Categories: LIFESTYLE

H Δέσποινα Βανδή, ο Βασίλης Μπισμπίκης και η νέα σχέση

Η δημοφιλής ταργουδίστρια Δέσποινα Βανδή και ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκαν μαζί για βόλτα, και ο φακός της εφημερίδας OnTime τους απαθανάτησε στην Ερμού με πολύ χαλαρή διάθεση.

Η εφημερίδα On Time αποκάλυψε μία φωτογραφία με τη Δέσποινα Βανδή και τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη, που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του Mega, Κομάντα και Δράκοι, στον πιο πολυσύχναστο δρόμο της Αθήνας, σε χαλαρή διάθεση.

Το τελευταίο διάστημα, οι δυο τους κάνουν παρέα, και κάποιοι μάλιστα, μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της Δέσποινας Βανδή έκαναν λόγο για κάτι παραπάνω από μία απλή φιλία.

Δημοσιεύματα μάλιστα ανέφεραν ότι η Δέσποινα Βανδή είναι σε σχέση με γνωστό ηθοποιό, χωρίς όμως να αποκαλύπτουν το όνομά του.

Τα πράγματα επιχείρησε να βάλει στη θέση τους η instagrammer «Soula Glamorous», η οποία ανέφερε μέσα από τον λογαριασμό της ότι η Δέσποινα Βανδή δεν έχει σχέση με τον Βασίλη Μπισμπίκη (αποκαλύπτοντας έτσι το όνομά του), όπως συζητιόταν, αλλά με έναν πολύ καλό φίλο του.

hlektragr

Recent Posts

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας το TSATOUMAS STREET LONG JUMP στην Καλαμάτα

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ο Γ.Σ. ΑΚΡΙΤΑΣ 2016 διοργανώνει στις 21 Μαΐου το…

56 λεπτά ago

Δήμος Κορινθίων: Ξεκινούν δράσεις ψηφιακού μετασχηματισμού

Ο 𝝙ή𝝻𝝾ς 𝝟𝝾𝞀𝝸𝝼𝝷ί𝞈𝝼 πέτυχε την ένταξη και χρηματοδότησή του 𝞂𝝴 𝝿𝝾𝞂𝝾𝞂𝞃ό 𝟭𝟬𝟬% με το ποσό…

1 ώρα ago

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας η εκδήλωση ιστορικής αναδρομής με τίτλο: 1974-2024 πενήντα χρόνια από την εισβολή «Το Νεύμα του Αγαπήνορα»

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση ιστορικής αναδρομής μουσικοφιλολογικού αναλογίου με τίτλο:…

2 ώρες ago

Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Συνελήφθησαν -39- άτομα, προσήχθησαν -79- και έγινε έλεγχος σε -1.132- Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε -803-…

2 ώρες ago

Συνεχίζει τη λειτουργία του το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων στην πόλη της Καλαμάτας

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, εντάχθηκε στο πρόγραμμα “Πελοπόννησος 2021-2027” η πράξη Κέντρου…

3 ώρες ago

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν -19- άτομα Κατασχέθηκαν, μεταξύ…

3 ώρες ago