ΝΕΑ

Ατρόμητος-ΑΕΚ: Ο Κούγιας ανέλαβε τον Ατρόμητο – «Ο Ατρόμητος θα δικαιωθεί»

Στα δικαστήρια θα κριθεί η τύχη του αγώνα του Ατρομήτου με την ΑΕΚ από τη στιγμή που δεν ξεκίνησε ποτέ λόγω των κοντύτερων από το κανονικό δοκαριών. Μετά την απόφαση που θα πρέπει να εκδοθεί άμεσα, η υπόθεση δεν κλείνει οριστικά, αφού υπάρχει δικαίωμα έφεσης, η οποία εκδικάζεται από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, ενώ το θέμα μπορεί να φτάσει μέχρι και το Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο της Λοζάνης (CAS).

 

Σε κάθε περίπτωση, η υπόθεση δεν μπορεί να τραβήξει πολύ χρονικά, αφού υπενθυμίζεται πως στις 12 Μαρτίου ολοκληρώνεται η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος και κατόπιν θα πρέπει να επικυρωθεί η βαθμολογία πριν την έναρξη των playoffs και των playouts.

Ο Ατρόμητος κινδυνεύει να χάσει το παιχνίδι στα χαρτιά (0-3), όπως και να υποστεί αφαίρεση βαθμών λόγω υπαιτιότητας. Εάν ΑΕΚ υποστηρίξει σθεναρά υπαιτιότητα του Ατρομήτου και δεν μιλήσει για απλή παρατυπία που θα μπορούσε να διορθωθεί, αν ήθελε ο διαιτητής, τότε ο Ατρόμητος έχει τύχη να μη μηδενιστεί. Σε αντίθετη περίπτωση, δύσκολα οι Περιστεριώτες θα γλιτώσουν την… καμπάνα.

Ο Αλέξης Κούγιας, μίλησε στην εκπομπή “Το Κατά Ιωάννου Ευαγγέλιο” ως συνήγορος της ΠΑΕ Ατρόμητος, σχετικά με το περιστατικό που συνέβη στο Περιστέρι την Κυριακή 5/2, με το αντικανονικό ύψος των δοκαριών. «Μου τηλεφώνησαν το βράδυ τόσο ο Γιώργος Σπανός, όσο και ο δικηγόρος του Ατρομήτου και μου ζήτησαν να συμμετάσχω στην διαδικασία. Ζήτησα ορισμένα πράγματα από τους ανθρώπους της ομάδας και θα τα έχω στη διάθεσή μου και ήδη έχω αποδεχτεί την πρόταση. Έχει προγραμματιστεί το Μονομελές πρωτοβάθμιο δικαστήριο για την Πέμπτη όμως έχω υποχρεώσεις με την δίκη του Άλκη Καμπανού και θα προγραμματιστεί για την Παρασκευή. Εάν κάποια από τις δύο πλευρές δεν ικανοποιηθεί με την απόφαση δικαιούται να ασκήσει έφεση και εάν ούτε εκεί ικανοποιηθεί η μια ή η άλλη πλευρά μπορούν να προσφύγουν στο CAS. Η άποψή μου είναι πως το να μετράνε με μεζούρες τα δοκάρια πριν καν αρχίσει το παιχνίδι είναι παγκόσμια πρωτοτυπία. Η άποψή μου είναι ότι ο Ατρόμητος θα δικαιωθεί. Νομικά προβλέπεται και παρέμβαση από τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό ως έχοντες έννομο συμφέρον».

Η Stoiximan Super League γνωστοποίησε τις κλήσεις σε απολογία του Πειθαρχικού της οργάνου. ΑΕΚ και Ατρόμητος κλήθηκαν για τη μη διεξαγωγή του αγώνα στο Περιστέρι.

