LIFESTYLE

Ελεύθερος από τον κατ’ οίκον περιορισμό ο «τοξικός ινφλουένσερ», Άντριου Τέιτ

Ο Άντριου Τέιτ αφέθηκε ελεύθερος από τον κατ’ οίκον περιορισμό, αλλά δεν θα του επιτραπεί να φύγει από τη Ρουμανία, μετά από κατηγορίες για βιασμό και σωματεμπορία.

Ο Τέιτ, 36 ετών, ο αδερφός του Τρίσταιν και δύο Ρουμάνες αφέθηκαν ελεύθεροι από τον κατ’ οίκον περιορισμό σήμερα και βρίσκονται τώρα υπό δικαστικό έλεγχο, ένα ελαφρύτερο περιοριστικό μέτρο.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα τα αδέρφια άσκησαν έφεση κατά μιας δικαστικής απόφασης που ελήφθη τον περασμένο μήνα, σύμφωνα με την οποία θα έπρεπε να παραμείνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό για άλλες 30 ημέρες.

Η εμφάνισή τους στο Εφετείο στο Βουκουρέστι έγινε μετά την επίσημη δίωξή τους βιασμό, εμπορία ανθρώπων και σύσταση εγκληματικής συμμορίας για εκμετάλλευση γυναικών τον Ιούνιο. Ο Τριστάν και δύο Ρουμάνες κατηγορήθηκαν για εμπορία ανθρώπων.

Οι τέσσερις δεν θα μπορούν να φύγουν από τη Ρουμανία ή να ταξιδέψουν σε ορισμένες περιοχές της χώρας, αλλά μπορούν να φύγουν από το σπίτι τους και να ταξιδέψουν εντός του Βουκουρεστίου και του Ιλφόβ.

Ο Τέιτ, ο οποίος συνελήφθη στις 29 Δεκεμβρίου στο Βουκουρέστι και έχει αρνηθεί τις κατηγορίες, είχε χάσει προηγουμένως μια σειρά προσφυγών κατά του κατ’ οίκον περιορισμού του.

«Βρίσκομαι στο Εφετείο του Βουκουρεστίου για να μάθω εάν θα μείνω υπό κράτηση για ένατο μήνα», έγραψε ο Τέιτ στο Twitter την 1η Αυγούστου. «Τρεις μήνες φυλακή, έξι μήνες κλεισμένος στο σπίτι μου».

Ποιοι είναι οι φερόμενοι συνεργοί του Τέιτ

Αφού πέρασαν τρεις μήνες στην αστυνομική κράτηση στο Βουκουρέστι, οι αδελφοί Τέιτ κέρδισαν μια έφεση στις 31 Μαρτίου για να μεταφερθούν σε κατ’ οίκον περιορισμό. Τώρα μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα σε περιοχές της χώρας.

Ο Τέιτ, 36 ετών, συνελήφθη στις 29 Δεκεμβρίου στο Βουκουρέστι μαζί με τον Τριστάν και δύο Ρουμάνες – τη Λουάνα Ραντού, 32 ετών και την Τζορτζίνα Ναγκέλ, 28 ετών – ως ύποπτοι για διάφορα αδικήματα και τη σύσταση ομάδας οργανωμένου εγκλήματος για την εκμετάλλευση θυμάτων.

Η Λουάνα Ραντού (επάνω) και η Τζορτζίνα Ναγκέλ (κάτω).

Μια από τους «Αγγέλους του Τέιτ», η Τζορτζίνα Ναγκέλ, η οποία είναι επίσης Αμερικανίδα υπήκοος, περιγράφεται ως επιχειρηματίας και ινφλουένσερ, ενώ πιστεύεται ότι είναι σε σχέση με τον Τέιτ, εδώ και ένα χρόνο.

H Λουάνα Ραντού είχε προηγουμένως εργαστεί σε αστυνομικό τμήμα στο κέντρο του Βουκουρεστίου, αλλά παραιτήθηκε από το σώμα πριν από οκτώ χρόνια για να ακολουθήσει μια καριέρα ως «συνομιλήτρια» ανδρών μέσω βιντεοκλήσης, σε σάιτ που προσελκύουν άνδρες από όλο τον κόσμο και έχουν γίνει μια κερδοφόρα βιομηχανία στη Ρουμανία.

hlektragr

Recent Posts

Συνάντηση όλων των Επαγγελματιών Ξενοδόχων και Επισιτιστών του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου 2024

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, κος Κανάκης Μιχάλης, προσκαλεί όλους τους Επαγγελματίες Ξενοδόχους και Επισιτιστές που…

8 ώρες ago

Δήμος Κορινθίων – Ημερίδα ενημέρωσης με θέμα: «Κλιματική αλλαγή, αιτίες, συνέπειες και τρόποι περιορισμού του φαινομένου»

Την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024 στις 10:00 π.μ. στο θεατράκι του Δημαρχείου (Κολιάτσου 32, Κόρινθος)…

10 ώρες ago

Φεστιβάλ ΑΡΙΣΤΟΝΑΥΤΕΣ 2024 | Συναυλία με Pan Pan x Years of Youth

Συναυλία με Pan Pan x Years of Youth, μουσική, χορός, ανιμέισον, ποίηση, VR, εκθέσεις, προβολές,…

10 ώρες ago

Έναρξη Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Σούμο στο Λουτράκι

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σούμο, κ. Γρηγόρης Παπαδόπουλος και ο Δήµαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας…

12 ώρες ago

Bιωματικό σεμινάριο «Ανα- Γνωρίζοντας την αναπηρία στην Πράξη» υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου

H Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου σε συνεργασία με τους φορείς, τα μέλη της…

12 ώρες ago

Πάνω από 800 φυτά κάνναβης κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας

Πάνω από -800- φυτά κάνναβης κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας Για την υπόθεση…

12 ώρες ago