ΜΕDIA

Εκπομπές που ζορίζονται και προκαλούν πονοκέφαλο στις διοικήσεις

Ο Οκτώβρης φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του και η τηλεοπτική σεζόν προχωρά για άλλους ευχάριστα… για άλλους δυσάρεστα. Με τον ανταγωνισμό να είναι σκληρός και αδυσώπητος, υπάρχουν εκπομπές και φορμάτ που βάζουν σε μπελάδες τις διοικήσεις των σταθμών.

Ξεκινώντας από την πρωινή ζώνη, σίγουρα το Πρωινό ΣουΣου δεν είναι μία ευχάριστη έκπληξη για το OPEN. Αν και η Ελένη Τσολάκη μόνο θετική ενέργεια εκπέμπει, τα νούμερα τηλεθέασης παραμένουν κολλημένα στα μονοψήφια. Χαρακτηριστικά, χθες, έκανε μόλις 2,8% στο δυναμικό κοινό προκαλώντας προβληματισμό τόσο στην ίδια όσο και στον παραγωγό Νίκο Κοκλώνη.

Μία από τις εκπομπές, που συζητιέται όχι για καλό λόγο, είναι Το πιο μεγάλο παζάρι του ALPHA. Οι χαμηλές πτήσεις στους πίνακες της Nielsen έχουν βάλει σε μπελάδες τα στελέχη, που βλέπουν την απογευματινή τους ζώνη να βουλιάζει. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι κακές γλώσσες που θέλουν το τηλεπαιχνίδι να κόβεται. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι θα προχωρήσει για λίγο διάστημα ακόμα και έπειτα θα ληφθούν αποφάσεις.

Εκπομπές ή ριάλιτι στο STAR

Στο μέτωπο του STAR, το εγχείρημα του Fame Story δεν φαίνεται να αποφέρει καρπούς. Τόσο τα καθημερινά επεισόδια (που από την ερχόμενη εβδομάδα από τέσσερα γίνονται τρία) όσο και το live… δεν φέρνουν την άνοιξη στους πίνακες της Nielsen. Ίσως φταίει η έλλειψη ίντριγκας, ίσως το ότι το κανάλι δεν προβάλλει τα στοιχεία ριάλιτι που θα έπρεπε, πάντως το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό

Τι συμβαίνει με τον ΣΚΑΪ

Στη βραδινή ζώνη, οι Πανθέοι φαίνεται ότι δεν έχουν κερδίσει το στοίχημα παρά τις υπέροχες ερμηνείεις και την υψηλών προδιαγραφών παραγωγή. Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν τίθεται θέμα πρόοωρου τέλους, ωστόσο τα μονοψήφια δεν αφήνουν κανέναν ευχαριστημένο όπως είναι απολύτως λογικό.

hlektragr

Recent Posts

Πυροσβεστική : 25 αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο

Από Ω/18:00/15-05-2024 έως Ω/18:00/16-05-2024 εκδηλώθηκαν 25 αγροτοδασικές πυρκαγιές, οι οποίες αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους…

14 λεπτά ago

Καιρός: Αφρικανική σκόνη, λασποβροχές και άνοδος της θερμοκρασίας

«Κοκτέιλ» ζέστης και αφρικανικής σκόνης αναμένεται τις επόμενες ημέρες. Ιδιαίτερα την Παρασκευή, αναμένεται να ανέβει…

19 λεπτά ago

Σαν σήμερα 17 Μαΐου

1790: Σε νέα ναυμαχία του Λάμπρου Κατσώνη με τους Οθωμανούς ανοιχτά της Άνδρου, ο στόλος…

22 λεπτά ago

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα Παρασκευή 17 Μαΐου 2024 είναι των Αγίων Ανδρονίκου και Ιουνίας των Αποστόλων και του…

24 λεπτά ago

Δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την εβδομάδα (από 20.5.2024 έως 26.5.2024)

Δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την εβδομάδα (από 20.5.2024 έως 26.5.2024) Ανακοινώνεται ότι για…

18 ώρες ago

Επιμελητήριο Κορινθίας: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα για την Ενεργειακή Αποδοτικότητα στη Βιομηχανία

Με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου από τον επιχειρηματικό κόσμο αλλά και με τη συμμετοχή εκπροσώπων…

18 ώρες ago