Παράλληλα σε απολογία κλήθηκαν και οι ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΟΦΗ για τα παιχνίδια με Ολυμπιακό, Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα αντίστοιχα. Από την ομάδα του Ηρακλείου κλήθηκε και ο προπονητής τερματοφυλάκων και συνεργάτης του Βάλντας Νταμπράουσκας, Γκασιούνας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της Stoiximan Super League: “Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία την Πέμπτη, 9-2-2023 και ώρα 13:30 τις παρακάτω ΠΑΕ:

A/ ΠΑΕ ΑΕΚ: “Βάσει των αναφερομένων στο από 5/2/2023 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 5/2/2023 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα” στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών-ΠΑΕ ΑΕΚ.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. β΄, 15 παρ. 4 περ. α’ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β/ ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών: “Βάσει των αναφερομένων στο από 5/2/2023 Φύλλο Αγώνα, που συντάχθηκε κατόπιν υποβολής ενστάσεως περί αντικανονικότητας του γηπέδου λόγω λανθασμένων διαστάσεων των τερμάτων, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 5/2/2023 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα” στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών-ΠΑΕ ΑΕΚ.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, του Π.Κ. της ΕΠΟ, άρθρων 9. 21, 23 και 24 του Κ.Α.Π. της ΕΠΟ και κανόνας 1 περ. 10 των κανόνων παιχνιδιού 2022 – 2023 .

Ατρόμητος-ΑΕΚ: Οι παλιότερες ιστορίες τρέλας με τα δοκάρια
Το γύρο του κόσμου έκαναν οι εικόνες με τις αξίνες και τις μεζούρες στο γήπεδο του Ατρομήτου επειδή τα δοκάρια ήταν κοντύτερα, κάτι που οδήγησε στη ματαίωση του ματς με την ΑΕΚ.

Μόνο που παρόμοιες εικόνες έχομε δει και στο παρελθόν. Μάλιστα, για ακόμη μια φορά οι τραγελαφικές περιπτώσεις αφορούσαν και την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα το 2010 οπαδοί του Πανιωνίου που αντιδρούσαν στην απόφαση της διοίκησης να παραχωρήσουν το γήπεδο της Νέας Σμύρνης για να παίξει η Ενωση με τη Νταντί μπήκαν το βράδυ στο γήπεδο και ξήλωσαν τα δοκάρια. Φυσικά το ματς δεν έγινε εκεί αλλά στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Τα κομμένα δοκάρια ήταν η αιτία για να αναβληθεί και το ματς της Ηλιούπολης με τον Διαγόρα το 2008 για τη Γ’ Εθνική. Σε εκείνο το ματς πάντως δεν τιμωρήθηκε καμία ομάδα, καθώς ο διαιτητής δεν ανάφερε υπαιτιότητα της γηπεδούχου. Πιο κοντά δοκάρια όπως στο ματς του Περιστερίου υπήρξαν και στον αγώνα του ΑΟ Υπάτου με τα Τρίκαλα για τη Εθνική το 2022. Εκεί το πρόβλημα ήταν και στις δύο εστίες και τα Τρίκαλα δεν έκαναν ένσταση, καθώς αποδέχθηκαν ότι ήταν κατασκευαστικό λάθος.

Την ίδια χρονιά ένα παρόμοιο πρόβλημα υπήρξε στην αναμέτρηση της Χαλ Σίτι με την Μπέρμιγχαμ για την Championship. Σε εκείνη την περίπτωση τα δοκάρια ήταν μεγαλύτερα κατά πέντε εκατοστά. Το πρόβλημα λύθηκε, με τους ανθρώπους του γηπέδου να πριονίζουν τα δοκάρια.

Μια εβδομάδα νωρίτερα η αναμέτρηση Γουίγκαν-Κάρντιφ Σίτι άρχισε και ολοκληρώθηκε κανονικά παρότι τα δύο τέρματα στο «DW Stadium» διαπιστώθηκε πως είχαν διαφορετικές διαστάσεις! Τελικά δεν υπήρξε καμία τιμωρία και η Κάρντιφ νίκησε με 3-1.

Οι γυναικείες ομάδες του Αγιαξ και της Αρσεναλ αγωνίστηκαν στο Αμστερνταμ σε ματς για τα προκριματικά του Champions League, με τα δοκάρια του γηπέδου να είναι κοντύτερα κατά δέκα εκατοστά σε σύγκριση με το προβλεπόμενο.

