LIFESTYLE

Η Ιωάννα Τούνη με Prada τσάντα που κοστίζει μία μικρή περιουσία

Στις αίθουσες βγαίνει, σήμερα Πέμπτη, η πολυαναμενόμενη ταινία «Barbie», με τη Μάργκοτ Ρόμπι και τον Ράιαν Γκόσλινγκ. Το απόγευμα της Τετάρτης, όμως, στις κινηματογραφικές αίθουσες του The Mall Athens, υπήρξε προβολή για τους celebrities. Η Ιωάννα Τούνη έδωσε το παρών και δεν πέρασε απαρατήρητη.

Ιωάννα, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Μαριάντα Πιερίδη, ξεχώρισαν με total ροζ σύνολα κλέβοντας τις εντυπώσεις. Η influencer συνδύασε το outfit της με λευκή Prada τσάντα, που κοστίζει μία μικρή περιουσία.

Συγκεκριμένα, με μία γρήγορη ματιά στο διαδίκτυο, μπορεί να δει κάποιος ότι η τιμή της ανέρχεται στις 3.5000. Βέβαια, η Ιωάννα είναι από τις πιο επιτυχημένες επιχειρηματίες, συνεπώς δικαιούται το να ξοδεύει χρήματα σε ρούχα και τσάντες που της αρέσουν.

Ιωάννα Τούνη – Οι δυσκολίες στον τοκέτο και η ζωή με τον  Νουνίτο

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κρατούν αγκαλιά το μωρό τους και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Όμως, η influencer είχε αφήσει να εννοηθεί ότι δεν είχε εύκολο τοκετό. Πριν από λίγες εβδομάδες, μέσα από το κανάλι της στο YouTube, μίλησε ανοιχτά για το εν λόγω θέμα.

«Αυτό που έζησα νιώθω ότι δεν ήταν φυσιολογικό. Δε ξέρω τι κάνετε οι υπόλοιπες γυναίκες εκεί μέσα, εγώ σίγουρα δεν πέρασα καλά. Είχα και δύσκολη εγκυμοσύνη. Μπήκα να γεννήσω με πρόκληση… Μπήκα να γεννήσω με πρόκληση βράδυ, το μωράκι είχε πάρει κανονικά θέση… οπότε όλα ήταν φυσιολογικά και σχεδόν έτοιμα. Μετά από 23 ώρες προσπάθειας που γεννούσα, αλλά δε γεννούσα, προσπαθούσα, δε πήγαινε καθόλου καλά όλο αυτό», είπε αρχικά.

«Μου κάνανε πολλές επισκληρίδιους, γιατί υπήρχαν πάρα πολλοί πόνοι… Μετά από 23 ώρες που προσπάθησα πάρα πολύ γιατί ήθελα να γεννηθεί φυσιολογικά το μωράκι, ανέβασα πολύ πυρετό ο οποίος δεν έπεφτε με αντιπυρετικά κτλ. Σε κάποια φάση, μου λέει ο γιατρός ότι άρχισαν οι παλμοί του μωρού να είναι λίγο περίεργοι και πρέπει να μπούμε για καισαρική γιατί το μωρό δεν κατεβαίνει με τίποτα», πρόσθεσε.

«Οπότε, αναγκαστικά μπήκαμε για καισαρική. Εγώ έχω και θρομβοφιλία, πράγμα που σημαίνει ότι πήζει το αίμα μου και σε όλη την εγκυμοσύνη έκανα ενέσεις στην κοιλιά μου για να αραιώνει το αίμα αλλά όταν γίνεται αυτό έχουμε θέμα. Με την καισαρική έχασα πολύ αίμα… ήταν και ο Δημήτρης μέσα, κάποια στιγμή άκουγα τους γιατρούς να φωνάζουν, είχα φρικάρει, κρατούσα σφιχτά το χέρι του Δημήτρη ο οποίος φρίκαρε επίσης. Σηκώθηκε πάνω και άρχισε να κάνει πέρα δώθε…», τόνισε.

hlektragr

Recent Posts

Μια σπάνια ηλιακή καταιγίδα κατευθύνεται στη Γη

Μια ηλιακή καταιγίδα σπάνιας έντασης κατευθύνεται προς τη Γη και θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα…

36 λεπτά ago

Έναρξη Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων Πάλης στο Λουτράκι – Πρόσκληση σε συνέντευξη Τύπου

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης & ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας…

56 λεπτά ago

Λουτράκι: U15 European Wrestling & Grappling Championship

Το Grappling είναι ένα στυλ πάλης που συνδυάζει την τεχνική που προέρχεται από διάφορα αθλήματα…

1 ώρα ago

Εκδήλωση στην Κόρινθο για την έμφυλη βία την Κυριακή 12 Μαΐου

Το Επιμελητήριο Κορινθίας σας προσκαλεί στην εκδήλωση με τίτλο: “Δεν είναι αγάπη ο πόνος και…

2 ώρες ago

Έργα προστασίας από φαινόμενα διάβρωσης στην ακτογραμμή του Κορινθιακού κόλπου

Έργα προστασίας  από φαινόμενα διάβρωσης στην ακτογραμμή του Κορινθιακού κόλπου, τα οποία, σύμφωνα με τη…

3 ώρες ago

Κόρινθος: Παρουσίαση βιβλίου του Απ. Παπαφωτίου

«Το Territorio της Κορίνθου και η Βενετική Υδατογέφυρα στο Ποτάμι Ράχιανι του Άσσου Κορινθίας (Ιστορία-κατασκευή)»…

3 ώρες ago