LIFESTYLE

Mad Clip: Πλήθος κόσμου στο σημείο που έχασε τη ζωή του – Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της αδερφής του

Mad Clip: Δυο χρόνια συμπληρώθηκαν σήμερα Σάββατο (2/9) από την ημέρα που ο MadClip έφυγε από τη ζωή και βύθισε στην θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο, τους οικείους του και τους θαυμαστές του.

 

Ήταν ξημερώματα της 2 Σεπτεμβρίου του 2021 όταν ο 34χρονος trapper έχασε τον έλεγχο του αυτοκίνητου που οδηγούσε στην περιοχή της Βουλιαγμένης και καρφώθηκε πάνω σε μια κολώνα και στη συνέχεια σε ένα δέντρο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου πλήθος κόσμου μαζεύτηκε στο σημείο που έγινε το δυστύχημα  με αφορμή τη συμπλήρωση 2 χρόνων από τον θάνατο του MadClip.

Ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν στη Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη ήταν και ο FY, ο οποίος κοινοποίησε ένα βίντεο στο Instagram και βλέπουμε πως οι θαυμαστές του αδικοχαμένου trapper άναψαν καπνογόνα, αλλά και άφησαν λουλούδια στο μέρος που ο Madclip έχασε τη ζωή του.

Mad Clip: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της αδερφής του

Με αφορμή τα δυο χρόνια από τον θάνατο του trapper, η αδερφή του, Άσπα, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

«Αδελφέ μου πέρασαν δύο χρόνια χωρίς το χαμόγελό σου, την αγάπη σου τα αστεία σου. Εύχομαι από εκεί ψηλά να με βλέπεις και να είσαι περήφανος για εμένα. Θα σε αγαπώ και θα σε τιμώ μέχρι την τελευταία μου μέρα. Αναπαύσου εν ειρήνη», έγραψε η Άσπα, ενώ στη συνέχεια ανέβασε μια φωτογραφία του αδερφού της και σημείωσε: «Αναπαύσου εν ειρήνη! Δυο χρόνια».

 

 

hlektragr

Recent Posts

Η Ελλάδα φιλοξενεί το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Σούμο στο Λουτράκι

Στο Λουτράκι θα φιλοξενηθεί το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σούμο από τις 24 έως τις 26 Μαΐου.…

20 λεπτά ago

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Αυτοκινητόδρομο Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και κλάδος Λεύκτρο – Σπάρτη, λόγω εκτέλεσης εργασιών

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοινώνεται ότι έχουν προγραμματιστεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε τμήμα…

1 ώρα ago

Κόρινθος: Τα οινοποιεία της Πελοποννήσου αφήνουν ξανά «Ανοιχτές Πόρτες»

  Το Σάββατο 18 Μαΐου και την Κυριακή 19 Μαΐου, από τις 11 το πρωί έως τις…

2 ώρες ago

Σαν σήμερα 18 Μαΐου

1828: Ο Τούρκος διοικητής των Χανίων, Μουσταφά Πασάς, με 8.000 πεζούς και 300 ιππείς, προσβάλλει…

3 ώρες ago

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα Σάββατο 18 Μαΐου 2024 είναι των Αγίων Ιουλίας Φαεινής και Γαλατείας. Αυτό σημαίνει ότι γιορτάζουν οι…

3 ώρες ago

Εορτασμός 203ης επετείου προσκυνήματος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην Παναγιά στο Χρυσοβίτσι 

Ο Δήμος Τρίπολης, η Τοπική Κοινότητα Χρυσοβιτσίου και ο Σύλλογος Χρυσοβιτσιωτών, έχουν την τιμή να…

4 ώρες ago