Τέλος, τον Σεπτέμβριο του 2020 η Τότεναμ είχε επικρατήσει με 3-1 της Σκεντίγια στη Βόρεια Μακεδονία και είχε προκριθεί στα πλέι οφ του Europa League. Ο Ζοσέ Μουρίνιο στη βόλτα του στον αγωνιστικό χώρο ανακάλυψε σηκώνοντας τα χέρια στην εστία ότι το οριζόντιο δοκάρι ήταν κατά πέντε εκατοστά πιο κοντό και τα δοκάρια αντικαταστάθηκαν.

AEK: «Εγκαλούν εμάς που υποδείξαμε το πρόβλημα αντί για τους υπεύθυνους…»
Σαφείς εξηγήσεις για όσα συνέβησαν στο γήπεδο του Περιστερίου έδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, απαντώντας σε μια σειρά από ερωτήματα.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή της η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ αναφέρει:

«Από χθες αντιμετωπίζουμε το εξής εκπληκτικό: κανείς από τους αντιπάλους της ΑΕΚ δεν εγκαλεί την ΠΑΕ που είχε την ευθύνη για την τήρηση των κανονισμών, αλλά εγκαλούν εμάς που υποδείξαμε το πρόβλημα…

Η ΑΕΚ δεν έκανε ένσταση για κάτι που έχασε στο γήπεδο. Αντιθέτως, υποδείξαμε το πρόβλημα εγκαίρως.

Πληροφορήσαμε και τους ανθρώπους του Ατρομήτου και τον διαιτητή, που διαπίστωσε πως είχαμε δίκιο από τις 5 παρά δέκα, όπως αναγράφεται και στο φύλλο αγώνα. Δεν το κάναμε τελευταία στιγμή, όπως θα μπορούσαμε, εφόσον είχαμε την πρόθεση που θέλουν να μας φορτώσουν.

Στην άλλη αθλιότητα, για το αν είναι οφθαλμοφανής μια διαφορά επτά πόντων στο ύψος, απάντησε ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Η διαφορά είναι πως στα Σκόπια είχαν τρόπο να λύσουν άμεσα το πρόβλημα.

Η ελληνική Super League του 2023 και η ΠΑΕ, την οποία εκπροσωπεί η αναπληρώτρια πρόεδρος της Λίγκας, δεν είχαν.

Πάμε και στα μαθήματα ηθικής και ιστορίας της ΑΕΚ, που μας δίνουν, μεταξύ άλλων, και κάποιοι που πανηγύριζαν κούπες το 1997 σημαδεμένες από το “αίμα” που προήλθε από το “σφάξιμο” και το κλέψιμο του ιδρώτα των συναδέλφων τους.

Σε όσους αναφέρονται στην περίπτωση της μη ένστασης το καλοκαίρι του 2020 για το ματς με τον ΠΑΟΚ και επικαλούνται την τότε ανακοίνωση της ΑΕΚ, σε αυτή ακριβώς τους παραπέμπουμε: Αναφέρει ρητά πως η ΑΕΚ δεν θα έκανε χρήση του “συγκεκριμένου λόγου ένστασης”.

Δηλαδή, για παράλειψη που αφορούσε μια τυπική διαδικασία.

Τι σχέση έχει αυτό με το να κληθούμε να παίξουμε με αντικανονικές συνθήκες και με τα δοκάρια χαμηλωμένα;

Για το τι κάνει η ΑΕΚ και τι άλλες ομάδες, παραπέμπουμε όσους επιχειρούν να μας προσβάλουν με κηρύγματα περί ηθικής στο τι έγινε πέρσι στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, όταν παιζόταν η Ευρώπη σε ένα ματς και ο Λάζαρος Ρότα δέχθηκε μπουκάλι στο κεφάλι.

Αναφερόμαστε σε μπουκάλι στο κεφάλι σε “τελικό” για μια θέση στην Ευρώπη κι όχι σε μια κροτίδα που έσκασε 15 μέτρα μακριά από τον πλησιέστερο ποδοσφαιριστή. Και τι μας λένε; Πως θα μπορούσε, λέει, ο Μπρινιόλι να είχε παραστήσει τον τραυματία και να κρινόταν έτσι το ματς…

Επειδή φαίνεται πως ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει εδώ, ας πούμε κι εμείς μια δικιά μας σκέψη.

