LIFESTYLE

Μπέττυ Μαγγίρα: Οριστικά στον Ant-1

Η Μπέττυ Μαγγίρα ανακοινώθηκε επίσημα από τον διευθυντή προγράμματος του Ant-1.

Από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, η Μπέττυ Μαγγίρα κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει μεταγραφή από το Open στον Ant-1.

Όλα έδειχναν πως η Μπέττυ Μαγγίρα θα παραμείνει στη πρωινή καθημερινή ψυχαγωγική ζώνη του Open, ωστόσο λίγες ημέρες μετά το τέλος της εκπομπής έκανε την ανατροπή παίρνοντας μεταγραφή για τον Ant-1.

Μπέττυ Μαγγίρα: Επίσημα στον Ant-1

Στη σημερινή (19/07) συνάντηση που είχε ο διευθυντής προγράμματος του Ant-1, Τζώρτζης Ποφάντης, με τους τηλεοπτικούς συντάκτες για το ετήσιο brief της ερχόμενης σεζόν, ανακοίνωσε επίσημα την Μπέττυ Μαγγίρα.

Πέθανε ο δημοσιογράφος Άγγελος Μπόβαλης

Προς το παρόν, ούτε ο τίτλος, ούτε οι συνεργάτες της εκπομπής έχουν «κλειδώσει», αντίθετα αυτή την περίοδο γίνονται τα πρώτα δοκιμαστικά για να πλαισιωθεί η ομάδα της Μπέττυς Μαγγίρα. Το πιθανότερο είναι όλα να γίνουν γνωστά προς τα τέλη του Ιουλίου.

Πριν λίγες ημέρες, ο Τζώρτζης Ποφάντης είχε αναφέρει στο iefimerida.gr σχετικά με την Μπέττυ Μαγγίρα: «Μου αρέσει πολύ η Μπέττυ Μαγγίρα, τη θεωρώ μια σύγχρονη Βλαχοπούλου. Σε ό,τι αφορά την ενεργοποίηση της ψυχαγωγικής πρωινής ζώνης του Σαββατοκύριακου, είχα εξηγήσει πως ήταν θέμα χρημάτων, όμως τώρα θα μετακινηθούν κάποια πράγματα, είμαστε σε συνεχείς συνεννοήσεις και έχει βρεθεί η λύση. Δεν μας αρέσει να έχουμε κενά στο πρόγραμμά μας».

Η εκπομπή θα κρατήσει αμιγώς ψυχαγωγικό χαρακτήρα, ενώ η Μπέττυ Μαγγίρα πήρε μαζί την αρχισυντάκτρια που είχε τον τελευταίο ενάμισι χρόνο στο Open, τη Δέσποινα Γρηγοροπούλου. Όσο για τους παλιούς συνεργάτες το πιο πιθανό μέχρι στιγμής είναι να «κλείσει» μόνο ο Δημήτρης Μακαλιάς.

hlektragr

Recent Posts

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας το TSATOUMAS STREET LONG JUMP στην Καλαμάτα

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ο Γ.Σ. ΑΚΡΙΤΑΣ 2016 διοργανώνει στις 21 Μαΐου το…

15 ώρες ago

Δήμος Κορινθίων: Ξεκινούν δράσεις ψηφιακού μετασχηματισμού

Ο 𝝙ή𝝻𝝾ς 𝝟𝝾𝞀𝝸𝝼𝝷ί𝞈𝝼 πέτυχε την ένταξη και χρηματοδότησή του 𝞂𝝴 𝝿𝝾𝞂𝝾𝞂𝞃ό 𝟭𝟬𝟬% με το ποσό…

15 ώρες ago

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας η εκδήλωση ιστορικής αναδρομής με τίτλο: 1974-2024 πενήντα χρόνια από την εισβολή «Το Νεύμα του Αγαπήνορα»

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση ιστορικής αναδρομής μουσικοφιλολογικού αναλογίου με τίτλο:…

16 ώρες ago

Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Συνελήφθησαν -39- άτομα, προσήχθησαν -79- και έγινε έλεγχος σε -1.132- Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε -803-…

16 ώρες ago

Συνεχίζει τη λειτουργία του το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων στην πόλη της Καλαμάτας

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, εντάχθηκε στο πρόγραμμα “Πελοπόννησος 2021-2027” η πράξη Κέντρου…

17 ώρες ago

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν -19- άτομα Κατασχέθηκαν, μεταξύ…

17 ώρες ago