Categories: LIFESTYLE

Survivor 4: Το απόλυτο spoiler – Όλα όσα θα δούμε μέχρι τον τελικό, τι θα συμβεί με Σάκη και Μαριαλένα [βίντεο]

Survivor: Στην τελική ευθεία βρίσκεται το «Survivor 4», με την τελευταία ασυλία να παίζεται το βράδυ της Τετάρτης (23/6/2021), μια ασυλία που έστειλε τον Σάκη Κατσούλη κατευθείαν στην επόμενη φάση

Oι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor είναι οι Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Γιώργος Κορόμι και ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ενώ το Survivor που κράτησε παρέα στο τηλεοπτικό κοινό μέσα στην πανδημία σε μία εβδομάδα θα είναι παρελθόν.

Τα στάδια για τον μεγάλο τελικό του Survivor

Αρχικά, την Κυριακή 27 Ιουνίου θα δούμε την τελευταία αποχώρηση σε ένα επεισόδιο στο οποίο οι Έλληνες παίκτες θα ξαναπαίξουν με τους Ρουμάνους και θα υπάρχει ένα πολύ μεγάλο έπαθλο. Τη Δευτέρα 28 Ιουνίου, θα γίνει ένα αγώνισμα τύπου ασυλίας, που θα δείξει την κατάταξη του ημιτελικού. Δηλαδή δύο από τους παίκτες που θα βρεθούν ψηλά στην κατάταξη θα περάσουν κατευθείαν στον ημιτελικό. Την Τετάρτη 29 Ιουνίου οι δύο τελευταίοι παίκτες θα βρεθούν ενώπιον του κοινού, το οποίο θα πρέπει να ψηφίσει ποιον θέλει να πάει στον live ημιτελικό την Κυριακή 4 Ιουλίου.

Από τον ΣΚΑΪ σημειώνουν πως οι αγώνες κατάταξης του «Survivor 4» θα συνοδεύονται από συναρπαστικά έπαθλα για τους τέσσερις παίκτες που κατάφεραν να φτάσουν ως το τέρμα. Και κάπως έτσι φτάνουμε στις δύο ημέρες ημιτελικού και τελικού.

Άρα τρεις παίκτες θα πάνε στον live ημιτελικό και δύο παίκτες στον live τελικό. Από τον τελικό φυσικά θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικήτης του Survivor.

Τη Δευτέρα ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι

Οι παίκτες μετρούν αντίστροφα τις ημέρες τους στην παραλία του Αγίου Δομίνικου. Όπως έχει γίνει και σε περασμένες σεζόν, το φινάλε του Survivor 4 θα γραφτεί στην Ελλάδα.Την Κυριακή 4 Ιουλίου και τη Δευτέρα 5 Ιουλίου θα παρακολουθήσουμε σε ζωντανή μετάδοση από το ανοιχτό θέατρο του Άλσους Γαλατσίου τον ημιτελικό και τον τελικό του συναρπαστικού ριάλιτι επιβίωσης με έπαθλο 100.000 ευρώ.

 Σάκης και Μαριαλένα φιγουράρουν ψηλά για το έπαθλο

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» προβλήθηκε βίντεο αφιερωμένο στους δύο πολύ δυνατούς παίκτες του φετινού Survivor, τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, που οδεύουν για τελικό! ΟΑτζούν Ιλίτζαλι μετά το επεισόδιο της Τετάρτης (23/6), στις 2 παρά ώρα Ελλάδος, έκανε ένα live όπου είδαμε ένα πάρτι με όλες τις παραγωγές του Survivor. Από τα πλάνα έλειπε η Μαριαλένα, γεγονός που έκανε πολλούς να θεωρήσουν ότι έχει αποχωρήσει από το ριάλιτι.

Ο Γιώργος Λιανός έκανε μια ανάρτηση που εξηγούσε ότι η Μαριαλένα βρισκόταν στο νοσοκομείο για κάποιες εξετάσεις. Η ανάρτηση του Λιανού κατέβηκε λίγο αργότερα. Το παρών στον τελικό θα δώσουν συγγενείς, αλλά και όλοι οι παίκτες που συμμετείχαν φέτος στο παιχνίδι και φυσικά ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός.

hlektragr

Recent Posts

Δήμος Ξυλοκάστρου : Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην 10χλμ το Σάββατο 11 Μαΐου 2024.

Με υπερηφάνεια ανακοινώνουμε ότι ο Δήμος μας φιλοξενεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην 10χλμ το Σάββατο…

15 ώρες ago

Λουτράκι: Απόπειρα βιασμού 17χρονης από 30χρονο – Την άρπαξε από τα μαλλιά

Μάχη για να ξεφύγει από τα χέρια του επίδοξου βιαστή της έδωσε μία 17χρονη στο…

15 ώρες ago

Κόρινθος: Τον πιάσανε να κλέβει μπαταρίες

Συνελήφθη την Τρίτη 7 Μαΐου το μεσημέρι, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου,…

15 ώρες ago

Επιμελητήριο Κορινθίας – Πρόσκληση σε εκδήλωση

Το Επιμελητήριο Κορινθίας σας προσκαλεί στην εκδήλωση με τίτλο: “Δεν είναι αγάπη ο πόνος και…

16 ώρες ago

Παρουσίαση χορών παραδοσιακών χορών της Λαμπρής διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λουτρακίου

Κυριακή 12 Μαΐου 2024 (Κυριακή του Θωμά) Ι.Ν Παναγίας Γιάτρισσας, Λουτράκι

16 ώρες ago

Συνδιοργανώτρια του Διεθνούς νεανικού Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος Κορίνθου η Περιφέρεια Πελοποννήσου

Συνδιοργανώτρια του Διεθνούς νεανικού Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος Κορίνθου με τίτλο «Το Αρχαίο Δράμα στην Εκπαίδευση…

16 ώρες ago