LIFESTYLE

Οικογενειακές στιγμές για τον Κριστιάνο Ρονάλντο – Τι «μέτρα» παίρνει για να πάνε ….σινεμά [Βίντεο]

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους αθλητές παγκοσμίως

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει ξεπεράσει τους 600 εκατομμύρια ακολούθους στο instagram, αυξάνοντας κατά δεκάδες εκατομμύρια ευρώ τον τραπεζικό του λογαριασμό σε κάθε χορηγούμενη ανάρτησή του.

Οικογενειακές στιγμές για τον Κριστιάνο Ρονάλντο – Τι «μέτρα» παίρνει για να πάνε ….σινεμά

Ωστόσο, η διασημότητα του Κριστιάνο Ρονάλντο έχει και αρνητικές συνέπειες για την ιδιωτική του ζωή. Όπως αποκαλύπτουν βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο Πορτογάλος δεν κάνει βήμα χωρίς την προσωπική του ασφάλεια.

 

 

Λίγο καιρό μετά την κατάκτηση του πρώτου του τροπαίου ως ποδοσφαιριστής της Αλ Νασρ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο εθεάθη μαζί με την οικογένειά του σε εμπορικό κέντρο στο Ριάντ. Η οικογένεια του Πορτογάλου πρώτα επισκέφθηκε τα μαγαζιά και στη συνέχεια πήγε στον κινηματογράφο.

 

Κανείς δεν υπήρξε γύρω από την οικογένεια, αφού η προσωπική ασφάλεια του Κριστιάνο δεν άφηνε κάποιον να πλησιάσει. Το ακόμη πιο περίεργο είναι ότι ο Πορτογάλος νοίκιασε ολόκληρη την κινηματογραφική αίθουσα για να παρακολουθήσει ταινία με την οικογένειά του.

 

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απέκτησε το πρώτο του παιδί το 2010 μέσω παρένθετης μητέρας. Με τον ίδιο τρόπο ήρθαν στη ζωή και τα δίδυμα παιδιά του Εύα Μαρία και Ματέο Ρονάλντο το 2017. Την ίδια χρονιά, ο Κριστιάνο Ρονάλντο απέκτησε το πρώτο του παιδί με την σύντροφό του, Χερχίνα.

Το ζευγάρι περίμενε δίδυμα, όπως είχαν ανακοινώσει μέσω κοινού τους μηνύματος τον Οκτώβριο του 2021. Τον Απρίλιο του 2022 ο Πορτογάλος βίωσε την απόλυτη τραγωδία όταν ανακοίνωσε ότι ο γιος του Έιντζελ δεν γεννήθηκε εξαιτίας επιπλοκών.

«Ίσως η χειρότερη στιγμή που πέρασα στη ζωή μου από τότε που πέθανε ο πατέρας μου», δήλωσε ο Πορτογάλος για την απώλεια του γιου του.

«Όταν έχεις ένα παιδί περιμένεις ότι όλα θα είναι φυσιολογικά και όταν έχεις ένα πρόβλημα είναι δύσκολο. Εγώ και η Τζίο είχαμε δύσκολες στιγμές. Ήταν πολύ, πολύ δύσκολο να καταλάβω τι συμβαίνει εκείνη την περίοδο της ζωής μου. Το ποδόσφαιρο δεν σταματά, είχαμε πολλές διοργανώσεις. Ήταν ίσως η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου», πρόσθεσε.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποκάλυψε ότι κρατάει τις στάχτες του Έιντζελ κοντά σε εκείνες του πατέρα του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή από ηπατική ανεπάρκεια το 2005.

hlektragr

Recent Posts

Στην Κορώνη για τον εορτασμό της Παναγίας Ελεήστριας ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Την προστάτιδά της Παναγία Ελεήστρια γιόρτασε με λαμπρότητα η Κορώνη, την Παρασκευή 10 Μαΐου, γιορτή…

7 ώρες ago

Σαν σήμερα 11 Μαΐου

910: Για πρώτη φορά από το 1835, ο κομήτης Χάλεϊ πλησιάζει τη Γη, με αποτέλεσμα…

7 ώρες ago

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 11 Μαΐου

Του Αγίου Αρμοδίου μάρτυρος, των Αγίων Κυρίλλου και Μεθόδιου, του Αγίου Αργυρίου εξ Επανωμής, της…

7 ώρες ago

Λουτράκι : Έρχεται το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Σούμο για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Έρχεται το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Σούμο για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Σούμο σε συνεργασία με τη Πανελλήνια…

1 ημέρα ago

Επιμελητήριο Κορινθίας – Πρόσκληση σε εκδήλωση την Κυριακή 12 Μαΐου

Το Επιμελητήριο Κορινθίας σας προσκαλεί στην εκδήλωση με τίτλο: “Δεν είναι αγάπη ο πόνος και…

1 ημέρα ago

Δήμος Ξυλοκάστρου : Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην 10χλμ το Σάββατο 11 Μαΐου 2024.

Με υπερηφάνεια ανακοινώνουμε ότι ο Δήμος μας φιλοξενεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην 10χλμ το Σάββατο…

1 ημέρα ago