Από πού ακριβώς προκύπτει πως οι διαστάσεις στις εστίες στο Δημοτικό Γήπεδο Περιστερίου ήταν και πριν οι ίδιες που βρήκαμε εμείς το απόγευμα της Κυριακής;».

Ατρόμητος: «Μόνος στόχος της ΑΕΚ να πάρει ματς στα χαρτιά»
Ανακοινώσεων συνέχεια από τον Ατρόμητο, με την ομάδα του Περιστερίου να μην αφήνει αναπάντητη την τελευταία ανακοίνωση από πλευράς ΑΕΚ και μεταξύ άλλων τόνισε τα εξής: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ, καταθέτοντας ένσταση σχετικά με την αντικανονικότητα του γηπέδου, μοναδική της επιδίωξη ήταν να πάρει το παιχνίδι και τους τρεις βαθμούς στα χαρτιά, με στόχο να “πατήσει” πάνω στον ΚΑΠ για την ευθύνη της γηπεδούχου ομάδας. Ποτέ δεν υπήρξε πρόθεση και διάθεση από τους ιθύνοντες της ΠΑΕ ΑΕΚ να πραγματοποιηθεί μια αναμέτρηση που θα διεξαγόταν σε κανονικές ποδοσφαιρικές συνθήκες και κυρίως με ίσους όρους και για τις δύο ομάδες.

Είναι ψέμα ότι η ΑΕΚ θα περίμενε όσο χρειαζόταν για να αποκατασταθεί το “όποιο” πρόβλημα υπήρχε με τη μία εστία, καθώς οι πιέσεις προς τον διαιτητή, Βαγγέλη Μανούχο, με παραινέσεις του τύπου “τελείωσε” έγιναν μπροστά σε μάρτυρες και κάμερες και δεν μπορούν να αμφισβητηθούν.

Είναι αδιανόητο το 2023 να ματαιώνονται ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις εν μέσω ακραίων καιρικών συνθηκών που πλήττουν όλη την Αττική, όταν ακριβώς λόγω αυτής της κατάστασης είναι πιθανό να έχει προκληθεί απόκλιση 1,5 εκατοστού από την ορισμένη απόσταση που πρέπει να έχει το δοκάρι από το έδαφος.

Εμείς θα συμφωνήσουμε απόλυτα με την τοποθέτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ από το 2020, στην οποία αναφέρει: “Η ακλόνητη και επιβεβαιωμένη διαχρονικά και με υψηλό τίμημα θέση της ομάδας μας ότι οι αγώνες κερδίζονται και χάνονται στα γήπεδα και όχι στα χαρτιά δεν πρόκειται ποτέ να μπει σε διαπραγμάτευση και δεν δύναται να αλλοιωθεί ακόμα και μπροστά στην επίτευξη ενός τόσο σημαντικού στόχου”.

Οπως φαίνεται, η διεκδίκηση του φετινού πρωταθλήματος αποτελεί ένα πραγματικό δέλεαρ και μία πολύ μεγάλη πρόκληση. Τα υπόλοιπα θα ειπωθούν στις αίθουσες των δικαστικών οργάνων, που θα αποφανθούν για την τύχη της αναμέτρησης».

Ολυμπιακός: “Το σκηνικό ήταν στημένο, χυδαίο σχέδιο της ΑΕΚ να πάρει τον αγώνα στα χαρτιά”
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της αναφέρθηκε σε όσα συνέβησαν στο Περιστέρι στο πλαίσιο του αγώνα του Ατρομήτου με την ΑΕΚ, ο οποίος δεν διεξήχθη λόγω του ζητήματος των διαστάσεων των δύο εστιών του γηπέδου, εκτοξεύοντας πυρά προς πάσα κατεύθυνση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός: “Τα όσα θλιβερά είδαμε στο γήπεδο του Περιστερίου με τις μεζούρες, τους τραμπουκισμούς των διαιτητών για να διακόψουν τον αγώνα, από τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο και το χυδαίο σχέδιο της ΠΑΕ ΑΕΚ να μην αγωνιστεί και να πάρει τον αγώνα στα χαρτιά, φέρνουν δυστυχώς το Πρωτάθλημα μας στα μέτρα της Γ’ Εθνικής και σε δεκαετίες που έκλειναν φώτα στα γήπεδα για να διακόπτουν αγώνες.

