ΝΕΑ

Γιουρόπα Λιγκ: O Ολυμπιακός ψάχνει την υπέρβαση κόντρα στην Φράιμπουργκ

Ο Μίτσελ δοκίμασε σχεδόν τα πάντα για να βρει το ιδανικό σχήμα που θα παρατάξει σήμερα το βράδυ (22:00, Cosmote Sport2) στο «Παρκ Στάντιον» κόντρα στη Φράιμπουργκ.

Οι απουσίες βασικών αμυντικών (Παπασταθόπουλου, Βρσάλικο, Σισέ, Μαρσέλο) τον αναγκάζουν να αναζητήσει λύσεις που μπορεί να προκαλέσουν έκπληξη. Ετσι κι αλλιώς, ο Μίτσελ αρέσκεται να αιφνιδιάζει τους αντίπαλους προπονητές.Για τη μεγάλη μάχη στη Γερμανία οι δοκιμές του είχαν να κάνουν και με τρεις στόπερ (με 3-5-2), αλλά και με τετράδα στην άμυνα (4-3-3).

Το δίλημμα είναι μεγάλο, θέλει να βρει τη σωστή «χημεία» ανάμεσα σε αμυντικούς που δεν έχουν αγωνιστεί ξανά μαζί.

Δοκιμάστηκαν δίδυμο οι Μπα και Ντόι, όπως ακόμα οι Μπα και Ρέτσος. Στις δοκιμές με τρεις κεντρικούς αμυντικούς έπαιξαν Εμβιλά, Μπα, Ντόι. Η χρησιμοποίηση του Εμβιλά στη μεσαία γραμμή ή στην άμυνα αλλάζει τα πάντα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Ο Μίτσελ αρνήθηκε χθες να αποκαλύψει τα πλάνα του για τον Γάλλο, για να μην προσφέρει στο… πιάτο την πληροφορία στον αντίπαλο προπονητή, Κρίστιαν Στράιχ. Για τα πλάγια ο Αβιλα και ο Ρέαμπτσιουκ είναι οι πιθανότεροι, πάντως σε δοκιμή στην προπόνηση ο Μίτσελ εξέπληξε χρησιμοποιώντας ως αριστερό μπακ-χαφ τον Βρουσάι.

Στο κέντρο, ο Κούντε κερδίζει θέση μαζί με τον Ινμπεόμ, ενώ για την επίθεση σε τριάδα φαβορί είναι οι Μασούρας, Μπιέλ, Ελ Αραμπί. Στον Μαροκινό ποντάρει πολλά ο Μίτσελ. Η εμπειρία του και η ικανότητά του να βγαίνει στην αντεπίθεση στα εκτός έδρας ματς είναι πολύτιμη. Οι Πειραιώτες κυνηγούν σήμερα το πρώτο τους γκολ στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ. Το μοναδικό που πέτυχαν ήταν αυτογκόλ.

Ο Ολυμπιακός θέλει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον ίδιο και το χειρότερο δυνατό για τη Ναντ, η οποία την ίδια ώρα υποδέχεται την Καραμπάκ και έχει δύο βαθμούς περισσότερους από τον Ολυμπιακό. Στόχος είναι την τελευταία αγωνιστική στο Καραϊσκάκη, όταν υποδέχεται τη Ναντ, να μπορεί να την προσπεράσει και να τερματίσει τρίτος, ώστε να συνεχίσει στο Κόνφερενς Λιγκ.

Ο Μίτσελ τόνισε ότι η ομάδα θα κάνει τα πάντα για να μείνει ζωντανή στον όμιλο και θα παίξει για τη νίκη. Θεωρεί ότι ο Ολυμπιακός «είναι αρκετά βελτιωμένος τώρα, έχει σιγουριά και αυτοπεποίθηση και παίζει με καλύτερη επικοινωνία. Θα χρησιμοποιήσουμε τα όπλα που έχουμε και εμείς απέναντι στον δυνατό αντίπαλο. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν στιγμές που οι στατιστικές δεν επιβεβαιώνονται».

Η Φράιμπουργκ θέλει να τερματίσει πρώτη στον όμιλο, αλλά και να κάνει το 5 στα 5 μέσα στο γεμάτο γήπεδό της, οπότε έχει ισχυρό κίνητρο.

Ολυμπιακοί Αγώνες-Το Μεξικό κατέθεσε υποψηφιότητα για τους αγώνες του 2036

Ο Πασχαλάκης, που θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια, περιμένει αρκετή πίεση σήμερα, αλλά δεν πτοείται: «Εχει αλλάξει η χημεία στην ομάδα. Προσπάθησα από την αρχή να κερδίσω την εμπιστοσύνη των συμπαικτών μου. Εχουμε πολύ καλές σχέσεις σε σύντομο διάστημα. Η Φράιμπουργκ θα κάνει ευκαιρίες, αλλά το σημαντικό είναι πώς θα την αντιμετωπίσουμε εμείς».

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ – 7ος ΟΜΙΛΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 4 αγώνες)

ΟΜΑΔΑ                           Βαθμ.         Γκολ

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ             12               11-1

ΚΑΡΑΜΠΑΚ                   7                 7-2

ΝΑΝΤ                               3                 2-10

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ              1                 1-8

hlektragr

Recent Posts

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας το TSATOUMAS STREET LONG JUMP στην Καλαμάτα

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ο Γ.Σ. ΑΚΡΙΤΑΣ 2016 διοργανώνει στις 21 Μαΐου το…

20 ώρες ago

Δήμος Κορινθίων: Ξεκινούν δράσεις ψηφιακού μετασχηματισμού

Ο 𝝙ή𝝻𝝾ς 𝝟𝝾𝞀𝝸𝝼𝝷ί𝞈𝝼 πέτυχε την ένταξη και χρηματοδότησή του 𝞂𝝴 𝝿𝝾𝞂𝝾𝞂𝞃ό 𝟭𝟬𝟬% με το ποσό…

20 ώρες ago

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας η εκδήλωση ιστορικής αναδρομής με τίτλο: 1974-2024 πενήντα χρόνια από την εισβολή «Το Νεύμα του Αγαπήνορα»

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση ιστορικής αναδρομής μουσικοφιλολογικού αναλογίου με τίτλο:…

21 ώρες ago

Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Συνελήφθησαν -39- άτομα, προσήχθησαν -79- και έγινε έλεγχος σε -1.132- Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε -803-…

21 ώρες ago

Συνεχίζει τη λειτουργία του το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων στην πόλη της Καλαμάτας

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, εντάχθηκε στο πρόγραμμα “Πελοπόννησος 2021-2027” η πράξη Κέντρου…

22 ώρες ago

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν -19- άτομα Κατασχέθηκαν, μεταξύ…

22 ώρες ago