Υλικά – Ομελέτα σουφλέ
3 μεγάλα αυγά, χωρισμένα σε κρόκους και ασπράδι
1 πρέζα θαλασσινό αλάτι
1 1/2 κουταλιά της σούπας βούτυρο φρέσκο
120 γραμμ. τυρί γραβιέρα τριμμένο στο ψιλό
Διαδικασία – Ομελέτα σουφλέ
Προθερμάνετε το γκριλ και τοποθετήστε την σχάρα του φούρνου στο κέντρο του φούρνου. Σε ένα μεγάλο μπολ, χρησιμοποιώντας ένα σύρμα ή μίξερ, χτυπάμε το ασπράδι του αυγού μέχρι να σχηματιστεί μια σφιχτή μαρέγκα.