ΝΕΑ

Μανωλάς: Τα 49 ματς υπό τον Μίτσελ και η δεύτερη θητεία στον Ολυμπιακό

Ο Μανωλάς αποχωρεί και στη δεύτερη θητεία του από τον Ολυμπιακό και ενώ ήρθε ο Μίτσελ που τον είχε χρησιμοποιήσει στον πειραϊκό σύλλογο σε 49 αγώνες.

Ο Μίτσελ γυρίζοντας στον Ολυμπιακό έχει βρει και γνώριμα πρόσωπα. Δεν είναι μόνο ο Αβραάμ Παπαδόπουλος που θα είναι συνεργάτης του αλλά έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Από τους εν ενεργεία παίκτες που υπήρχαν στον Ολυμπιακό στο προηγούμενο πέρασμα του Μίτσελ στον σύλλογο στο Λιμάνι είναι οι Φορτούνης και Μπουχαλάκης και κανονικά θα ήταν και ο Μανωλάς αλλά ο Ισπανός τον πρόλαβε μόνο για μια προπόνηση διότι πήρε μεταγραφή.

Από αυτούς τους παίκτες ο Μανωλάς είναι με διαφορά αυτός που έχει χρησιμοποιηθεί περισσότερο από τους παίκτες που παραμένουν σε ενεργό δράση (οι Φορτούνης και Μπουχαλάκης είχαν παίξει επί Μίτσελ σε λιγότερους από 11 αγώνες).

Ήταν εκείνη η χρονιά που ο Ολυμπιακός συνέχισε από τον όμιλο του Champions League με Παρί, Άντερλεχτ και Μπενφίκα για να αντιμετωπίσει μετά τη Γιουνάιτεντ. Στο πρώτο ματς με τη Γιουνάιτεντ νίκησε αλλά στη ρεβάνς έχασε και αποκλείστηκε.

Ο Μίτσελ από τη μεριά του είχε σε εκτίμηση παίκτες όπως ο Μανωλάς αλλά και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Παρόλα αυτά ο Μανωλάς επέλεξε την αποχώρηση του για ένα μεγάλο συμβόλαιο στο εξωτερικό μετά από μια δεύτερη θητεία στον Ολυμπιακό που δεν πήγε καλά για αυτόν. Ή εάν θέλετε δεν πήγε τόσο καλά. Και προβλήματα ετοιμότητας του βγήκαν και δεν βοήθησε αγωνιστικά στον βαθμό που θα ήθελε και ο ίδιος. Ήθελε δηλαδή να δώσει το κάτι παραπάνω αλλά αυτή του η θητεία δεν ήταν το ίδιο καλή με την προηγούμενη. Όσο για τον Μίτσελ; Προφανώς από τη στιγμή που ενημερώθηκε για αυτήν την αποχώρηση θα τη βρει την άκρη του με τους στόπερ και την άμυνά του.
hlektragr

Recent Posts

Μαθητές του «Μουσικού Σχολείου Κορίνθου» επισκέφθηκαν τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Διονύσιο στα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως

Αντιπροσωπεία μαθητών του «Μουσικού Σχολείου Κορίνθου» συνοδευόμενοι από τους Εκπαιδευτικούς τους κ. Κωνσταντίνα Ξύδη, κ.…

1 ώρα ago

Ναύπλιο: Εγκαίνια του 9ου Mediterranean Yacht Show

Παρουσία της Υφυπουργού Τουρισμού Έλενας Ράπτη πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 27 Απριλίου τα εγκαίνια…

2 ώρες ago

Ολυμπιακοί Αγώνες: Πέρασε από τη διώρυγα της Κορίνθου το ιστιοφόρο Belem με τη Φλόγα

Το ταξίδι του για τη Μασσαλία συνεχίζει το γαλλικό ιστιοφόρο Belem, το οποίο μεταφέρει την…

2 ώρες ago

Συνεδριάζει την Μεγάλη Τρίτη η Περιφερειακή Επιτροπή Πελοποννήσου

Την Μ. Τρίτη 30 Απριλίου 2024 και ώρα 10:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων, στο κτήριο του…

10 ώρες ago

Τουρισμός για όλους 2024: Έγινε η κλήρωση για τους δικαιούχους

Πραγματοποιήθηκε η διαδικασία επιλογής των δικαιούχων του προγράμματος Τουρισμός για όλους 2024 και αναμένεται να…

10 ώρες ago

Εκτεταμένες καμπάνιες του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου για το «Πάσχα 2024»

Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου, σε συνεργασία και με την υποστήριξη του Δήμου Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγ.…

12 ώρες ago