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι έντονες βροχοπτώσεις που έπληξαν την Αττική είναι λογικό να δημιουργήσουν ζητήματα στα γήπεδα, όπως μια καθίζηση, αλλά κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει ότι κάποιοι θα έπαιρναν τη μεζούρα για να πνίξουν με αυτή το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Ούτε χρόνο έδωσαν να διορθωθεί το πρόβλημα, ούτε φυσικά άφησαν καμιά αμφιβολία ότι όλο το σκηνικό ήταν στημένο και δεν έγιναν ξαφνικά… άσοι της παρατήρησης.

Αυτοί που έκαναν… θυρανοίξια στο νέο τους γήπεδο με εκβιασμούς και απειλές για να πάρουν άδεια καταλληλότητας, με αμέτρητες παραβλέψεις και παραβάσεις, χωρίς τα προβλεπόμενα πλέξιγκλας και άλλα προαπαιτούμενα ασφαλείας και όμως καμιά ομάδα δεν τους έκανε «ένσταση για αντικανονικό αγωνιστικό χώρο». Αυτοί που αδιαφορούν για την ασφάλεια των δικών τους φιλάθλων και δεν μπήκαν καν στον κόπο να ερευνήσουν περαιτέρω το θάνατο δυο φιλάθλων που ίσως έχει αίτιο τις αναθυμιάσεις των χημικών από τα καπνογόνα.

Καταλαβαίνουμε την πρόθεση της ΑΕΚ να φτάσει με κάθε αθέμιτο τρόπο στο δεύτερο πρωτάθλημα με το νέο της ΑΦΜ αλλά δε χρειάζεται να ρίξει στη Γ’ Εθνική όλο το ποδόσφαιρο, ακριβώς όπως κάποιοι έριξαν την ΑΕΚ στη Γ’ Εθνική για να γλιτώσουν τα χρέη, ούτε και να έχει το πρωτάθλημα μας μοίρα όπως αυτή της SL2 που τη διέλυσαν.

Ας προσπαθήσει να πάρει το δεύτερο πρωτάθλημα με το νέο της ΑΦΜ στα γήπεδα, χωρίς λιποθυμίες εντός αγωνιστικού χώρου, χωρίς δακρυγόνα, χωρίς κατεβασμένους διακόπτες της ΔΕΗ.

Δεν πιστεύουμε ότι θα συνεχιστεί αυτή η γελοιότητα στα πειθαρχικά όργανα με επικράτηση όσων πήγαν στο γήπεδο με σκοπό να μην παίξουν, να κλέψουν τρεις βαθμούς στα χαρτιά και να παίξουν ξεκούραστοι τον πρώτο ημιτελικό.

Θεωρούμε αδιανόητο να επικρατήσουν οι μοδίστρες με τις μεζούρες (μέσο απαράδεκτο και ακατάλληλο για ακριβή μέτρηση) και να χάσει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Για αυτή την αδιανόητη γελοιότητα, για αυτή την πρωτοφανή εκτροπή και αλλοίωση του Πρωταθλήματος αλλά ΚΑΙ του Κυπέλλου πρέπει να πάρει θέση ο Πρόεδρος της ΕΠΟ αλλά και ο αρμόδιος Υπουργός.

Ο διαιτητής Μανούχος του οποίου τα χέρια έτρεμαν από τις απειλές στην καταμέτρηση, πρέπει να καταθέσει επώνυμα στον Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα ποιοί τον απείλησαν και τι του είπαν ότι θα γίνει αν δε διακόψει το παιχνίδι.

Θεωρούμε αυτονόητο ότι ο παρατηρητής του αγώνα που επέτρεψε στον άνθρωπο χωρίς ιδιότητα Γιάννη Παπαδόπουλο, τον πρωταγωνιστή της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο, να περιφέρεται παρανόμως στα αποδυτήρια, στη φυσούνα και να διατάζει το διαιτητή να τελειώσει τον αγώνα, δε θα οριστεί ξανά παρατηρητής της Super League.

