LIFESTYLE

Τζένιφερ Λόπεζ: «Δολοφονικές» καμπύλες με μαύρο μπικίνι – Η Λατίνα σούπερ σταρ κάνει θραύση [Βίντεο]

Τζένιφερ Λόπεζ: H ηθοποιός γιορτάζει ακόμα τα  54α γενέθλιά της, και συνεχίζει να μας τρελαίνει με τα στιγμιότυπα που ανεβάζει στα σόσιαλ

Η Λατίνα σούπερ σταρ έχει ανεβάσει στο προσωπικό της λογαριασμό μια σειρά από βίντεο και φωτογραφίες, με την ίδια να ποζάρει φορώντας μαγιό και δείχνοντας παράλληλα το καλλίγραμμο σώμα της.

Σε ένα από τα κλιπ η JLo φορά ένα μαύρο μπικίνι και στέκεται μπροστά από τον φακό, για να κάνει μια μικρή πασαρέλα και μερικές χορευτικές κινήσεις.

Τζένιφερ Λόπεζ: Έγινε 54 και το σώμα της δεν «παίζεται» – Ποζάρει με σούπερ σέξι εσώρουχα [Εικόνες]

Σύμφωνα με δημοσίευμα της  dailymail.co.uk, η Τζένιφερ Λόπεζ μοιράστηκε μερικές στιγμές από το πάρτι, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα (24/7) μαζί με τον  σύζυγό της, Μπεν Άφλεκ, στη νέα τους έπαυλη στο Beverly Hills, αξίας 60 εκατομμυρίων δολαρίων.

Έγινε 54 και το σώμα της δεν «παίζεται»

«Διάθεση για γενέθλια… όλο τον μήνα!!!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της με τις φωτογραφίες να ενθουσιάζουν τους εκατομμύρια θαυμαστές της και τους διάσημους φίλους της και να την «πλημμυρίζουν» από ευχές. Τα φετινά γενέθλια της Λόπεζ έρχονται λίγες ημέρες μετά την πρώτη επέτειο του γάμου της με τον διάσημο ηθοποιό.

Τζένιφερ Λόπεζ: Ποζάρει με σούπερ σέξι εσώρουχα

Η Τζένιφερ Λόπεζ που είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media μοιράστηκε με τους followers της φωτογραφίες όπου ποζάρει στον φακό φορώντας τα εσώρουχά της. Με τον τρόπο αυτό ευχήθηκε καλή εβδομάδα.

 

hlektragr

Recent Posts

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας το TSATOUMAS STREET LONG JUMP στην Καλαμάτα

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ο Γ.Σ. ΑΚΡΙΤΑΣ 2016 διοργανώνει στις 21 Μαΐου το…

2 ώρες ago

Δήμος Κορινθίων: Ξεκινούν δράσεις ψηφιακού μετασχηματισμού

Ο 𝝙ή𝝻𝝾ς 𝝟𝝾𝞀𝝸𝝼𝝷ί𝞈𝝼 πέτυχε την ένταξη και χρηματοδότησή του 𝞂𝝴 𝝿𝝾𝞂𝝾𝞂𝞃ό 𝟭𝟬𝟬% με το ποσό…

2 ώρες ago

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας η εκδήλωση ιστορικής αναδρομής με τίτλο: 1974-2024 πενήντα χρόνια από την εισβολή «Το Νεύμα του Αγαπήνορα»

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση ιστορικής αναδρομής μουσικοφιλολογικού αναλογίου με τίτλο:…

3 ώρες ago

Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Συνελήφθησαν -39- άτομα, προσήχθησαν -79- και έγινε έλεγχος σε -1.132- Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε -803-…

3 ώρες ago

Συνεχίζει τη λειτουργία του το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων στην πόλη της Καλαμάτας

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, εντάχθηκε στο πρόγραμμα “Πελοπόννησος 2021-2027” η πράξη Κέντρου…

4 ώρες ago

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν -19- άτομα Κατασχέθηκαν, μεταξύ…

4 ώρες ago