ΝΕΑ

Βαρουφάκης: Παρακολουθούσαν το κινητό μου από το 2015

 

«Η πρωθυπουργίας σας τελείωσε», είπε ο Γιάνης Βαρουφάκης από το βήμα Βουλής απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την υπόθεση των υποκλοπών.

Το project επανεκλογής δεν το κρίνω περιγράφω μια κατάσταση δεδομένη, συνέχισε και ανεβάζοντας τους τόνους ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 είπε ότι η πρωθυπουργία του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν μια φούσκα που έσκασε.

 

Σε υψηλούς τόνους η ομιλία του γραμματέα του ΜέΡΑ25

 

«Κάθε μνημόνιο ξεπαστρεύει και έναν πρωθυπουργό», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: η αποκαθήλωση είναι απαραίτητη για να αναβιώσει η ελπίδα για δημοκρατία στη χώρα.

Μάλιστα αναφερόμενος στα χειροκροτήματα των βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος κατά τη διάρκεια ομιλίας του πρωθυπουργού ήταν «αποχαιρετιστήρια», ήταν το χειροκρότημα που έρχεται από την αποκαθήλωση ενός πρωθυπουργού.

Ο γραμματέας του ΜέΡα25 είπε προσωπικά στον πρωθυπουργό «έχετε οικογενειακή παράδοση, ότι ήταν ο Γρυλλάκης για τον πατέρα σας ήταν για σας ο Δημητριάδης και πρόσθεσε: μιλάμε για το ελληνικό watergate, έτσι το χαρακτηρίζει η Washington post.

Ο κ. Βαρουφάκης μάλιστα είπε ότι το τηλέφωνο του παρακολουθούνταν από το 2015.

Όπως υποστήριξε, ποτέ δεν είπε ότι τον παρακολουθούσε ο Αλέξης Τσίπρας ή ο ΣΥΡΙΖΑ το 2015 και μάλιστα αποκάλυψε ιδιωτική του συνομιλία με τον τότε διοικητή της ΕΥΠ, Γιάννη Ρουμπάτη.

«Υπήρχαν βανάκια της γερμανικής πρεσβείας που έκαναν υποκλοπές», είπε.

«Δεν παρακολουθώ Έλληνες πολίτες» του είχε απαντήσει ο τότε διοικητής της ΕΥΠ Γ. Ρουμπάτης, «παρά μόνο όσους μιλούν με ξένους που ήταν στο στόχαστρο».

hlektragr

Recent Posts

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας το TSATOUMAS STREET LONG JUMP στην Καλαμάτα

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ο Γ.Σ. ΑΚΡΙΤΑΣ 2016 διοργανώνει στις 21 Μαΐου το…

15 ώρες ago

Δήμος Κορινθίων: Ξεκινούν δράσεις ψηφιακού μετασχηματισμού

Ο 𝝙ή𝝻𝝾ς 𝝟𝝾𝞀𝝸𝝼𝝷ί𝞈𝝼 πέτυχε την ένταξη και χρηματοδότησή του 𝞂𝝴 𝝿𝝾𝞂𝝾𝞂𝞃ό 𝟭𝟬𝟬% με το ποσό…

15 ώρες ago

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας η εκδήλωση ιστορικής αναδρομής με τίτλο: 1974-2024 πενήντα χρόνια από την εισβολή «Το Νεύμα του Αγαπήνορα»

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση ιστορικής αναδρομής μουσικοφιλολογικού αναλογίου με τίτλο:…

16 ώρες ago

Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Συνελήφθησαν -39- άτομα, προσήχθησαν -79- και έγινε έλεγχος σε -1.132- Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε -803-…

16 ώρες ago

Συνεχίζει τη λειτουργία του το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων στην πόλη της Καλαμάτας

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, εντάχθηκε στο πρόγραμμα “Πελοπόννησος 2021-2027” η πράξη Κέντρου…

17 ώρες ago

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν -19- άτομα Κατασχέθηκαν, μεταξύ…

17 ώρες ago