Για το ρύζι
Ζητάμε από τον χασάπη μας να μας κόψει τον χοιρινό λαιμό σε μερίδες. Αλατοπιπερωνουμε και περνάμε τα κομμάτια από αλεύρι. Στη συνέχεια, σε μια κατσαρόλα, βάζουμε το βούτυρο γάλακτος και σοτάρουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά το χοιρινό.
Όταν γίνει χρυσαφένιο (όχι να καεί), αφαιρούμε και το βάζουμε σε ένα πιάτο δίπλα μας. Στην ίδια κατσαρόλα προσθέτουμε το κρεμμύδια ψιλοκομμένα, τα καρότα σε κομμάτια. Σοτάρουμε για 2 λεπτά, έπειτα προσθέτουμε το σκόρδο και ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα.
Σβήνουμε με τον χυμό από το λεμόνι και προσθέτουμε το κρέας πάλι στην κατσαρόλα και σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε να εξατμιστεί λίγο το αλκοόλ και προσθέτουμε τον κύβο κοτόπουλο, το φύλλο δάφνης, το θυμάρι και το νερό.
Σκεπάζουμε με καπάκι και βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 1 1/2 -2 ώρες περίπου. Σε ένα μπολ βάζουμε την μουστάρδα και εκεί, αν θέλουμε, προσθέτουμε και το γιαούρτι. Παίρνουμε λίγο από το υγρό της κατσαρόλας, το βάζουμε στο μπολ, ανακατεύουμε και το επιστρέφουμε στην κατσαρόλα.
Καιρός: Η πρόγνωση για Σάββατο και Κυριακή Σάββατο 18/5 Αρχικά γενικά αίθριος καιρός, βαθμιαία…
Η Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας σας εφιστά τη προσοχή για τις επόμενες…
Καθίζηση του οδοστρώματος και κατολισθήσεις βράχων, οδήγησαν την Τροχαία Αττικής στην απόφαση για πλήρη διακοπή…
Η εκδήλωση με τίτλο «Σταχυολόγηση της αειφορίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου» πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη,…
Περίπου 14.000 πολίτες κατέβασαν μέχρι σήμερα τη νέα ψηφιακή εφαρμογή MyCoast, σε διάστημα λίγων ημερών…
Στο Λουτράκι θα φιλοξενηθεί το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σούμο από τις 24 έως τις 26 Μαΐου.…