LIFESTYLE

Dua Lipa: Τα «έσπασε» το νέο της τραγούδι – Έκανε 9 εκατ. προβολές σε μία ημέρα

Η Dua Lipa αρέσει και οι φανς της ακολουθούν στενά όσες πληροφορίες η ίδια θέλει να μοιράζεται για την καθημερινότητά της αλλά και την προσωπική της ζωή. «Αγκαλιάζουν» επίσης τα τραγούδια της και σπεύδουν να ακούσουν κάθε νέο κομμάτι.

Dua Lipa: 9 εκατ. προβολές σε μία ημέρα έκανε το νέο της τραγούδι

Πρόκειται για το single με τίτλο, Houdini που βρίσκεται ήδη στο YouTube, και από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του, οι προβολές έχουν φτάσει τα 9 εκατομμύρια.

Αυτό είναι το νέο της  τραγούδι μετά το Dance the Night Away, που ήταν το πιο πετυχημένο από τα κομμάτια του soundtrack της ταινίας Barbie, και μετά από το εξαιρετικό άλμπουμ Future Nostalgia.

Λίγα λόγια για την Dua Lipa

Η Dua Lipa, Λονδίνο γεννήθηκε στις 22 Αυγούστου του 1995. Είναι Βρετανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός με καταγωγή από την Αλβανία.

Τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει παγκόσμια αναγνώριση με διακρίσεις σε διάφορες χώρες, με πιο γνωστές της επιτυχίες το Be the One, One Kiss (σε συνεργασία με τον Κάλβιν Χάρις), New Rules, IDGAF και Don’t Start Now. Το πρώτο της προσωπικό άλμπουμ (Dua Lipa) που κυκλοφόρησε το 2017, έγινε πλατινένιο στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Στην μέχρι τώρα καριέρα της, έχει αποσπάσει – μεταξύ άλλων – τρία βραβεία Γκράμι, τρία βραβεία Brit, δύο MTV EMA, και ένα MTV VMA.

Το 2020 κυκλοφόρησε το δεύτερο προσωπικό της άλμπουμ με τίτλο Future Nostalgia, το οποίο έλαβε θετικές κριτικές και 6 υποψηφιότητες στα βραβεία Grammys όπως για ‘Άλμπουμ της χρονιάς’ και ‘Τραγούδι της χρονιάς’.

Έγινε το πρώτο της άλμπουμ που βρέθηκε στην κορυφή των βρετανικών τσάρτ, με τέσσερα τραγούδια να βρίσκονται μέσα στο Τοπ-10. Το επιτυχές κομμάτι ”Don’t Start Now”, ανέβηκε στην δεύτερη θέση των βρετανικών και αμερικανικών τσαρτ αλλά και στην τέταρτη θέση στα τσαρτ της χρονιάς της Billboard, κάνοντας το τραγούδι το πιο πετυχημένο κομμάτι από γυναίκα καλλιτέχνιδα για το 2020. To σινγκλ ”Levitating” ανέβηκε στο τοπ-5 των βρετανικών και αμερικανικών τσαρτ.
hlektragr

Recent Posts

Τροχαίο στην Κορίνθου-Πατρών : Τούμπαρε νταλίκα

Τροχαίο ατύχημα με φορτηγό έγινε το απόγευμα της Παρασκευής (24/5/24) στην Κορίνθου – Πατρών, στο…

6 ώρες ago

Δήμος Κορινθίων : Ξεκινούν Εκδηλώσεις με τίτλο «Πολιτιστικός Μάϊος»

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Δήμου Κορινθίων με τίτλο «Πολιτιστικός Μάϊος», για το διάστημα 24/5…

12 ώρες ago

Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου η αθλητική διοργάνωση «The Castle Challenge»

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο Δήμος Μονεμβασιάς, σε συνεργασία με την  εταιρεία whynot, διοργανώνουν στις…

12 ώρες ago

Εξαρθρώθηκε εγκληματικό δίκτυο, αποτελούμενο από δύο εγκληματικές οργανώσεις τα μέλη των οποίων δραστηριοποιούνταν συστηματικά στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην Αργολίδα

Εξαρθρώθηκε εγκληματικό δίκτυο, αποτελούμενο από δύο εγκληματικές οργανώσεις τα μέλη των οποίων δραστηριοποιούνταν συστηματικά στη…

15 ώρες ago

Πρόγραμμα πρόληψης γυναικών Ρομά σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Ένα πρόγραμμα πρόληψης, εκπαίδευσης και κοινωνικής ένταξης γυναικών Ρομά έλαβε χώρα στους καταυλισμούς του Δήμου…

15 ώρες ago

Εκδήλωση για την προστασία της Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας | Δημήτρης Πτωχός: «Να κάνουμε τον τόπο μας ελκυστικό και φιλικό σε νέες και υφιστάμενες επενδύσεις»

Περιφερειακή συνείδηση, ανάπτυξη συνεργιών, κατάλληλο υπόβαθρο προσέλκυσης επενδύσεων, σωστή εκπαίδευση νομικών, συντομότερος χρόνος πιστοποίησης και κόστος…

15 ώρες ago