LIFESTYLE

Τούνη-Ανδριώτου: Τα βίντεο με τα φίδια και το χρονικό της κόντρας

Ενα πρόσφατο βίντεο της Βρισηίδας Ανδριώτου στο TikTok, το οποίο μιλάει για φίλες-«φίδια» προκάλεσε την άμεση διαδικτυακή απάντηση της Ιωάννας Τούνη. Είναι γνωστό πως τα δύο κορίτσια στο παρελθόν ήταν πολύ καλές φίλες, όμως πλέον δεν μιλάνε.

Στο βίντεο που ανέβασε, η Βρισηίδα Ανδριώτου έγραψε: «Στους φίλους/ες που έλεγες τα πάντα, γιατί έβλεπες πάντα το καλό στους άλλους», ποζάροντας στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου με ένα φίδι να χορεύει δίπλα της. Η Ιωάννα Τούνη απάντησε με ένα ακριβώς ίδιο βίντεο, ξαπλωμένη σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και το φίδι να χορεύει, γράφοντας: «Οταν σου λένε “γιατί δεν κάνεις πλέον παρέα με την @@@@; Ησασταν πολύ ωραίες μαζί”». Καμία από τις δύο δεν έχει αναφέρει κάτι πιο συγκεκριμένο προς το παρόν, οι ακόλουθοι όμως και των δύο θεωρούν πως ένας διαδικτυακός «πόλεμος» μόλις ξεκίνησε.

 Το χρονικό

Αν και στο παρελθόν ήταν αχώριστες, και οι δύο έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν τις ενώνει τίποτα. Hταν γνωστό εδώ και πολύ καιρό πως κάτι έχει συμβεί ανάμεσα στις δύο γυναίκες, χωρίς όμως κάποια από τις δύο να έχει δώσει στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες.

Μία ερώτηση όμως που έκανε κάποιος ακόλουθος της Ιωάννας Τούνη στο Instagram πριν ένα χρόνο, στάθηκε η αιτία να μιλήσει η instagrammer για πρώτη φορά για το λόγο που τσακώθηκε με την πρώην συμπαίκτριά της στο «My Style Rocks».

«Για όλους τους δημοσιογράφους που με παίρνετε τηλέφωνα να μιλήσω για την πρώην “κολλητή” και όλους εσάς που με ρωτάτε αν θα τα βρω ξανά μαζί της… ΠΟΤΕ! Και τελευταία φορά που αναφέρομαι με οποιονδήποτε τρόπο στο όνομά της. Παρακαλώ να το σεβαστείτε… Ευχαριστώ. Λυπάμαι πάρα πολύ που συνεχίζω και δίνω δημοσιότητα μέχρι και σήμερα σε αυτόν τον άνθρωπο. Τελευταία φορά που μιλάω γι’ αυτήν. Δεν θα τα ξαναβρώ ποτέ μαζί της, γιατί βγήκε μαζί με αυτόν τον άνθρωπο που διέρρευσε το revenge porn βίντεο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

hlektragr

Recent Posts

Λουτράκι : Έκθεση ζωγραφικής της εικαστικού Θεοδοσίας Χατόγλου

''Εν μέσω ετοιμασιών για την έκθεση ζωγραφικής " ΜΗΤΡΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ " στο Beau…

10 ώρες ago

«Ιπτάμενο» πλοίο φαινόταν από την ακτή – Τι είναι το φαινόμενο Fata Morgana που προκάλεσε την εικόνα

«Ιπτάμενο» πλοίο στα ανοιχτά της Κύμης – Τι είναι το φαινόμενο Fata Morgana που το…

11 ώρες ago

Γιορτή της Μητέρας 2024: Πότε πέφτει και πώς καθιερώθηκε

Η γιορτή της μητέρας γιορτάζεται σε περισσότερες από 50 χώρες στον κόσμο. Ως είθισται, η…

12 ώρες ago

Πανελλήνιοι Αγώνες Special Olympics “Λουτράκι 2024” από τις 24 έως τις 29 Μαΐου

Τα Special Olympics Hellas, διοργανώνουν για ακόμη μία χρονιά Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics “Λουτράκι 2024”. Φέτος, θα διεξαχθούν…

13 ώρες ago

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στην Αργολίδα

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στην Αργολίδα Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν -40- άτομα Στο πλαίσιο…

13 ώρες ago

Κορινθία: Συνελήφθη 41χρονος με μαχαίρι και ναρκωτικά

Συνελήφθη την Τετάρτη 8 Μαΐου το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου-Βόχας, από αστυνομικούς…

14 ώρες ago