέκικο του Μάνου Κ. όταν χόρευε το «Είμαι αητός χωρίς φτερά».

hlektragr

Recent Posts

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας η εκδήλωση ιστορικής αναδρομής με τίτλο: 1974-2024 πενήντα χρόνια από την εισβολή «Το Νεύμα του Αγαπήνορα»

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση ιστορικής αναδρομής μουσικοφιλολογικού αναλογίου με τίτλο:…

1 λεπτό ago

Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Συνελήφθησαν -39- άτομα, προσήχθησαν -79- και έγινε έλεγχος σε -1.132- Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε -803-…

3 λεπτά ago

Συνεχίζει τη λειτουργία του το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων στην πόλη της Καλαμάτας

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, εντάχθηκε στο πρόγραμμα “Πελοπόννησος 2021-2027” η πράξη Κέντρου…

53 λεπτά ago

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν -19- άτομα Κατασχέθηκαν, μεταξύ…

1 ώρα ago

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας

Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν -10- άτομα Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών…

2 ώρες ago

Παπαφλέσσεια 2024 | Δημήτρης Πτωχός: «Η στήριξη της Περιφέρειας στη διοργάνωση, αποτελεί μια δήλωση της δέσμευσής μας στον κλασικό αθλητισμό και τις αξίες που εκφράζει»

H Διεθνής Συνάντηση Στίβου «Παπαφλέσσεια 2024» διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία, την Κυριακή 12 Μαΐου, στο Δημοτικό…

2 ώρες ago