Θεωρούμε ότι θα γίνει ΕΔΕ από την ΕΛ.ΑΣ. και έρευνα από τις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές, για να μάθουμε πως επέτρεψε η Αστυνομία να σουλατσάρουν στα αποδυτήρια άνθρωποι μη διαπιστευμένοι και τι ακριβώς έκανε ο υπεύθυνος μέτρων τάξης όταν ο Γιάννης Παπαδόπουλος που ήταν πρωταγωνιστής στις αθλιότητες και τις παρανομίες στις εκλογές των ΕΠΣ, που μιλάει όλη μέρα με διαιτητές, με όλο το παραποδόσφαιρο, που έχει κεντρικό ρόλο στην εγκληματική οργάνωση που λυμαίνεται το ποδόσφαιρο, αλώνιζε στα αποδυτήρια και απειλούσε τους διαιτητές.

Θεωρούμε τέλος αυτονόητο ότι ο αγώνας θα γίνει κανονικά και δεν θα αλλοιωθεί το πρωτάθλημα λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών με τις οποίες κανείς δεν μπορεί να τα βάλει και δε θα αφήσουν τα πειθαρχικά όργανα να κηλιδωθεί ανεξίτηλα το ποδόσφαιρο από τη «ντροπή της μεζούρας»”.

ΑΕΚ: Δεν απαντάμε σε αυτούς που βεβήλωσαν τη μνήμη των νεκρών οπαδών μας
Η ΠΑΕ ΑΕΚ, με ανάρτηση στα social media, υποστήριξε ότι δεν θα απαντήσει σε όσους βεβήλωσαν τη μνήμη των νεκρών οπαδών της, ενώ ζήτησε από τον κόσμο να αγνοήσουν την επιχείρησή να δυναμιτιστεί ακραία το κλίμα.

Η ανάρτηση: Θεωρούμε προσβλητικό για την ΑΕΚ και τους φιλάθλους μας να προβούμε σε τοποθέτηση-απάντηση απέναντι στην υπέρτατη χυδαιότητα. Αυτή την φορά δεν δίστασαν να βεβηλώσουν την μνήμη ακόμη και των νεκρών οπαδών μας. Κάτι που δυστυχώς δεν μας προκαλεί έκπληξη. Ας τους κρίνει η κοινή γνώμη, δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω από εμάς.

Καλούμε μόνο τους φιλάθλους μας να αγνοήσουν την επιχείρησή τους να δυναμιτίσουν ακραία το κλίμα ενόψει της αναμέτρησης της προσεχούς Πέμπτης. Αγνοήστε τους, μην τους δώσετε την χαρά και την ικανοποίηση να κάνουν αναστροφή και να φύγουν, όπως έχουν ήδη προαναγγείλει.

hlektragr

Recent Posts

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας το TSATOUMAS STREET LONG JUMP στην Καλαμάτα

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ο Γ.Σ. ΑΚΡΙΤΑΣ 2016 διοργανώνει στις 21 Μαΐου το…

6 ώρες ago

Δήμος Κορινθίων: Ξεκινούν δράσεις ψηφιακού μετασχηματισμού

Ο 𝝙ή𝝻𝝾ς 𝝟𝝾𝞀𝝸𝝼𝝷ί𝞈𝝼 πέτυχε την ένταξη και χρηματοδότησή του 𝞂𝝴 𝝿𝝾𝞂𝝾𝞂𝞃ό 𝟭𝟬𝟬% με το ποσό…

6 ώρες ago

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας η εκδήλωση ιστορικής αναδρομής με τίτλο: 1974-2024 πενήντα χρόνια από την εισβολή «Το Νεύμα του Αγαπήνορα»

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση ιστορικής αναδρομής μουσικοφιλολογικού αναλογίου με τίτλο:…

7 ώρες ago

Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Συνελήφθησαν -39- άτομα, προσήχθησαν -79- και έγινε έλεγχος σε -1.132- Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε -803-…

7 ώρες ago

Συνεχίζει τη λειτουργία του το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων στην πόλη της Καλαμάτας

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, εντάχθηκε στο πρόγραμμα “Πελοπόννησος 2021-2027” η πράξη Κέντρου…

8 ώρες ago

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν -19- άτομα Κατασχέθηκαν, μεταξύ…

8 ώρες ago